Anderlecht 5-0 SivasSpor [ Tek Başlık ] Ş.Ligi 3.Ön Eleme Maçı

Rezalet bir oyun, sahada ne yaptığını bilmeyen bir Sivasspor ve yarım saatte yediğimiz üç gol. Geçmiş olsun. :(

Çok belliydi. Takımı tek kişi kurtarıyordu o da Fener'e gitti. M. Yıldız da yok. Zaten kadro kalitesi vasatın altında bir takım. Daha ne bekleriz ki? =(

bu sahadaki sivasspor mu?

Bülen Uygun büyük laflar ediyordun o büyük lafları da gol olarak yiyorsun sanırım umarım fark daha açılmaz....

bulent hoca baya laf salladıydı gecende avrupa tanıcak dıyordu :D 3-0 lamı tanıcak acaba

Son Saniyeye Kadar Sivasspor'un Yanındayım.
İnşaaLLah ÇevirirLer Maçı.

şimdi ne yiyeceksin sevgili bülent ? ben de herhngi bir türk takımının hiç bir şekilde yenik ve ezik duruma düşmesini istemiyorum ama senin o onu yeriz bunu yeriz söyleminden sonra bu akşam düşünmeye başladım.. umarım bari bi gol filan atarız da deplasmanda, belli mi olur burda zorlama şansımız olabilir..

yazık oldu sivasa :(

ben zaten elenmesini istiyodum sivasın..Çünkü şampiyonlar liginde hiç bişi yapamaz..

Uefada daha iyi olacağını umuyorum...

Ama şu dakkaya kadar 4-0 çok moral bozucu oldu..

İnşallah biran önce kendilerini toplayıp uefada bizi çok güzel bir şekilde temsil ederler..

bu turu geçemezse Avrupadan tamamen eLeniyor.. geçseydi ArsenaL,Lyon gibi rakipLerLe pLayoff oynayacaktı.. ama imkansız..

hadi ya uefa yok mu ..

Çok kötü olmuş :(

En korktuğum şey oldu, sen bütün sezon çalış didin, sonra tek maçta elen. Olacak iş değil ya, çok yazık oldu Sivas'a !

Geri