Archicad 13 Türkçe

Nerdeyse Archicad 14 çıkacak hala daha türkçe crack yok piyasada :(

aynbjq.png

2dvmq92.png

kardeş nasıl yaptın bi yardımcı olsan

kardeş nasıl yaptın bi yardımcı olsan

kendim kırdım dostum başka nasıl olacak :durdurun ayrıca Build 3259 i da kırdım ama butun dillerde çalıştıgı için yayınlamayı. düşünmüyorum. Henüz dünyada yok. hehe ister inanın ister inanmayın.

kendim kırdım dostum başka nasıl olacak :durdurun ayrıca Build 3259 i da kırdım ama butun dillerde çalıştıgı için yayınlamayı. düşünmüyorum. Henüz dünyada yok. hehe ister inanın ister inanmayın.

e ne yani hava atmak için mi koydun bu fotoğrafları sadece?
burası paylaşım alanı hava atma mekanı değil!!!!

e ne yani hava atmak için mi koydun bu fotoğrafları sadece?
burası paylaşım alanı hava atma mekanı değil!!!!

yok dostum hava atmak olurmu. bazı arkadaşlar sormuş türkçe crack yok mu diye. bende olduğunu göstermek istedim. bir nevi yardım yani. var olduğunu bilmelerine yardım ettim sadece:huh:

yok dostum hava atmak olurmu. bazı arkadaşlar sormuş türkçe crack yok mu diye. bende olduğunu göstermek istedim. bir nevi yardım yani. var olduğunu bilmelerine yardım ettim sadece:huh:
böyle yardım mı olur hiç?
madem yardım edeceksin paylaşırsın nasıl crack yapıldığını.
madem hava atmıorsun o zmn yalan söylüyorsun demektir!
ben burada herhangi birine yardım ettiiğini düşünmüyorum.
iki seçenekten biri sadece ya hava atmak istiyorsun yada sadece laf olsun diye yalan sölüyorsun.

ben anlatamıorum derdımı galıba kardes.
madem yalan solemıorsun madem hava atmıorum dıorsun niye paylaşmıyorsun cracki_?
öğrenebilir miyim lütfen_?

dostum crack yokmu diye sormuşlar bende var dedim. bu kadar amma uzattın yau. gelmişsin buraya paylaşım bile yapmamışsın. sonra cıkıp suçluyorsun hava atıyon diye. sırf sen ve senin gibiler yüzünden yaptıgım crackleri yayınlamayı bıraktım. hadi sana kolay gelsin.:thumbdown:

dostum crack yokmu diye sormuşlar bende var dedim. bu kadar amma uzattın yau. gelmişsin buraya paylaşım bile yapmamışsın. sonra cıkıp suçluyorsun hava atıyon diye. sırf sen ve senin gibiler yüzünden yaptıgım crackleri yayınlamayı bıraktım. hadi sana kolay gelsin.:thumbdown:

senın gibi hava atmaya cıkmıoruz meydana.
ben 2005 yılında uye oldum hackhella
nick değişikliği yaptım sadece.
madem crackin var elinde çıkartır paylaşırsın burda
öle yok ben yayınlamıyorum sızın gıbıler yuzunden falan diye atıp tutmazsın
hava atma mekanı değiil burası paylaşım alanı hatırlatayım tekrar

deliman12 lütfen eğer elinde varsa paylaşabilirmisin... Biliyorsun bilgi paylaştıkça çoğalır :) Hayır duamızı alırsınn...

burarch arkadaşımız paylaşacak onu bekliyorum dostum.

burarch arkadaşımız paylaşacak onu bekliyorum dostum.

sana bir çok şey demek isterdim ama forum seviyesini düşünerek dilime hakim oluyorum.
peki o halde niye cracki paylaşmadığını belirtir misin lütfen_?madem cracklemişsin programı...

peki o halde niye cracki paylaşmadığını belirtir misin lütfen_?madem cracklemişsin programı...

ya gördün mü yavaş yavaş dediklerime geleceksiniz... nasılmış birseyi gorupte alamamak.. alıncada direk adını değiştirip başka şkilde sunmak aynen kendi yapmış gibi. alıp linkleri bakın ne buldum buda linkleri demek. bir teşekkür bile etmeden. feryadım sana degil dostum netteki %90 bilgi paylaştıkça çoğalır diyen asalaklara. daha bi üstteki uye bile bilgi paylaştıkça çoğalır demiş ama bakıyorsun 34 mesajın hepside link hatalı onu upload et bunu upload et şeklinde. boşuna isteyip durmayın dostum crack falan yok bende photoshopda ve adobe premier kullanarak yaptım videoları ve resimleri.

iyi forumlar.

bilgi paylaştıkça çoğalır. :biggrin:

ya gördün mü yavaş yavaş dediklerime geleceksiniz... nasılmış birseyi gorupte alamamak.. alıncada direk adını değiştirip başka şkilde sunmak aynen kendi yapmış gibi. alıp linkleri bakın ne buldum buda linkleri demek. bir teşekkür bile etmeden. feryadım sana degil dostum netteki %90 bilgi paylaştıkça çoğalır diyen asalaklara. daha bi üstteki uye bile bilgi paylaştıkça çoğalır demiş ama bakıyorsun 34 mesajın hepside link hatalı onu upload et bunu upload et şeklinde. boşuna isteyip durmayın dostum crack falan yok bende photoshopda ve adobe premier kullanarak yaptım videoları ve resimleri.

iyi forumlar.

bilgi paylaştıkça çoğalır. :biggrin:

Bir insan kendi kendini ancak bu kadar aşağılayabilir... Senin mesaj sayında 23 . internet sadece bu forumdan ibaret değil. Mümkün olduğu kadar, en azından senden daha çok çok paylaşımcı olduğum kesin. Aklınca yalan söyleyerek ders verecek hahaha... Seviyeni belli ettin...Yazık valla...

ego mego

Delimana bir iki teşekkür edin istediğinizi versin. O sadece bir iki teşekür görmek istiyor. Amaç paylaşım falan değil. Her ne kadar yasal olmasada yinede başkalarının yaptığı bu cracklari paylaşırken bu kadar laf yapmak ne anlama geldiği çok açık.

Crack mi arıyorsunuz gidin programı satın alın yada gooleda arayın. :)

Delimana bir iki teşekkür edin istediğinizi versin. O sadece bir iki teşekür görmek istiyor. Amaç paylaşım falan değil. Her ne kadar yasal olmasada yinede başkalarının yaptığı bu cracklari paylaşırken bu kadar laf yapmak ne anlama geldiği çok açık.

Crack mi arıyorsunuz gidin programı satın alın yada gooleda arayın. :)

madem başkaları yaptı dostum siz niye hala bulamadınız google da :biggrin:

Geri