Aragones gitsin mi, kalsın mı

Aragones gitsin mi, kalsın mı

• Kullanılan toplam oy
    107
Kalıcak...vede başarılı olacak..Buna mecbur..!!

Gitmesi en hayırlısı ancak bu gibi durumlarda yönetimin bir B planı varmı ben daha çok bunu merak ediyorum...

Koskoca Avrupa Şampİyonlugunu Kazanan Bir Hoca Fenerbahceyle İmzaladigi SÖzleŞmenİn Kolaymi Olacagini Saniyorsunuz Dunya Tazminat Alir Buna Degermi BenCe Zico Donerse Deger

Şimdi suç sadece aragones,de öylemi ispanyayı avrupa şampiyonu yaparken kral olan bir teknik direktör nasıl olurda 3 günde yerlere vurulur söyleyecek başka söz yok sanırım

geçen sene Ligde ilk 3'e girmiş ŞampiyonLar Liginde çeyrek final oynamış bir takımın başına geLipte
ilk 6 maçta 3 puan topLuyosa Bu ''Aragones'' deniLen adamın suçudur.
Tabiki bu adamı yönetime getiren ki,şiLerinde suçu var bunda.
geçen sene depLasmanda biLe çok nadiren yeniLiyordul.
Kendi evinde 4-1 gibi bir skorLa yeniLiyorsan Oturup düşünmek lazım bunu.
İspanyada YaptıkLarı Fenerbahçe taraftarını iLgiLendirmez bu arada !
Biz Lig sonuncusuyken nasıl oLsa Aragones İspanyayaı Şamp yaptı diye kendimizi avutamayız sanırım =)

dikitirp gitsin mahvetti bizi herif gitti fenerde 70 yasındakı dede yı aldı yawww onlarcada para doktuler

bence gitmesin..Biraz da fener cuvallasın

gitsin walla ispanya ile şampiyon oldu diye sanki aragones mi oynadı maçta david villa attı aragones kazandı lütfen .......... gitsin !!

ya ben göbeği seLcuk maLdonado ikiLisine emanet eden bir adama hoca demem
hoca dieninde aLnını karışLarım​

Uzun yıllar fenerın başında kalsın =)

Asiruh beLLiki besiktaslısın dai ..ve Fenerin hem icde hemde dısta kötülügünü istiyorsun.O yüzden sana bir yorum yapmiyacagım ;)

Herneyse Sadece tek bir cümle söyliyecegim =)

70'lik Hoca Alıcagınıza 70'lik rakı alsaydınız :goz:

Bir galatasaraylı olarak kalmalı demem gerekir biliyorum ama
Türk futbolu adına dürüst davranmak zorundayım kesinlikle gitmeli.

gitmesine gerek yok en faz 2 yıl yaşar ozaman kadar sabretsin FB :)

doğru diyorsun selçukla maldonadunun işi değil göbek ikisinide çöpe atalım bir işe yarar belki amatör kümeden bulan falam olur

si*tirsin gitsin..tek suc aragonesin degil diyenler ...biz mi soyledik dede ye maldonado ve selcukla bi takım kur alsaydı 2 tane adam gibi orta saha..gecen sene carlos gokhan ugur boral kazım ın nasıl oynadıgı ortada bu seneki hallerine bakın..takımdakı ruhu almış goturmuş....bu ortasaha ile fenerden takım olmaz...ali bilgin ve burak gibi yeteneksiz 2 oyuncuyu oyuna sokarak mac kurtarılmaz aragonnes...fener son 5 yılda ilk defa GS den kadro olarak kotu GS nin yedeklerine bakın bide bizimkilere....bunun tek suclusu aragones ..josico emre burak gibi oyuncuları alacagına adam akıllı transfer yapsaydı ...şampiyonlar ligi zaten gitti uefa icin mucize gerek ..şampiyonluk elden gitmeden bu adamı en gec ocaga kadar gondermeli bizim yonetim..yoksa 17 yasındaki cocuklardan daha cok gol yeriz

GİTMELİ aziz yıldırımda suc senin ispanya gibi takımın yok ki aragones i getiriyorsun yaktın :vur

Geri