Archicad 13 Türkçe

arkadaşlar 14 de çıktı sonunda. :biggrin: türkçeyi bulan olurda upload ederse bir armağanım olacak.:tongue_smilie:

17873051.png

52314237.png

Dostum, haklısın. Seni aydınlatmak istiyorum ki böbürlenerek bana ve başkalarına artık cevap verme diye.

İlk yasal olmayan ArchiCAD tecrübemi AC12 de yaptım. Crackli En sürüm ile Öğrenci TR sürümünü bazı dosyalarını birleştirerek/kararak TR çalışan bir ArchiCAD elde ettim. Artık böyle bir ihtiyacım kalmadı. Bu başlığa "ArchiCAD13 ün henüz Cracki yok" gibi bir mesajın olduğunu hatırladığım için girdim.
Senin, insanların sana teşekkür ederek yalvarmasını isteyeceğin bir iki mesajını görüncede kısa bir cevap yazmak istedim. Benim programı nasıl kullanıp kullanmadığımdan crack'i bulup bulmadığımdan-kırıp kırmadığımdan daha önemli bir sorun var ortada. Oda senin karakter sorunun. Bir arkadaş önceki mesajlarda farklı bir açıdan değinmiş olaya. Hava atma diye. Bende daha açık olanını yazıyorum. İnsanların senden crack yada kırma yöntemini istemelerini ve bunun için yalvarır derecesinde senden yöntem talep edecek mesajlar atmalarını bekliyorsun. İşte gerçek sorun burada. Umarım mesajımın başında bazı arkadaşlara bir ışık yakabilmişimdir. :)

üç mesajın var ikisi ArchiCAD için :) kimin kişilik sorunu var görüyoz :) ister yalvar ister yalvarma. bunlara ihtiyacım yok. nasıl olsa upload etmeyeceğim. :) hala burach arkadaşı bekliyoruz hepberaber. yada ENGINE crack takımının yenisini yapmasını. tabi az geciktiler ama olsun. bakarsın türkçe içinde cıkartırlar süper olur o zaman.

Buraya neden yazdığımı Türkçe bir şekilde bin önceki mesajımda açıkladığımı sanıyorum. Birde son mesajında benim senden upload etmemi istediğim gibi bir sonuç çıkıyor. Sanırım bunun arkasına saklanmak istiyorsun. : ) Çünki böyle bir talebim ne var nede senin upload etme şansın... Bu arada tespitlerim hala geçerlidir. Burası senin için ego tatmin etme merkezidir.

zaten sonuç sizin için hep aynı olacaktır. paylaşırsan

vayyy süper ellerine sağlık.

paylaşmassan

egonu tatmin et bakalım. madem egonu tatmin etmiyon niye cracgi paylaşmıyon. paylaşsana hadi paylaşsana. du ozel mesaj atayım ordan paylaş. olmadı burdan paylaş. madem paylaşmayacan hava mı atıyon. artis misin sen.

artiz ne arar la forumda?

cevabım tektir vede bundan sonra sizlere cevap vermeyeceğim ne yazarsanız yazın.

Cevap vereceksin deliman. Vermek zorundasın. Çünki yanlış yazıyorsun. Benim elimde crack olsa paylaşmam. Çünki bu cracki ben elde edene kadar binlerce yerde paylaşışmış oluyor olur zaten. İkincisi eğer ben crack yazarı olsam o zaman paylaşırım. Çünki işim bu olurdu zaten. : ) Keza kendi becerilerim ile yaptığım bir AC12 karmasından yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim. Sözün özü, benim burada zaman harcamam senden yada birilerinden crack temin etmek değil daha öncede yazdım. Yazmamın sebebi girdiğin anlamsız münakaşa ve anlamsız tavrındır.

arkadaşlar anlamsız bir tartışmaya girdiniz ve bizi unuttunuz
sonuç olarak bu program biligsayarda süs mü olacak yoksa birisi çıkıpta crack bu kullanın mı diyecek ( bilgi paylaştıkça çoğalır :) )
bekliyoruz....

ağzına sağlık birader uğraşma bu yavşakla

Şöyleki, eğer lisansınız yoksa ve "bu program ile bir iki iş yapar sonra satın alabilirim, Ülkemin çapında böyle bir yazılımı biraz lisansız kullanmaktan bir şey çıkmaz" diyorsanız ve Türkçe harici kullanamıyorsanız yöntem şu. ingilizce sürümü bilgisayara yükleyin ve bilindik engine ile çalışır hale getirin. ikinci olarak TR sürümünü kurun ve tüm güncelleştirmelerini yapın. Sanırım son güncelleştirme hotfix4 olacak. Varsa kütüphane güncellemesinide yapın. Son olarak ingilizce sürümünün kök dizininden archicad.exe inputoutput.dll projectfile.dll twclient.dll twclientbase.dll twcommunication.dll ve VBElements.dll dosyalarını türkçe programın kök dizinine atın-üstüne yazın. Sonra türkçe sürümünü kullanabilirsiniz. Bu dosyaları upload etmeye gerek yok herhalde. Cracker değilim de : ) Teşekküre gerek yok. İyi bir şey yapmadım çünki.

ağzına sağlık birader uğraşma bu yavşakla
Düzeltme "Ben bu mesajı yazarken..... hemde !!!"

çok teşekkür eserim TRKATMER bilgi paylaşımından dolayı
sanırım çoğu kişide olduğu gibi bendeki sorunda crack ingilizce olarak da çalışmıyor
bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim ben ingilizce olarak kurmak istiyorum ama olmuyo
şimdiden teşekkürler...

çok teşekkür eserim TRKATMER bilgi paylaşımından dolayı
sanırım çoğu kişide olduğu gibi bendeki sorunda crack ingilizce olarak da çalışmıyor
bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim ben ingilizce olarak kurmak istiyorum ama olmuyo
şimdiden teşekkürler...

Yönetici modunda çalıştırmayı denedin mi?

Yönetici şifresi istiyor işte. Kullandığın sistem ne?

arkadaslar W7 de uyumlumu bılgısı olan varmı

arkadaşlar şu programı indiripte şu an kullanan varmı ?
eğer varsa bizde yardım edip nasıl kurduğunu adım adım anlatabilirmi ...
şimdiden teşekkürler

Elbette var. Programı indir. Setupu çalıştır. Yüklerken "seri numaran mı var" yoksa "dongle m"ı var diye soracak. Sen "dongle"ı seç ve ileri de. Ardından "wibu key" "code master" seçeneklerinden "wibukey" i seç sonra kurulumu bitir. Kurulum bittikten sonra program files içerisindeki graphisoft dizininde kurulu bulunan archicad klasörünün içerisine crack dosyasını at ve çalıştır.

Tüm bunları yapmadan önce eğer kurulu bulunan archicad varsa onları kaldır.
Hepsi bu..

Elbette var. Programı indir. Setupu çalıştır. Yüklerken "seri numaran mı var" yoksa "dongle m"ı var diye soracak. Sen "dongle"ı seç ve ileri de. Ardından "wibu key" "code master" seçeneklerinden "wibukey" i seç sonra kurulumu bitir. Kurulum bittikten sonra program files içerisindeki graphisoft dizininde kurulu bulunan archicad klasörünün içerisine crack dosyasını at ve çalıştır.

Tüm bunları yapmadan önce eğer kurulu bulunan archicad varsa onları kaldır.
Hepsi bu..
denedim ama yine çalışmadı ben xp kullanıyorum büyük bi ihtimalle crack de bi sorun var program kuruluyor ama demo modunda aç diyor
tekrar yardımlarınızı bekliyorum

Geri