Anderlecht 5-0 SivasSpor [ Tek Başlık ] Ş.Ligi 3.Ön Eleme Maçı

Boyunun ölçüsünü aldın mı Bülent Uygun. Avrupadaki maçlar farklı TSL'ye benzemez. Boşuna dememişler 4 Büyükler ( GS, FB, BJK, TS). Bunlar Avrupa arenasında başarılı takımlarımız. Bir Kayseri gibi olamadın. Sen ki geçen yıl İnter Toto kupasında 3. turda elenmiş takımsın, şampiyonlar ligi neyine. Güzelim Sivası ne hale getirdin. Dikkat et de küme düşmesin.

bizde bi söz var arkadaşlr bilirmisiniz, yiyemiceğin yemeği ısıtma(anladınız siz onu), birde Sayın Adnan POLAT 'ın şu lafına çok hastayım. "Türkiye Ligi Şampiyonluğu Bizim İçin Bir Amaç Değil, Avrupa İçin Araçtır"

yani sivaselinden geleni yaptı artık Türkiyede bi çirkeflif yapmadan bu işi bitirin yada hiç çıkmayın maça. bu işin böyle olacağı belliydi...

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

Sivas UEFA yada gidemiyor.Direk eleniyor :)

Bu sivas küme düşer TEK şut yok karşı kaleye

şampiyonlar ligi Sivas için bitmiştir
en çok Beşiktaşlılar sevinmiştir bu olaya enaz 5 Milyon Euro daha fazla alacakalar

Böyle rezil bi maç olamaz adamlar daLga geçti resmen

sivasın tarihi maçı hezimet maçı oldu

nediyelim, yazik oldu...

Eeee Senmıydın O iLeri Geri Konusan BüLent... İşte BöLe aLırLar Havanı...!!

Yaw macı 90 dk. boynca izledim ama bu kadar rezalet bi türk takımı görmedim aekadaş.Yahu adamlar pas bile yapamadı.Kaleye bir şut bile göremedim.Bülent hoca neyaptın yaw Omotoyossi'yi niye amadn oyuna.Belki bi iş yapardı.Tek kelimeyle Rezalet! Anderlecht'li taraftarlar resmen alay etti.Ahhh ahh onları bi Fener'in veya GS'nin eline verseler.Ahhh ahh.İnşallah UefA'ya gelir rakibimiz olur.5-0 yendiler biryerleri kalktı .Anderlecht takım değil de SivaS köt oynadı.Ulan gidersiniz Fener'i GS'yi CL'ye sokmamak için direnirsiniz.Al işte herşey ortada.Bari 2. olmasaydında bırak büyük takım oynasaydı.TEK KELİMEYLE REZALET!

Boyunun ölçüsünü aldın mı Bülent Uygun. Avrupadaki maçlar farklı TSL'ye benzemez. Boşuna dememişler 4 Büyükler ( GS, FB, BJK, TS). Bunlar Avrupa arenasında başarılı takımlarımız. Bir Kayseri gibi olamadın. Sen ki geçen yıl İnter Toto kupasında 3. turda elenmiş takımsın, şampiyonlar ligi neyine. Güzelim Sivası ne hale getirdin. Dikkat et de küme düşmesin.

Çok ağır konuştunç Sivas gibi kalitesiz bir takımı her ne olursa olsun Türkiye 2.'si yaptı bu adam. Bu arada FB, Bjk, TS'nin avrupa arenalarındaki tek başarısını gösterebilir misin? :D Hayır. (Yayla Kupası hariç ahahauah) Yok hadi FB'yi çıkaralım ittirmeyle o da başarılı sayılır. Ama bu kadar başarısız 2 BÜYÜk dediğimiz takım var ve sen sivas'a böyle yükleniyorsun. İddialıyım bilica olsa sivas kaybetmezdi.

Bilica + M. Yıldız = Sivas. Bu böyle geçen sene hatırlayanlar bilirler, defansta bilica tek başına kahraman oluyodu, m. yıldız'da takımın bütün gollerini atıyodu.

25suc7t.jpg
:D:D:D
kARDEŞ VALLA GECE GECE GÜLMETEN KOPARDIN BENİ YAW ZUHAHAHHAHAHAH :D :D

5 Mılyon cuk Plss....

Bulent Uygun Eserin ile övün... Hem Takımı bitirmişsin Hemde Sivri dilin yüzünden herkesin Sana ve Sivas a Cephe almasını saglamıssın....

TebrikLer

bence maçın en kötüsü sivasın kalecisiydi

ne kadar üzüldüm varrrrryaaaaaaaaa anlatamam arkadaşlar:D:D:D:D:D:D
allahın sopası yok işte bülent,atıp tutmak kolaydı zamanında noldu peki ben söyliyeyim REZİL oldun,dahada beter olursun inşallah....

Yenilirsin anlarım ama yenilmenin de bir adabı vardır; mücadele et, ruhunu yansıt, biz de diyelim ki ya oynadılar aslanlar gibi ama olmadı be işte. Ama biz bu ruhsuzlukla hakiktaten beş tane az bile yedik. Ülkemize yakışmadı ama yine de canın sağ olsun Sivas napalım :uzgun:

Erken konuşup dalga geçmemek lazım,üç büyük takımımız da zorlu mücadeleler verecekler :goz: Sivas'ın ilk şampiyonlar ligi maçıydı.Klüplerimizin geçmişlerinde buna benzer çok maçları oldu.

Anderlecht'in kalitesi tartışılmaz.Sivasspor göze hoş gelmeyen futbol oynadı ve mağlup oldu.Oyuncular cok agresifti yakıştıramadım Sivas'a..

Geri