Arap Tapınıcılığı ve Yobazlık! (eşek anırdığında euzü çekin)

Madm okadar dini bilginiz var alimsiniz ulemasınız,yapın bir tefsirde bizede söylenilen yanlışları,
uydurulan farzları,olmayan yasakları bizde öğrenelim.Hımar neymiş mesela baş örtüsü değilde.
Nerde araplar övülüyormuş,takvadan başka ölçü hangisiymiş,namaz kaç vakitmiş,nerde yazıyor erkeğe 4 kadın,nerde yazıyor kadın 2.sınıf,nerde yazıyor kadın evinde oturmalı,nerde yazıyor eşşek
anırması,uydurma hadislerle konu açıyorsunuz ama niyetiniz derdiniz islam ve peygamberi Hz.Muhammedi s.a.vmi karalamak.
Cahillilk bilmedğini bilmemektir.Hiç yoktan veda hutbesini okursanız bişeyler anlarsınız ve bu saydıklarının çoğuna cevap alırsın.Gerçekmiş gibi yorum yapmaya kalkmazsın.

******Madm okadar dini bilginiz var alimsiniz ulemasınız,yapın bir tefsirde bizede söylenilen yanlışları,
uydurulan farzları,olmayan yasakları bizde öğrenelim.Hımar neymiş mesela baş örtüsü değilde.
Nerde araplar övülüyormuş,takvadan başka ölçü hangisiymiş,namaz kaç vakitmiş,nerde yazıyor erkeğe 4 kadın,nerde yazıyor kadın 2.sınıf,nerde yazıyor kadın evinde oturmalı,nerde yazıyor eşşek
anırması,uydurma hadislerle konu açıyorsunuz ama niyetiniz derdiniz islam ve peygamberi Hz.Muhammedi s.a.vmi karalamak.
Cahillilk bilmedğini bilmemektir.Hiç yoktan veda hutbesini okursanız bişeyler anlarsınız ve bu saydıklarının çoğuna cevap alırsın.Gerçekmiş gibi yorum yapmaya kalkmazsın.

Arkadaşım aç televizyonu.Yılların ilahiyat uzmanı Yaşar Nuri beyefendi çıkıyor.Ne ne için,nasıl omuş,niçin başörtü var yada yok görürüsün.Öyle sizde yapın falan demekle kimseyi geçiştirme:victory

ya arkadaşlar bu ne ya artık insanlarımızı rahat bırakında islamiyeti doğru şekilde peygamber efendimizin söylediği şekilde yaşayalım. tövbe tövbe yazıyın 4 5 satırını okuduktan sonra okuyamadım çünkü sinirlenmeye başladım. güzelim islam dinine fitneyi riayı ve islamla bağdaşmayan şeyleri pompalıyorlar sürekli sonrada insanlar bunları gerçek islammış gibi algılıyor. ALLAH bunların hesabını soracaktır.

Arapçada kadınların başlarına örttükleri şeyin özel adı hımar değil mikna; ve nasıyftır. Hangi Arapça sözlüğe bakılırsa bakılsın mikna(çoğulu mekani) ve nasıyfın; hanımların başlarını örttükleri kumaşın adı olduğu yazılıdır.Allah eğer ;hımar kelimesi ile başın örtülmesini isteseydi --hımarürres-- gibi bir vurgulama ile başörtüsü diyebilirdi: Böylece -res- kelimesi ile baş bölgesi vurgulanır ve örtü kelimesi olan -hımar- ile beraber başörtüsü net bir şekilde anlaşılırdı.

bir deli bir kuyuya bir taş atmış, kırk tane akıllı çıkarmaya uğraşıyor. yazık.heryerde çürük elmalar var.bitanesi bzuk diye bütün çuvalı çöpe mi atmak gerek.daha ciddi kaynaklardan bilgilenirsek böyle uduruktan tartışmalara girmeye gerek kalmaz.

ben arabım ama arap benden değil diyen Peygamberimiz değil mi ya yoksa ben mi yanlış biliyorum

Hadi lan oradan senin amacın üzüm yemek değil bağci dövmek.İslamın doğrularını senden bekliyoruz neymiş bakalım...Kafatascılar sizi ...Rus alman ELİN gavutu oldumu köpeklenir,Araba geldimi beğenmezsiniz.Senin atan at üstünde tıngır mıngır bozkırda yol alırken,beğenmediğin arap yerleşik hayatta felsefe yapıp şiir yazıyordu

yazan kim ? arslan bulut . ortadoğuda yazan ve mhp ye yakın olan bir isim .dinsiz atatürkçü geçinen yazarlardan olsa inanmazdım o yüzden saol güzel bir konu
.

Arslan Bulut Yeniçağda yazıyor yanlışını düzeltmek isterim ama ben onun yazılarını takip ederim o Arslan Bulut'la bu Arslan Bulut bir değil =)

Hadi lan oradan senin amacın üzüm yemek değil bağci dövmek.İslamın doğrularını senden bekliyoruz neymiş bakalım...Kafatascılar sizi ...Rus alman ELİN gavutu oldumu köpeklenir,Araba geldimi beğenmezsiniz.Senin atan at üstünde tıngır mıngır bozkırda yol alırken,beğenmediğin arap yerleşik hayatta felsefe yapıp şiir yazıyordu

en çok peygamber gönderildiği halde en sapık millet olmalarının önüne geçemedimi yerleşik hayat felsefeleri .o zaman fazla felsefe cildi bozar kardeşş

benim atam bozkırda tıngır mıngır yol alırken islama geçmeden de bu felfefeci araplardan bin kat temizdi.atalarımız ve türklerin islamdan önceki yaşantıları töreleri kuralları arapların peygamber efendimizden sonra devam eden bir kaç yüzyıl harici bütün dönemlerinden bin kat temizdir .yaptığın yorumla ne kadar cahil olduğunu kendin ispatlamışsın.

bizim atalarımız islamı kabul ettikten sonrada islama en büyük hizmeti yapmış olan insanlardır .ne islam öncesinde ne islam sonrasında islama araplar kadar zarar vermemişler çok şükür .

Arslan Bulut Yeniçağda yazıyor yanlışını düzeltmek isterim ama ben onun yazılarını takip ederim o Arslan Bulut'la bu Arslan Bulut bir değil =)

yaw şuanda yeniçağda evet de senelerce ortadoğuda yazdı bu adam ve mhp ye yakın biridir ben onu söyledim kardeş .bu arslan bulut başkası ise bana kim olduğunu nerde yazdığını söylersen tanımam açısından iyi olur .çünkü benim bildiğim tek arslan bulut var oda şuan yeniçağda olan eskiden ortadoğuda yazan mhp ye yakın olan akp yi her fırsatta en iyi delillerle bombalayan bir yazar.diğeri kim söylemisin .saygılar

******Madm okadar dini bilginiz var alimsiniz ulemasınız,yapın bir tefsirde bizede söylenilen yanlışları,

Arkadaşım aç televizyonu.Yılların ilahiyat uzmanı Yaşar Nuri beyefendi çıkıyor.Ne ne için,nasıl omuş,niçin başörtü var yada yok görürüsün.Öyle sizde yapın falan demekle kimseyi geçiştirme:victory

yaw kardeş sanki açıp okucaklar da sende şunu dinle bunu dinle diyosun.sen yaşar nuri gibi bir insanı keşfetmişsen senden neyi eksikki o farketmesin .sen den fazlası var hatta .oda senin şıhın yok o ve onun gibilerinin kafalarını karıştıran bi şıhı var .o yüzden boşuna birilerini tavsiye etme anlamaz okumaz .araştırmak istemezler bunlar .şartlandıkları şeyler ve kişiler var onların

Bak takip edememişsin.O Arslan Bulut bu Arslan Bulut.Boşuna şekilci Milliyetçiler denmiyor.Şimdi o Arslan Bulut'ların çogu soruşturma kapsamında.Geçen gün sana anlatılmak istenen de buydu.Arslan Bulut'u takip ediyorsan ve takdir ediyorsan zaten AKP'yi desteklediğin bazı konularda gerçekleri bilirdin ve o hataları yapmazdın.

Ulan Bunlar Adamı Dinden Eder Be Yuh Lan Bunu Yazan Terbiyesize ...
Resmen Kıçından Uydurmuş şerefli Aile çocuğu

Bizim Dinimiz En Güzel Dindir Insana Her Konuda Yardımcı Bir Yol Var... Bunlar Sonradan Bir şeyler Eklemeye çalışmakla Ellerine Ne Geçecek Ki ... Başaramayacaksınız ...

kardeşim adamın hocalığı kendinden menkul nereden imamamış nerenin hocasıymış belli değil ben bu işin tahsilini yaptım bu hadis diye saydıklaından çoğunu görmedim.haklka ağzında yarım hoca tabiri vardır bu o cinsten.zaten kötüleme olmasın ama karadenizin imamıda sapığıda bol çıkıyor neden se hergün gazetelerde tecavüzlerin çoğunluğu o yöreden.heryer ve herkes için geçerli değil genellem yapmıyorum ama bu fakediliyo..

