Anderlecht 5-0 SivasSpor [ Tek Başlık ] Ş.Ligi 3.Ön Eleme Maçı

“Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz”

Al ßüLentciğim yedikLerine say bunlarıda..Lafla oLmaz bu işLer icraat yapki takımında Türk futboLuda geLişsin..

çok üzüldüm şimdi ya..
Ben uefa diye düşünüyodum :(

bülent uygunun röpörtajını çok merak ediyorum ne dicek acaba 4 yedin yetmedimi artık

türkiyeye puan kaybettirmekten başka ne yaptın sen orda istanbul b. belediye bile 5 tane yemezdi

5-0 oldu daha ne diyecek acaba

ya böyle saçma sapan gol yenilmez hele 5.gOL... Kalecinin asist yaptığınıda ilk defa görüyorum :saskin

valla yazık mı oldu desem bülent.e kapak mı oldu desem bilemiyorum... tek üzüldüğüm nokta gene Türk Takımları olarak küçük düştük......

bülent anlamıştır artık avrupadaki takımların tsl.deki anadolu takımları olmadığını.....

yaw belliydi demek istemiyorum defalarca söyledim avrupada bişey yapamaz sivas Türk takımlarına benzemez avrupa takımları en kötüsü bizimkileri zorlar iyisi zaten yapacagının yapıyo

Avrupa macerası başladı ve bitti.

yahu yorumlara bak. 5 golü yiyen bizim takımımız. Ben üzüldüm bi Fenerbahçeli olarak isterdim ki o 5 golü atan biz olalım

sanırım buradan eLenen uefa'ya düşüyor..
ReaL ve HeLL bana aksini iddia etmişLerdi ama.. geLsinLer de cevapLasınLar bakaLım..
BüLent Uygun'u izLedim eLbette bi Türk teknik direktörü böyLe görmek istemeyiz ama yani o kadar yukarıdan konuştu ki,kötü bi düşüş oLdu bu..

Tekme atarak oynanan oyunla, şişirme toplarla gol bulmak için çalışmak, Bunun gibi çağ dışı futbolla bu işler olmaz.

Elin oğlu affetmez işte, galibiyeti rakibinden daha fazla isteyeceksin her zaman.Anderlecht te gelir topu eline verir böyle.

Umarım Bülent Uygun maçtan sonra çıkıpta Sivas'ta sahaya 6 gol için çıkıcaz demez.

25suc7t.jpg
:D:D:D

Rezil olan türk futbolu oldu gene.Sivasa kızmamak lazım yapacağı bu.Belliydi zaten.Suç tamamiyle federasyonda.Gönderirsen ş.ligine bu takımı olacağı bu.Ş.liginde olması gereken iki takımın hakkını ye.Bu takımı bile bile buralara getir,al sana kapak,federasyon başkanı...

http://www.hackhell.net/4472910-post10.html

2urt8bk.jpg

AnderLecht GörüLdüğü Üzere BeLçika'nın En KökLü Takımı...

Hemen Hemen Her Sene ŞampiyonLar Ligi'nde MucadeLe Veren AnderLecht, Bunu Maddi Yönden Hemen Hemen Tek Kazanç OLarakta Görmekte...

KoLay Rakip OLarak Gözüksede Bence MuhtemeL RakipLer Arasından En GüçLüLerinden Biri GeLdi...

ÖzeLLikLe BeLçika'daki Maçtan Çok Çekiniyorum...

Sivas'a HayırLı OLsun, Umarım Turu GeçerLer Ama Bu Hiçte KoLay OLmayacak...

KuraLar ÇekiLdiğinde De SöyLemiştim Hatta Bir Çok Arkadaş Kek Kura Havada Karada Geçer Sivas Tarzında Konuşmuştu, Ama AdamLar Resmen DalGa Geçerek Maçı 5-0 ALdıLar Tabiki Üzücü Bir Durum Ama ÖzeLLikLe Defansta BiLica'nın SatıLması Defans BiLoğunu Bir HayLi Bozmuş Ki Zaten Açıkcası HazırLık MaçLarında Da BöyLe Bir Sonucun Çıkacağı Kokusunu ALıyorduk...

yalnız dikkat ettiniz mi kaç yerse yesin de :) durum 4-0 iken bile hala ağırdan alıyordu Sivaslılar sanki öndeymişiz gibi

http://www.hackhell.net/4472910-post10.html
KuraLar ÇekiLdiğinde De SöyLemiştim Hatta Bir Çok Arkadaş Kek Kura Havada Karada Geçer Sivas Tarzında Konuşmuştu, Ama AdamLar Resmen DalGa Geçerek Maçı 5-0 ALdıLar Tabiki Üzücü Bir Durum Ama ÖzeLLikLe Defansta BiLica'nın SatıLması Defans BiLoğunu Bir HayLi Bozmuş Ki Zaten Açıkcası HazırLık MaçLarında Da BöyLe Bir Sonucun Çıkacağı Kokusunu ALıyorduk...

Hazırlık maçlarından belliydi kanka böyle birşeyin olacağı.Adamlar 5 attı bir o kadar da net gol kaçırdı. Anderlecht Avrupa daki dev kulüplerin yanında zayıf kalan bir takım.Yarın bir gün Milan, Barcelona gibi takımlarla karşılaşsa Sivas ne olacak kimbilir. Umarım Bülent Uygun için hem ders, hemde tecrübe olur bir manada.

Geri