Archicad 14 32-64 Bit CRACK MEVCUT DEĞİLDİR

fffbbbyyy

New member
Reaction score
0
Archicad 15

Archicad 15 Türkçe ve İngilizce ana konuya eklenmiştir.

inşallah dostum. sabırsızlıkla bekliyoruz cracki.:durdurun

Deliman, dostum AC13 TR yi sadece sen kırmıştın. Neden 14'üde yapmıyorsun. Ac13'ün başlığında kendim kırdım dostum diye yazmıştın hani.

dostumen kısa zamanda kırarsın bu program cok guzellll

bu deliman12 denen adamı bence site moderatörleri siteden atmalı...

ben inanın tam 4 aydır crack arıyorum... bulamadım :( taa ki 2 gün önce nette rapide yüklenmiş ac 13 3259 hotfix with crack isimli bir dosya buldum indirdim hofixi eklem,işler ve crack klasörüne şifre koymuşlar şifreyide belirtmiş oldukları bir site yardımıyla açılan linkte cep telefonun numaranızı girerek
şifre satın alıyorsunuz bende güvenmediğim için yapmadım...
az evvel hackhell sitesine gireyim de bu dosyanın linkini vereyim belki rar şifresini kıran olursa hepimiz cracke sahip oluruz diye düşünüyordum ...
hatta dün gece saat 12:40 gibi siteye girdim ve hackerlar ne yazıkki hackhell sitemizi hacklemişlerdi...
bu gün bir göz atayım düzelmiştir diye girdim... ve crack muhabbeti uzayıp gitmiş ve bu deliman adam hakikatten deli adammış(man) :)))) bence üyelik iptali olmalı bunun çünkü bu forumlar hepimizin yararına sonuçta...
her şey için tşkler...
bu da benden olsun ARCHİCAD 14 rus sitesinden alıntıdır ben indirmedim crack varmı bilmiyorum linkler ve alternatif linkler burda...

ь с Letitbit.net
letitbit.net - Das ist ein absolut kostenloses Datei-Hosting.

Скачать с RapidShare.com
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Download link: ArchiCAD 14 INT x32 x64 Goodies Cigraph Add ONs Rapidshare Download | GfxWorld - RapidShareGFX
Fast Download: Free Trial for Usenet Access! Free Uncensored Usenet Newsgroups | Binverse

Vip-file.com - The best premium file hosting in the world.

Deliman, dostum AC13 TR yi sadece sen kırmıştın. Neden 14'üde yapmıyorsun. Ac13'ün başlığında kendim kırdım dostum diye yazmıştın hani.

hmm al bakalım o zaman. bakalım inanacak mısın.

arc1.png

arc2.png

haa bu arada archicad i ingilizce olrakta kullanabiliyorum bir sıkıntım yok ingilizce biliyorum...
eğer sıkıntı yaşayan varsa örneğin archicad 14 kullanıyorsanız şunu deneyin archicad 13 türkçe sürümünüde bilgisayarınıza yükleyin ve archicad 14 dosyası altında kütüphane olarak archicad 13 türkçenin kütüphanesini kullanın ve ne olacak bunun sonunda kullanacağınız kütüphane öğelerinin alt parametreleri türkçeye dönecek...
mahal listesini türkçe kullanmak istiyorsanız daha önceden türkçe olarak hazırlanmış mahal damgası bulunan bir ac13 proje dosyanızı ac14 te açın stamptool yani mahal listenizde ve alt parametreleride türkçeye dönecektir umarım açıklayıcı olmuştur... herkese kolay gelsin...

mimarzahit konu ile ilgili archicad türkçe başlığının altında bir çözüm var 3259 u tamammen türkçe kullanmak için. Orayı bir oku istersen.
http://www.hackhell.com/mimarlik/659997-archicad-13-3235-surum.html

Deliman, sana gelince. Hala sorulara cevap vermedin. Havamı atıyorsun teşekkürmü istiyorsun diye sormuştuk sana. Sen sadece bende var ben kırdım demiştin. Sana alternatifini yolladılar sen hala konuşmuyorsun. Şimdi gelmiş Archicad 14 bende var diyorsun hemde iki mesaj üstünde crack beklerken. Deliman yapma böyle...

deliman12 pm atayım dedim ama 30 mesaj yazmadığım için izin vermedi.

crack linki mevcutsa gönderbilir misin?

kendin kırdıysan sana zahmet upload edip linkini gönderbilir misin?

deliman12 pm atayım dedim ama 30 mesaj yazmadığım için izin vermedi.

crack linki mevcutsa gönderbilir misin?

kendin kırdıysan sana zahmet upload edip linkini gönderbilir misin?

yok dostum estafurullah ne zahmeti. upload yapıyorum suan.:thumbup:

eyvallah,
sabırsızlıkla bekliyoruz :)

upload daha bitmedi mi deliman12?

deliman paylaşta bizde sebeplenelim şu archicad ten

eğer eylül ekime kadar ENGINE crack yapmaz ise ben yayınlamayı düşünüyorum. tek siz değilsiniz bekleyen. ayrıca engine crack yaparsa ben ilk ulaşamam heryere düşer zaten merak etmeyin.

deliman eylül ekime kadar muhakkak çıkar. hani upload yapıyordun? neden ENGİNE abiyi bekleyelim? eğer yaptıysan özel mesaj olarak linki atarsan sevinirim.

deliman hala bir mesaj alamadım...

geçen sene engine 32 bit ini kasım ayı gibi 64 bitini ise 1 ocakta cıkarmıştı. bakalım umarım cıkar eylül ekime kadarda sizinde işiniiz görülür.

kusura bakmayın ama anlayamadım. siz neden kendinizdekini (!) paylaşmıyorsunuz?

Geri