Bak takip edememişsin.O Arslan Bulut bu Arslan Bulut.Boşuna şekilci Milliyetçiler denmiyor.Şimdi o Arslan Bulut'ların çogu soruşturma kapsamında.Geçen gün sana anlatılmak istenen de buydu.Arslan Bulut'u takip ediyorsan ve takdir ediyorsan zaten AKP'yi desteklediğin bazı konularda gerçekleri bilirdin ve o hataları yapmazdın.

şekilcilik sadece milliyetçilikte yokki .en zararsız olan da şuanda şekilci milliyetçilik

şuanda millet olarak en büyük sıkıntı yaşadığımız şeyler şekilci dindarlık ve şekilci atatürkçülük .şuanda şekilci akp ve şekilci chp nin ülkeye musallat ettiği sıkıntıları çekiyoruz.bunların şekilcilikle verdiği zararı bence yok ama sen var diyosun şekilci milliyetçilik vermemiştir ve o yüzden en zararsız olan şekilcilik milliyetçiliğinki .

bu arada benim yazdığımı doğruladın sende .benim bildiğim bi tane arslan bulut var. yazarlığıyla tanınan oda ortadoğuda yazan mhp ye yakın bir isim .

.....Senin atan at üstünde tıngır mıngır bozkırda yol alırken,beğenmediğin arap yerleşik hayatta felsefe yapıp şiir yazıyordu

Bizim atalarımız diyelim;
Bizim atalarımız olan TÜRKLER, akınlar yapıp Çinlilere Çin Seddi'ni yaptırırken, diyardan diyara gitmişken, Orta Avrupa'nın içlerine kadar ilerlemişken,daha Dünya ya İslamiyet gönderilmemişken Kök Tengri adını verdikleri tekbir yaratıcıya inanırken,

senin bu övmekten canının sıkılmadığı Araplar
kabileler halinde yaşayan putperestlerdi ve kan davası gibi salak salak işlerin peşindelerdi, bilmiyorsan öğrenmende fayda var, Araplara ne yaptıysa İslamiyetten sonra yaptılar, bunda İslam dininin, Arapları içlerinde bulundukları pislikten arındırmasının büyük rolü vardır.

Kur'an-ı Kerim bu dönemi el-Rûm Suresi, 41. ayette şöyle anlatmaktadır. "İnsanların kendi elleriyle işledikleri kötülükler yüzünden, fesat (her tarafı) kapladı. Karada ve
denizde yayıldı."

aşağıda linkini verdim, zahmet edip oku bakalım
Araplar İslamiyet ten önce ne pislik içindelermiş iyice öğren

http://www.diyanet.gov.tr/turkish/DIYANET/nisan1999/gundem1.htm

sonra da bi daha gelde Türklerin ataları için tıngır mıngır at üzerinde gidiyormuş gibi saçma sapan laflar et

bilmem neden ama bu konuya bu cevabı yazmamın çok manidar olduğunu düşünüyorum, zaten bu yazıları hayal ürünü olarak nitelendirenlerin durumlarını görüyoruz

cok sacmalık :S salak yha bunlar tübee töbee :S :S

yazık
bu sekilde alaya almak olurmu yaw.
sacmasapan seyleri foruma ekleyerek forumu kirletiyorsunuz ve inanılmaz bir şekilde tesekkür yağmuruna tutuluyor.ayıp

Niye senin ideolojine uygun olmayan şeyler burada yayınlanamazmı.Senin arkadaşlarınıda biliyoruz.serdengeçti mi neydi.Her Allah'ın günü gladyo medyanın haberleri.Ne oldu doğru görünce karalama mı?

Ayrıca "w" değil "v" olacak."yaw" değil "yav"

cok komiksin
beni yanlıs anladın heralde. ben burda particilik falan yapmıyorum asla.din ile ilgili konuları yalan haberlerle dalgaya almayı kınıyorum .

Geri