kusura bakmayın ama anlayamadım. siz neden kendinizdekini (!) paylaşmıyorsunuz?
3.5 günde toplamda 35 saatten fazla bilgisyar başından kalkmadan yaptığım cracki paylaşmam için sebeb soyle.
kusura bakmayın ama anlayamadım. siz neden kendinizdekini (!) paylaşmıyorsunuz?
"yok dostum estafurullah ne zahmeti. upload yapıyorum suan." diyen ben miyim?
Sizin ruhi bir hastalığınız var heralde. İlacını da biliyorum ama neyse.... Çok konuşmaya gerek yok...
onceki konularda yazılanları okusaydın daha iyi anlardın ne demek istedigimi. ilk mesajında sana upload etmem mi gerek. yazık
-arkadaşım önceki konularda yazılanların benimle bağlantısı nedir?
-upload etmen için forum kuralları gereği gibi en az 30 mesaj mı yazmam lazım? yada yalvarmam falan mı lazım?
-estafiullah ne zahmeti upload ediyorum demedin mi?
-yazık?
Sevgili deliman arkadaşımız büyük ihtimalle yalan söylüyor. daha önce de Archicad 13 türkçe için dünyada sadece bende var demişti. Ben kırdım demişti. Hava basıyorsun "denmişti." Hava atmıyorum demişti. Ne yazık ki sadece onda olmadığını bir arkadaş ifade etti ve nasıl yapıldığını forumda Archicad 13 başlığı altında yayınladı. Deliman tüm bunlara cevap dahi veremedi.
Sevgili deliman arkadaşım. Senden crack isteyenler haric, eğer bir b.k yaptıysan kullan. Paylaşmak için yaptıysan paylaş. Yoksa amacın hava atmak ise zaten havan zamanla sönüyor. Archicad 13 türkçede söndüğü gibi.
Yani burada başka insanların zamanını alma. Yok bende crack var ben yaptım. Geç bunları.
Arkadaşlar. Archicad 14 arayanlar, Gitsin archicad 13 kullansınlar. Böyle 4 kağıtçılarla zaman kaybetmesinler. Paylaşmak isteyen paylaşmıştır zaten. Gerisi yalan.
İlahi Fffare sen adamı güldürürsün.Son paylaştığın ilaç cuk oturmuş hahahahahah.Archicad için ENGİNE'i beklemek en iyisi.Böyle garip adamlarla(deliman) ne uğraşıyorsunuz ki.1 hafta beklerim temiz temiz gelir cracki.
Sevgili Deliman kardeşim ben kendi adıma konuşayım da; Zaten hiç bir programı türkçe kullanmıyorum.Kullanma gereğide hissetmedim şu ana kadar işletim sistemide dahil üstelik.Yani çok gerekli bir şey değil benim için.Öyle ben yaptım başkası çıkarmaz bana mahkumsunuz gibi bir çaba içerisine girmeniz bana bir şey ifade etmiyor.Ayrıca archicadin Türkçesi bir başka dildeki versiyonundan ekstra bir şeyler içermiyor.Aynı işi yapıyor.İllaki bir şeyler yapacağım havam olsun diyorsan şu cigraph ve cadimage addonlarının 14 versiyonunu kır ve at havanı(windows versiyonlarını tabiki).Veya sadece cigraph'ın 13 ve 14 versiyonlarını.Çünkü bunu ENGİNE bile kırmadı.dikkat edersen kırmadı diyorum kıramadı değil.
archicad 32 bit için değil o derme çatma dosyalar. ingilizce sürümden alınıyor dosyalar sonra türkçe sürümün içine yapıştırıylıyor. kendim denemedim. çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. AYRICA O 64BIT ICIN. 32 BIT İÇİN TÜRKÇE OLANI BUL bende v14 ü paylaşmaz isem adam değilim.
HA BIRDE V14 ÜN INGILIZCESI DUNYADA SADECE BENDE VAR DIYORUM. EVET HALA OYLE. ENGINE FALAN BEKLIYOR MILLET HALA.cok beklerler. once onlar yaptıkları satacak ondan sonra yayacak. yüzden hala bekliyorlar vede kanımca uzun süre daha yapmayacaklar.
HA HALA INANAMADIN ISE ISTE ISPATI
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
AYRICA BiR TÜRK OLARAK BU KADAR ZOR BİR PROGRAMI KIRDIĞIM İÇİN GURUR DUYMALISINIZ. ANCA BOK ATIP SURUYORSUNUZ.hehe. ister duy ister duyma kim umursar
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
NOT: TÜRKÇE v14 HENUZ CIKMADI. BUYUK IHTIMAL AGUSTOS ORTASI GIBI CIKACAK. DOWNLOAD LINKLERINI YAYINLARIM CIKAR CIKMAZ![]()