Anti Tesekkür

kutupLaşma doğurur...
beğenmediğin konuLara teşekkür etmeyerek
tavrını ortaya koyabiLirsin

O zaman eskiden forumlarda yaygın olarak kullanılan reput olayı tekrar kullanılabilir. Şöyle ki üyelere beğendim veya beğenmedim secenekleri sunulur. Beğenmedim (-reput) beğendim (+reput)..

Reputu veren kişiyi üye göremez tabiki. Göründüğü takdirde, hoş olmayan tartışmalar yaşanabilir.

Ama bu reput seçeneği eklenirse "teşekkür" butonunun bir önemi kalmaz sanırım.

Saygılar.. iyi forumlamalar..

Gereksiz Olduğunu Düşünüyorum ... -10

teşekkürü neden geri alıyosun ki ??

-1988

Olmasın tabii emek veriosun ediosun tşk ediolar sonra bazı kıt anlayışı olanlar programı kuramıo gelip tşk geri alıo çalışan program için...Olmaz öle şey saçmalık...

hiç gerek yok bence!..ben bi tane şiiri beğenmediğim için eleştiri yapmıştım bi dövmedikleri kalmıştı!..bence büyk sorunlar yaratabilir özellikle serbest kürsü'de!..

Gereksiz.ii degilse Teşekkür Etmessin Madem.

beğenmeyen konuya yorum tşkr etmeden çıkar ztn şahsen ben öle yapıyorum teşekkür önceden butona basıyodum iki saat bekliodum bi pencere açılıodu tşkr ettiniz şimdi tıklıom direk tşkr çıkıo mnyk oldu bol keseden herkese dağıtıom valla :D

oLmaz öyLe şey şuan saçmaLamıssın sanada eksi puan vermek Lazım...

Biraz saçma bi öneri olmuş.. Zaten beğenmediğimiz bi konuya veya yoruma teşekkür etmiyoruz ki..

bazi yorumlari okuyunca bende bu olayin o kadarda iyi olmayacagi fikrine vardim ama ...
oLmaz öyLe şey şuan saçmaLamıssın sanada eksi puan vermek Lazım...

bu olayi bu mesajada yapabilirdim mesela! ne demek sacmalamissin? konuyu sacma bulabilirsin ve o zaman adam gibi görüsünü yazarsin. bu kadar kisi iyi kötü düsüncesini yazmis sen bana sacmaliyorsun diyorsun

bencede gereksiz... cago sen bu eksi teşekkürü baya kullanırdın galıba... şöle bi baktım mesajlara olumlu yorumlara teşekkürü basmışsın olumsuzlara ıı ıhh ...

Geri