konu aslında araplar da değil araplarla islamı bağdaştırmak..!
video da kısmen katıldığım bölümler var fakat bu arapların bize atmış olduğu kazığı değiştirmez..!
konuşma ozaman bizde biliyoruz herşey Allahın.. Sende insanların özellikle Türklerin bunu bilmediğini sanacak kadar cahilsin.. Biz Allahın olanı onun niteliklerini savunarak koruduk halada koruruz.. Senin gibi kimseyi şartlamadan zorlamadan tarihi çarpıtmadan koruruz... Arapları aklıycam diye kılıktan kılıga giriyorsun bunuda din adına yaptıgını zannediyorsun sırf Peygamberimiz arap diye arap olucaksın.. Anlıyamıyorsun bir okadar cahilsinki Peygamberin ve PEygamberlerin kökeni değil insanlıga getirdikleri önemlidir.. Allah bilir dışarda kimse adam yerine koymuyordurda seni burda kendini kandırıyorsundur..
Sen adam değilsin =)
Arap ihaneti denilen gerçek sadece arabistandaki bir grup çapulcudan (şerif hüseyin ve adamları) ibarettir... Bunun dışında bana arap ihaneti diye kimse tarihten tek bir örnek gösteremez...Uzunca bir süre arap diyarlarında halife adına hutbeler okutanlar arap müslümanlarıdır... Asıl ihaneti aramıza fitne sokanların yaptığı açıktır... Araya kasıtlı olarak fitne sokulmuştur.. Şimdi bizde ta okullarda başlayarak beyin yıkayan arap ihanetini aşılayan zihniyet neyse onlardaki baasçılar da türkler bizi terketti bizi yüzüstü bıraktılar ihanet ettiler şeklinde konuşuyorlar... Yahudinin ve yahudi ruhlu insanların oyunlarına gelmemek gerekir
.. Merak etmeyin heryerin müslümanı var çok şükür... Hiçbir halk, hiçbir topluluk topyekün kötü olamaz... Buna inananla kırmızı başlıklı kız masalının gerçek olduğuna inanan zeka seviyesi eşit olması gerekir... Böyle bir masalla ancak çocuk kandırılabilir... Hiç mümin arap yok değil mi? Ya da hiç kafir türk yok?
Söyledim tekrar söyliyeyim.Şimdi konu kafirlik ya da müminlik değil.Yukarıda dedim araplarla islamı bağdaştırmayın diye.
Video da katıldığım noktalar var ama arap denince insanların hakkında hemen dini olarak yargılanmaya başlanıyor.Kafir Türkler de var ama bugün itibariyle Türkler İslam'a araplardan daha çok bağlıdır.
Şu ihanet olayı ise abartılacak birşey değil ama var.İnkar etmemek lazım aynı zamanda bütün araplara da mal etmemek lazım.
Şerif Hüseyin ve oğullarının emrindeki bedevi kabileleri İngilizlerle işbirliği yaparak Osmanlıya karşı cephe almıştır olay bundan ibaret.
Zaten büyük bir ihanet olmuş olsaydı da gereken karşılığı layıkıyla alırlardı :thumbup1:
Arap ihaneti denilen gerçek sadece arabistandaki bir grup çapulcudan (şerif hüseyin ve adamları) ibarettir... Bunun dışında bana arap ihaneti diye kimse tarihten tek bir örnek gösteremez...Uzunca bir süre arap diyarlarında halife adına hutbeler okutanlar arap müslümanlarıdır... Asıl ihaneti aramıza fitne sokanların yaptığı açıktır... Araya kasıtlı olarak fitne sokulmuştur.. Şimdi bizde ta okullarda başlayarak beyin yıkayan arap ihanetini aşılayan zihniyet neyse onlardaki baasçılar da türkler bizi terketti bizi yüzüstü bıraktılar ihanet ettiler şeklinde konuşuyorlar... Yahudinin ve yahudi ruhlu insanların oyunlarına gelmemek gerekir
.. Merak etmeyin heryerin müslümanı var çok şükür... Hiçbir halk, hiçbir topluluk topyekün kötü olamaz... Buna inananla kırmızı başlıklı kız masalının gerçek olduğuna inanan zeka seviyesi eşit olması gerekir... Böyle bir masalla ancak çocuk kandırılabilir... Hiç mümin arap yok değil mi? Ya da hiç kafir türk yok?
Arkadaşım bak ama konu dönüp dolaşıp İslam'a geliyor.Vahhabilik nedir yahu kimin zortlatması?
İslam'a göre kabul gören 4 tane mezhep vardır;
Hanefi , Şafii , Hanbeli , Maliki'dir.Bunlarda yine aynı kapıya çıkar fakat ibadet ediş şekillerinde farklılık gösterir.
Ben burda arapları kötülemek adına birşey söylemiyorum fakat artık şunları el üstünde tutmayı bırakın.
Çünkü her seferinde konu aynı yere çıkıyor.Elhamdülillah bizlerde ehli sünnete inanmış iman etmiş insanlarız ama ben kendi adıma söylüyorum ki TÜRK olmanın haklı gururunu yaşıyorum...