Apo'yu Kimler İpten Kurtardı/Tam Liste

Devlet BAHÇELİ'yi Ahmet TÜRK'ün uzattıgı eli sıkmakla suclayanlar , Abdullah GÜL'ün Cankaya Köşkünde DTP li kadın milletvekilini köşk te konuk edip onu en iyi şekilde agarlamasına ve elini sıkmasına ne diyecekler acaba

birincisi o cumhurbaskanı davet edılenı kovacak degıl ya bana kalırsa meclısede almasınlar ama sistem boyle iste.
ayrıca sızın bahcelınınız atıp tutuyo ya ondan dıkkat cekıo sen kameraların onunde atıp tutacaksın kamera arkasında can cıger olamazsın

birileri iyi okusun :goz:

birileri okudu şimdi cevap yazıyor..

Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alabilirmi?

buna cevap vermen benim için yeterli olacaktır...

Yüzlerce binlerce çocuğumuzu gencimizi yaşlımızı katleden bir terorist elebaşına bile biz insanlığımızı gösteriyoruz..

Bizde Allah inancı var çünkü bu dünyada ne çekse azdır..

Sözüm meclisten dışarı lafım anlayana!

Devlet BAHÇELİ'yi Ahmet TÜRK'ün uzattıgı eli sıkmakla suclayanlar , Abdullah GÜL'ün Cankaya Köşkünde DTP li kadın milletvekilini köşk te konuk edip onu en iyi şekilde agarlamasına ve elini sıkmasına ne diyecekler acaba

demekki bunu herkes yapıyo o yüzden ortamı boşu boşuna germeyin bunların hepsi oyun oyuna gelmeyin

arkadaşlar bu yorumu yazrken çok tepki alacağımı biliyorum ama inanın gerçkler ve hayaller ayrı ayrı yaşar.şimdi apo bana göre köpektir sana göre melektir.bana göre katliam yapmıştır sana göre bağımsızlık savaşı veriyordur.önemli olan burda benim ve senin kim olduğun.eğer ben bu ülkede yaşayan ve apo yu katil olarak gören 50 milyon insansam ve sende apo yu özgürlük savaşçısı gibi gören onlarca devlet milyonlarca insansan ne yazık ki hadi deyince apo nun kellesini büyük harflerle yazayım bari ALAMAZSIN.zaten kısıtlı olan gücünle zaten 20 yıl içinde ölecek bi adam için karşına onlarca farklı ittifak ve gücü alamazsın.almamalısın.zaten ülkeler arası siyasetin kirli yüzü budur.ve lütfen bana ne yani avrupa daki herkes apo yu özgürlük savaşçısı mı görüo die sormayın tabi ki görmüo işlerine ne geliosa öyle davranıolar.ama bu sonucu değiştirmio.bi de o listede bir sürü onurlu şerefli ve bhu gerçeği gördüğü için idamı yasaklayan milletvekili var.şimdi herkesin adını- işte oy verenler- die yazıp bunlarda oy vermeyen şerefli insanlar dersen ordaki diğer milletvekilllerinin hepsi sanki şerefsiz dermiş gibi olursun bu da yanlış olur.saçma olur.ayrıca o dönemde mhp nin çok da karşı çıkmadığını yeterince kulis yapmadığı için tabanından da eleştiri aldığı bilinen bir gerçek?

eğer siyasetten biraz anlıyosanız Sayın Devlet BAHÇELİ 'nin neden ahmet türkün elini sıktığını bilmeniz gerekir anlamanız daha olumlu şekilde yorumlanız gerekir siyasetten anlıyorsanız !

Devlet Bahçeli: “ İdam kararının engellenmesine karşıyız ama meclisten idamın kaldırılması kararı çıkarsa bunu hükümet sorunu yapmayız...”. ( yani danışıklı döğüş, ...iktidarın nimetleri, rantı için APO, Tesettür, Ülkü... hepsi gırla gidiyor...). Olanda "Halk kararını verdi, Apo asılacak “ afişlerine kanan halka oluyor...!!!??

