Arkadaşlar Ben Bu Konuda Iddaliyim Hangi Programi Isterseniz Yazin :)(hersey Dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba nokia n72 de çektgim videoları bilgisayara attıgımda uzatısı mp4 olarak çıkıyo, bilgisayarda nasıl izlerim videoları,gerekli programı verirseniz sevinirim teşekkürler.

Balcovali ve diğerleri istediklerinizin hepsini geçmişteki sayfalarda verdim zaten biraz oralara bakın fazlasını bulursunuz....

pccopat' Alıntı:
Istediğiniz Bi Program Yada Güvenlik Kodu Fark Gözetmeksizin Nokia Nin En Son çikan Orjinal Programlari Dahil üstelik telefonlarla ilgili tüm sorunlarınıza çözüm bulunacaktır buyrun...
Selam Arkadaşım bu konulara yeni girmeye başladım ama ilk önce şunu sorayım Nokia N70 tlf nasıl formatlanır yazarsan sevinirim

selam ben yenıyim. senden nasıl msn şifresi alabilirimin cevabını istiyorum acele ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler HUSAMPAŞA

Sevenugur:::: * 3 Yes TuŞlarina Bas Tel İ Kapat Elİnİ Çekmeden Yİne AÇ. Alsana Format Bİde Flash Var O TeŞkalelİ İŞtİr

Husampasa:::: KardeŞİm Hangİ BÖlÜme GİrdİĞİne Bak Önce Yaw nokİa dasin nokİaaaaaaaa

6230i ye nasıl oyun yükleyebilirim.jar,sıs nasıl kuracağım. yardımcı olabilirseniz memnun olurum.şimdiden teşekkürler...

Ya Bende Nokia 6680 mp3 Programı İstiyorum Banada Bulursan Sewinirim :)

Ya ArkadaŞim Bu Sİs Dosyasini 6230İ Ye YÜkleyemİyorum Acaba Telefona Sİs Dosyasi AÇan Bİ Program Varmidir Ve Ya ŞÖyle Dİyelİm 6230İ S60 Çevİren Bİ Program Zahmet Olmassa Bİ Yardim Et Sen

Arkadaşlar program oyun vs. ye meraklıysanız 6230 yada 6230i almayın çünkü onllara uyan şeyler zaten işe yaramaz onun için tavsiyem yok dostum uymuyorsa uymaz......

s.a kardeş senden bir ricam var bana 6600 ses yükseltici pro su varmış bana bulabilirmsin ama mp3 sesleri yükseltan lazım mid leri degil şimdiden teşekkürler

kardeş bende bi istekte bulunayım bari madem bu kadar paylaşımcısın :) bana smart movie nii 3,25 wersiyonu lazım elinde warmıdır acaba ? ? ?***

NOKİA 6630 için adam akıllı bi akord programı verebilirisin....(d.mo olmasın bi zahmet)

s.a ya bana nokia 6630 icin full virüs prog lazım ha bide kardeş mp3 ü amr yapan prg varmı sende elinden öper tşk.

kardeş samsunglar için tv programı gibi bişey varmı acaba???

Rar Şİfre Kirma ProĞrami Lazim HİÇ Bİ Şekİlde Bulamiyorum Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm

ya ben bir bluetooth cihazı aldım yanında verdikleri kurulum cd sini bulamıyorum xp de tanımadı bunun için bir program verebilirmisin cizahın markası belli değil buleavitor diye bir program indirdim hiç bir işe yaramıyor tavsiyen veya program önerin nedir gönderebilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri