Altıoklar: Kürt olsam dağa çıkardım

Siara

| . Uzαkтαn Seуiяci .
Reaction score
0
Yönetmen Mustafa Altıoklar, 'Ben Kürt olsam tam bağımsızlık isterdim, dağa çıkardım' dedi.

fft5_mf822294.Jpeg

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Habertürk'teki bir programda yaptığı açıklamayla tartışma yarattı.
Altıoklar şunları söyledi: "Ben Kürt olsam tam bağımsızlık isterdim. Tam bağımsızlık için savaşırdım. Özerklik değil, bağımsızlık diyorum.
Bu ülkenin adı Kürdistan olsaydı, ben bir Türk olarak dilimi konuşamasaydım, kimliğim yasaklansaydı, belki dağa bile çıkabilirdim. Kürt ve Türk toplumları artık kaynaşamaz."

Habertürk

kaşıyın lan kaşıyın! biraz daha kaşıyın ki daha fazla kanasın sabırları taşmayan kendi halinde memur evden işe işten eve giden insanda çığrından çıksın! Sen insanlara doğruyu yanlışı gösterebilecek yegane işe sahip kişisin bu işten para kazanıyorsun, yönetmensin, film çekersin olmayan anlatılmayanı anlatırsın ama bu ülkenin insanlarının izlediği bir televizyon programında bu kadar açık ve net söylenmemesi gereken neredeyse herşeyi salt empati yaparak anlatamazsın, söylemek istediğini ben anlarım o anlar bu anlar ama ülkemizin cok büyük kesimi anlamaz.

Daha yayınlanmamış bir kitap yüzünden içerde tutuklu yargılanan GAZETECİ Ahmet ŞIK bu ülkenin iradesine zarar veriyor ama oturduğu yerden sorumsuzca yorum yapan YÖNETMEN arkadaş doğrucu davutu oynamaya calısıyor bunu yaparkende neleri yıktığının farkında bile değil. Bunlar talihsiz acıklamalar veya sonra cıkıp "yanlış anlaşıldım" diyilebilcek türden acıklamalar değil. MUSTAFA ALTIOKLAR bu sorumsuzluğuyla gözümden düşmüştür, ben kimmiyim? görüşleri onun kadar önemsenmeyecek sıradan bir vatandaş olarak yazıyorum.

kabahat bu hıyarda değil bu hıyarı adam diye karşısına alıp konuşturanlarda...

asıl provakatörler bunlar..

vay be hiç beklemezdim üzüldüm...

Böyle kendini aydın geçinen sanatcı adı altında pirim yapmaya çalışan kendisini elit tabakasında 18 yaşındaki kızlarla oynaşıp halkından soyutlayan densiz mahlukat Bu ülke TEKDİR HER HALK BÜTÜNDÜR kaynaşma dediğin olay MİLLİ BENLİĞİMİZDİR sen ilk önce eroinden mallaşan o beynini değiştir Sonra dağa çıkma hayalleri kur

Geri