MEB. Bakanına, MHP’ye her ortamda hakaret eden Bayan Ecevit’e, ve bırakın “ Depremle su baskınını ayırmayı, gözü önündeki Dış İşleri Bakanı'nı dahi fark edemeyen, tarihleri karıştırmayı, barış istiyoruz yerine savaş istiyoruz demesini..., evindeki odasının sayısını (En son nüfus sayımında Ecevit’e sorulan canlı yayındaki soruyu evinin oda sayısını : -ki üç odası varmış...-) bilmeyen hastalığından adım atamayan ve artık ecelinin vakti satini bekleyen Bay Ecevit için : "O’ na laf söyletmem” diyen, “DSP ile mecliste biz tek parti gibiyiz“ cümlesini sarf eden Bahçeli, CUMHURİYET Gazetesinin görünmez sahibi İlhan Selçuk ile ne görüştü acaba...??? : Bilindiği gibi sayın Selçuk: ”MHP ile aramızda düşünce farkı yok ...” türünden sözler sarf etti. Selçuk ideolojisini terketmediğine göre değişen kim ve ne...?: RANT mı .!

Peki Neden İdamın Kaldırması İle Yazılan Genelgede Sayın Genel Başkan Devlet Bahçelinin İmzası var neden Şimdi ki gibi herşeye muhalefet değil di o zaman larda ...İstese Yasayı Temhiz e yollayamazmıydı...Şimdi ki düşündüklerini neden o zmaan yapmadı.... Bunalarda yazılsa keşke...

temhize yollanmasından bi sonuç çıkacakmıydı sence bi listeye bak bakalım kaça kaç oran var ve kenyadan alınırken kenyayla yapılan anlaşmada asılmaması şartı ile teslim edildi keşke o zaman asılacak durum olsaydı ama mantıken bi düşün temhize gitsrydi olay değişçekmiydi?

kardeşler vatan ihanetin cezaı ölümdür bu sadece bizde yok vatan kutsal değilmi ki idamı kaldırıyorlar mesele avrupa birliğiuyum süreci adında terör le parçalama vatana ihanetten as bakalım üç kişiyi kim apocu kalıyor ama nerede o yüreeek yuuuhhh diyorum.
""""emeğine saplık kardeşim"""

Haha gülmek lazım,
Şerefli onurlu MHPli milletvekillerinin isimlerini yazmış arkadaş,
Ha ha gülmek gelir içimden buna başka hiçbirşey değil,
o adamı bu ülkeye sokan sizsiniz, Bu ülkede bir gecede 90 milyar doların cebine hortumlatanların sebebi sizsiniz, bu ülkede 28 şubat gibi ergenekoncuların hazırladığı bir sistemden sonra koltuğa hiç görmemiş gibi oturup oradan kalkmayan sizlersiniz yani MHP den bahsediyorum.
Dünya üzerinde hiç bir ülke milliyetçilik ilkelrei doğrultusunda ayakta kalmamıştır.
Bakınız, Yugoslavya, bakınız SSCB
Bu ülkeler millyetçcilik arttığı gibi dağıldılar,
Milliyetçilik bu ülke için en büyük beladır.
Bırakın Şu türkçülük ayaklarını, ( Bu arada bende türküm) Bu ülkede bizler Kürtüyle,lazıyla, çerkeziyle, Türkemeniyle .Gürcüsüyle hep birlikte kurduk beraber savaştık , beraber bu topluluklar hala da şu anda birlikte askerlik yapıyorlar,
Ne olacak her taraf türk olacakta ülke mi kurtulacak,
YAPMAYIN AZICIK AKILLI OLUN,
Dinsiz imansız bir MHP benim için aynı CHP dir,
çünkü MHP nin savunduğu ufacık bir ilke Bizler doğduğumuzda türk doğduk ondan sonra müslüman olduk. İslamın dediği gibi ilk önce müslüman değil, türk doğduk.
BUNU SÖYLEYEN MHP DİNSİZDİR.

sen akıllı ol dinsiz die sana denir kim demiş olum öyle bişeyi unutma her zaman ağzımızdan düşmez vatan sevgisi imandandır !

Kaynak Süper Kaynak Adı Süper Coq Güzel sallamışlar Diyorum Sahsen Parti olarak AKP[şimdilik] ama MHP eyi coq sevmeye başladım ama kardeşim Bnce kim nasıl ne şekilde ögrenecekte internete verecek Tartışma Degil sadece aklımdan gecenlerdi Teşekkür ederim ayrıca konu için

birileri okudu şimdi cevap yazıyor..

Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alabilirmi?

buna cevap vermen benim için yeterli olacaktır...

Yüzlerce binlerce çocuğumuzu gencimizi yaşlımızı katleden bir terorist elebaşına bile biz insanlığımızı gösteriyoruz..

Bizde Allah inancı var çünkü bu dünyada ne çekse azdır..

Sözüm meclisten dışarı lafım anlayana!

Ne olduysa Müslümanlığı kendine göre yorumlayanlardan sebep oldu ya zaten :goz:

teröristleri de öldürmeyelim kardeş gelsin ev bassın,namusumuza geçsin.

benim gönlüm bu it oğlu itin Türkiyeye hiç getirilmemesinden yanaydı!

bulunduğu yerde sıkılcaktı kafasına!

Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler
Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler
Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler
Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız
Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız
Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz
Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten

İhanete yar mı olur, yüce dağların karı
Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı
Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı
Eleneceksiniz beyler ince ince elekten

Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki Türk'ün yurdu
Aslımız insan neslidir Türk'e semboldür Kurd'u
Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürd'ü
İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten

Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana
Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana
İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana?
Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten

Alperenler şehadeti seslenirken çağrına
İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına
Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna
Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten?

Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı?
İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı?
Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı?
Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten!

Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun
Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun?
Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın!
Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten!

Şehit anaların gözündeki yaş bitsin
Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin
Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin!
Bu Sefai deli oldu, senelerdir demekten!
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten

Haha gülmek lazım,
Şerefli onurlu MHPli milletvekillerinin isimlerini yazmış arkadaş,
Ha ha gülmek gelir içimden buna başka hiçbirşey değil,
o adamı bu ülkeye sokan sizsiniz, Bu ülkede bir gecede 90 milyar doların cebine hortumlatanların sebebi sizsiniz, bu ülkede 28 şubat gibi ergenekoncuların hazırladığı bir sistemden sonra koltuğa hiç görmemiş gibi oturup oradan kalkmayan sizlersiniz yani MHP den bahsediyorum.
Dünya üzerinde hiç bir ülke milliyetçilik ilkelrei doğrultusunda ayakta kalmamıştır.
Bakınız, Yugoslavya, bakınız SSCB
Bu ülkeler millyetçcilik arttığı gibi dağıldılar,
Milliyetçilik bu ülke için en büyük beladır.
Bırakın Şu türkçülük ayaklarını, ( Bu arada bende türküm) Bu ülkede bizler Kürtüyle,lazıyla, çerkeziyle, Türkemeniyle .Gürcüsüyle hep birlikte kurduk beraber savaştık , beraber bu topluluklar hala da şu anda birlikte askerlik yapıyorlar,
Ne olacak her taraf türk olacakta ülke mi kurtulacak,
YAPMAYIN AZICIK AKILLI OLUN,
Dinsiz imansız bir MHP benim için aynı CHP dir,
çünkü MHP nin savunduğu ufacık bir ilke Bizler doğduğumuzda türk doğduk ondan sonra müslüman olduk. İslamın dediği gibi ilk önce müslüman değil, türk doğduk.
BUNU SÖYLEYEN MHP DİNSİZDİR.

Senin gibiler benim yaşadığım coğrafyada nefes alıyorya en çok bu kanıma dokunuyor.

bırakın masal anlatmayı, partizanlığı. Herkes verdi o imzayı kimse kendine pay çıkarmasın kim ne olduğunu biliyor reklam yapmayın burada!!!

Not: Ben sadece bayrağımı, devletimi ve milletimi seviyorum. PARTİZAN değilim...

İyi oldu kaldırıldığı.

Komünistler asılmıyor artık.

geçin bu hikayeyi arkadasım

asıl en büyük destekçisi amerakin usağı mhp dir terorist başının asılmamasında

mhp dediğin nedir ki bir görüşü belli olmayan oy almak için milliyetçi görüküp iktidara gelince nasıl yolıumu bulurum die düşünen varlıklar topluluğu

Geri