Annemin başından geçen bi olay :oha

Ozcann

New member
Reaction score
0
Benim babam eskiden kargoculuk yapıomuş. Geceleri işi çıkıomuş ve gitmesi gerekiomuş. Bende o zamanlar 40 günlük baby mişim. Babamın 4:30 gibi işi çıkmış (gece) ve gitmiş. Annem ve Babam kaçarak evlendikleri için aileleri ile araları bozukmuş. Birden Kapı çalmış. Anneannemle dedemin sesi kızım aç kapıyı ben geldim demiş. Ve annem inanmamış çünkü küslermiş ve saat 4:30 veya daha fazla. Sonra biri cama vurmuş camda 3-4 tane çocuk demişlerki abla bebeğinizi(BENİ:D) bize verirmisiniz biraz oynıcaz demişler ve çocukların gözlerinin içi insan gözü gibi deilmiş ve annem tabiki izin vermemiş ve camı kapatmış. Bakmışki cam kapalı çocun eli camdan içeri girmiş ve camın kenarındaki sopayla annem çocuğun eline vurmuş. Çocuklar geriye gittikçe küçülüyorlarmış ve sonunda kaybolmuşlar. Sonra İlerden bi adam geliomuş ve annem adama demişki abi benim şu ilerde komşumun ewi war beni oraya götürümüsün ben korkuyorum demiş. Adamda tabi çabuk gel ben seni götürürüm demiş ve bahçede bi sandalye varmış oraya oturmuş. Annem adama bakmış adam ayaklarını sallıomuş ve ayakları TERSMİŞ. Annem sende cinsin demiş ve adam çok kötü bi şekilde bakarak kafasını anneme doğyu çevirmiş (180 ne yakın bi derecede) ve o anda ezan okunmuş sabah ezanı ve gitmişler. Annem beni hocaya götürmüş hoca demiş olunun 40 ını yanlış çıkarmışsın o yzden gelmişler eğer onların yanına gitseydin senide çocuğuda öldürüürlerdi demiş Hoca :eek:ha

Arkadaşlar Olay %100 Annemin Başından Geçti Ama Şu 40 Olayi Hocanın Bi Uydurması Olabilir.....

Eğer bu anlattığın olay doğru ise ilgi çekici bilgilendirici bir konu paylaşım için sağol...

walla ilginç... olabilir yani dini konular sonuçta

Gerçek olduğuna emin olabilirsin:D

enteresan.. korkarımm ben böyle işlerden....

Valla Bizim Ailenin Başından çok cinli olay geçmiş onlar içinde ayrı konular açcam ve bu olaylar çoğunlukla köylerde çok oluyomuş:(

40 ını nasıl çıkarcak mısssın ki annamadım tam...

Anneme Bi Ara Sorim:çaliş :hhmanD

TheMetaor' Alıntı:
40 ını nasıl çıkarcak mısssın ki annamadım tam...
Ya Kardeş sen bilmiyonmu kırkını nasıl çıkardıklarını annene sor o bilir annenin dediğinin yanlışını yapmıştır annem ve bide her yanlış çıkarılan kırkdada bole bişi olcak die bişi yoq yani :victory
YA ARKADAŞLAR O KADAR KİŞİ GORUNTULEMİŞ SADECE 12 CVP VAR CVPLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN

tüylerim ürperdi valla kanka teşekkürler paylaşımın için

walla baya olmustu konuyu acalı sonunda cevaplar gelmeye başlamış :D:D

gerçekten ilginc bizlerle paylaştığın icin saol...

beyler benm abim kuran-ı kerimi okudu cinler farklı bir boyutta her gün bana anlatır bunlar bizim göremiyeceğimiz bir boyutta lütfen böle yaparak kendimizi ve başkalarını kandırmayalım ben cinler yoktur demiyorum ama farklı bir boyuttalar oki?

ilginç ama inanırım bi gün benimnde başıma böyle bişey gelmişti ama anlatmıycam ne olur ne olmaz g..te gelmiyek:D

Geri