Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E50 için ne gibi proğramlar buluruz

dostum ne yapabiliriz yeni aldım heves ettik aldık ama kursağımızda kaldı bi el atıver olur mu

hand dee gturner 120 in register kodu var mı...?

hocam bana prorat v1.9 lazım gonderebilir misin linkini?

selam
6630 um vardı her türlü sym programı yüklüyodum ama n71 aldım çoğu programı kabul etmiyo neden?varsa senden n71 için sözlük ve bikaç kullanışlı program istiyorum şimdiden saol

merhaba

arkadaşım bana mac os x 10.4 lazım işletim sistemi. bulabilirmisin? teşekkür ederim şimdiden.

N91 hafıza kartı bunun neresınde bılıomusun kanka yenı aldım bı bok anlamıom?????? bı yardım etsene be...........

O Zaman Iddalisin Abi 6280 Uyumlu Bir Kac OYun Linki Ver

pckopat 6230 i ye uygulama yüklüyorum çalışmıyor sis jar aklımı karıştırıyor.yardımcı olabilirmisin.

Kardes bana nokia icin symbian program ariyorum mesajlari sifre koyabilicegim bi program
bulabilir misin??

kardeş bana 6600 için kumanda programı lazım..bulabilirsen sevinirim..

link patlak
bence bu kadar idaalı olma

slm dostlar sizden ricam geçen verilmiş olan google eart full programın link kırılmıs o programı nasıl bulabiliriz acaba

Selam arkadaslar
benim 6230i biradere verdim oda güvenlik kodunu degistirmis ve yeni kod calismamis. simdi telefona giremiyorum birtürlü güvenlik kodu yüzünden. yeni konu acmak istemedim ondan buraya yazdim. güv. kodununasil kirabilirim ?
simdiden tesekkürler

6020 telefonumdan fotografları bilgisayarıma atmak için naapmam lazım?? Kablom var ama sanırım driver gerekiyo. bi turlu beceremdım yardım lutfennnn.

Selam Kardes

Cok iddali bir konu acmissin,helal olsun
Simdi gelelim istek bölümüne.
Nokia N70 icin :

-MediaSafe Full
-Bipsiz Konusma esnasinda cekim yapan program
-Blacklist
-MumSMS Full yada ona benzer kullanimli bir program
-FExplorer en son versiyonu
-sCrypto
-SMS-Timer
-SMS sayaci
-Alarm programi

Evet istek bitmedi daha ;-)
bu belirtmis oldugum programlarin hepsinin Türkce olmasini istiyorum.

Sana simdiden Tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri