Anderlecht 5-0 SivasSpor [ Tek Başlık ] Ş.Ligi 3.Ön Eleme Maçı

geçmiş olsun =) inş. bi daha bir Türk takımının başına böyle bi olay gelmez gerçekten üzücü

anderlechtin kalitesi tartısılmaz eyvallah,sivas kötü oynadı onada eyvallah,ama herkesin derdi Bülent uygun,çünkü yaptıgı acıklamalarla sivası ve kendini bu kadar antipatik hale o getirdi

Herşey baştan belliydi zaten hazırlık maçlarında aldıkalrı sonuçlardan da belliydi. Türkiyede oynadığı defansif futbolu avrupa da oynamaya çalışırsan bu gelir başına.

G.saray'ı Ti'ye Alan Bülent Uygun Fena Bozuldu!..

G.SARAY'I Tİ'YE ALAN BÜLENT UYGUN FENA BOZULDU!..

Sivas, Anderlecht'ten 5 yiyerek Şampiyonlar Ligi rüyasını kabusa çevirirken 'Asker' Bülent Uygun'un "5 yeriz, 6 yemeyiz" sözü 5 ay sonra gerçek oldu.

7gk7w1uygun.jpg

Bu Anderlecht iyi değil ise iyi bir Anderlecht her halde Sivasspor'u darmadağın ederdi. Sivasspor'da iskeleti meydana getiren kaburga çatlamış, takımın omurgası ve kolları kırık. Üstüne ayaklar da yere basamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Sivasspor için Şampiyonlar Ligi'nde bir üste çıkmak, hatta gruplara kalmak bir umuttu. Umudu yeşertmek için dün ortaya hiçbir şey koyamadılar. Futbolcular daha sahaya alışmadan ve streslerini yenemeden kalelerinde 3 gol görünce oyun disiplininden koptular. Mehmet Yıldız ve Sezer Badur'un yokluğu büyük kayıptı. Bu eksikler yüzünden teknik direktör Bülent Uygun, oyun şablonunu değiştirmek zorunda kaldı. Atılacak topları Ersen Martin, kafa ile aşırtacak, araya girecek futbolcular golü bulacaktı. Ancak Ersenli 45 dakikada bu planın yürüdüğünü hiç göremedik. Sivasspor'da bloklar arasında büyük kopukluklar da olunca Anderlecht istediği gibi oyunu yönlendirdi. Kanatları da iyi kullanan Belçika ekibi Sivas savunmasındaki hatalardan faydalanarak farklı bir galibiyet aldı.

İLK AŞKIN GÖZYAŞLARI

İlk aşklar hep tatlı başlardı. Ama Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi aşkı iyi başlamadı. 17, 22 ve 76'ncı dakikalarda De Sutter, 32'nci dakikada Chatelle, 90'ncı dakikada Frutos'un golleri Sivasspor için aşkın gözyaşları oldu. Yiğidolarda Onur, Sedat, İbrahim Dağaşan ve ikinci yarıda oyuna giren Kamanan diğer arkadaşlarına göre ön plana çıktı. Sivasspor için tur çok uzaklarda. Ama lig yaklaştı. Bu tablo lige olumsuz yansırsa iki yıl üst üste alınan başarılar gölgede kalır.

TARİHTEN BİR YAPRAK

Sivasspor'un "Asker" lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 2 Mart 2009'da katıldığı bir panelde "Takımınızın Avrupa'ya gitmesi halinde başarılı olamayacağı eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusuna "Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" diyerek Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmuştu.

İLGİNÇ SELAM

Anderlecht'in birinci ve dördüncü gollerini atan De Sutter, "asker" selamıyla Bülent Uygun'u hatırlattı. Sivasspor, Avrupa'da son üç maçını kaybederken kalesinde 10 gol gördü.

KaynaK

Not : 2 Sene içinde Sivası bi yerlere getirmiş olabilirsin ama avrupada hiç bi başarı yaşamadan senden üstün başarıyı yakalamış Türk takımlarına b.k atmadan önce kendine bak..Çakma Fatih Terimlik yapmakla oLmaz bu işLer icraat yap icraaat..Türk Futboluna ne kazandırdında artistlik peşindesin ? Al işte böyLe söndürürler adamın havasını..ne oLdu kaybeden sen oLdun Türk Futbolu oLdu..Yazık..

gameover.png

Sen daha elinin hamuruyla senden çok daha güçlü takımlara laf atarsan rezil olmanla kalırsın işte.Ne bekleniyoduki Sivas'tan bunun böyle olacağı çok belliydi düzgün top oynayan bi takım değildiki zaten Sivas.TSL'de çok kral top oynadılarda sanki.Umarım Sivas şampiyon olur diyenler nerdeler acaba ? Sivas direk gruplara kalsaydıda Beşiktaş bu elemelerde varsayalımki elenseydi Türkiyenin nasıl ezildiğini o zaman görücektik.Sen eğerki 2 sene üstün başarı göstermiş takımındağıtırsan önüne gelen sana 5 atar 6 atar 7 atar ... Sen Türkiyedeki futbolu üst seviyelere getirmiş avrupa kupaları kazanmış , çeyrek final oynamış takımlara çemkirirsen alırlar aklını canım benim.Kızmasın kimse gerçekten çok iyi oldu.Sivas'ın Avrupa'da yaşayacağı rezaletin daha baştan önlenmesine sevinmedim desem yalan olur .

Valla dün sivas çok kötüydü ama yani Anderlechte fena değildi.Adamlar gole susamış gibi.Eminim ki Ben Galatasaraylı yım.Maç Galatasaray ile olsa di bu galatasarayı da yenerlerdi.O Fas lı oyuncuları neydi öyle...
Bir de biz hep söyleriz ya takım hazır değil şöyle böyle.Bakın hazır olan nasıl hazır oluyor.Ben sivas şampiyon olmasın dediğimde herkes bana çok kızıyordu.ben öncelikle uefa dan başlayıp öyle başlamasını daha ygun görüyordum.Şimdi haybeden şampyonlar liginde tek takım kalacağız.Neyse hayırlısı olsun....

Yazık Oldu Hiç Oynayamadılar...

bu işLer işte öyLe oLmuyor

şampiyonLar Liginin bence en zayıf takımLarından biri oLan ekipten 5 yer evine dönersin işte

Türkiye Liginde yokLarı oynayan Fenerbahçe ve GaLatasarayın sayesinde 2.oLup uçtuğun zaman en zayıf takıma gider boyun eğersin böyLe

bu işLer akçaabatLa hazırLık maçı yapmaya benzemez

süper lig de ne yaptı ki sivas bir tane maçını söyleyin bana anadolu takımları yattı sivasa kendimizi kandırmayalım

büLent uygunun ....kaLkmış gaLiba..
kamanan gibi adamı onbirde oynatmadı..
bu takım bütün kamp dönemini boşa geçirmiş..
biz sivası Ligde seviyoruz..
çünkü ancak Ligde oynarLar.
onLarın daha çok ekmek yemesi Lazım..
geçmiş oLsunn

sivasım inşallah yenersin

Bülent Uygun kredisini konuşmalarıyla doldurdu.

Artiz Bülent Anderlecht'i istiyorum , Anderlecht'i istiyorum diye bir taraflarını yırttı .
Al sana Anderlecht .
:hhmanD

Hazırlık maçlarında Çirkefliği ile tavan yapan Artiz Bülent ( ben kısaca Artiz dicem ) Yok Hakem bize kırmızı kart verdi yok Hakkımız yendi yok bilmem ne diyerek milleti oyaladı .

Anderlecht maçında Hakem hata yaptı mı Artiz ?
Yok yapmadısya Bu 5 Golü Anderlecht Eze Eze Sivas'ın kafasına çakmıştır .

Maçtan önce atıp tutan Sivas'lı fanatikleri görmek isterim .

Neyse Haklı çıkmak gibisi yok .
En az 10 kere yazdım hazırlık maçlarında Bu Sivas Elenir diye .

Ben Demiştim iBrahim bu Sivas elenir diye

Ne yazıkki ( diyorum bence yazık ) herhalde Uefa'ya gidecek Sivas herkes gidecek diyor ama Son Eleme maçının ismi değişti Play-Off oldu .
Belki bu turu son tur sanıyor olabilirler .
Bence bu Sivas gitsin Ligte takılsın .
Avrupa ona 5 Numara Büyük Geldi
:durdurun

Artiz Birde maçtan sonra diyorki 3-5 yeriz 6 olmaz 8 yeriz 9 olmaz .

Adamda utanma , arlanma , sıkılma olur .
Takım Kovaya dönmüş sen çıkıp hala Şov yapmaya çalışıyorsun .
Devam et Bülent Devam Et , doğru yoldasın .

Yenmesini bekleyen yoktu her halde her zaman diyorum Sivas Avrupa da bi şey YAPAMAZ !

bülent uygun saolsun sivası fener gibi yönettiği için sivastan da nefret etmeye başladık acımadım ii olsun akılları başlarına gelir

Otur kıçının üstüne Süper Ligden dışarı çıkma bizide reziL etme.. Bu sene iLk 10 a girermi biLmem gerci. :D

Geri