Alexa Toolbar kurun Hackhell ve Türk sitelerine Katkınız olsun.

1 ay kadar önce kurdum katkı oLsun die :)

sitelerin ranklarınıda görüyorum iyi oLdu bu hackheLL 6.699 yerde

opera için olanıda varsa bekliyoruz

internet explorer için bu çıkıyor karşıma linkte dostum. diğerlerini kullanmıyorum ben. internette alexa yı arattığımdada bu çıkıyor karşıma. ne yapmam gerek.kaspersky i devre dışımı bırakayım...

tamam dostum. hallettim.tskk..yanlız bi sorum olacak. bizim normalde hangi siteye girdiğimizi alexa algılıyormu? yani hangi sitelerde dolaşsak onları sıralamaya lıyormu? onu merak ettim ben.

evet kendi algılıyo :goz:

İnternet hızında Bi farklılık yaratıyormu onu sorcaktım

sorun yok senin net hızın kacsa o bi düşüş yok :goz:

ben 3 - 4 aydır kullanıyorum bi sorun yok :goz:

internet explorer için bu çıkıyor karşıma linkte dostum. diğerlerini kullanmıyorum ben. internette alexa yı arattığımdada bu çıkıyor karşıma. ne yapmam gerek.kaspersky i devre dışımı bırakayım...

tamam dostum. hallettim.tskk..yanlız bi sorum olacak. bizim normalde hangi siteye girdiğimizi alexa algılıyormu? yani hangi sitelerde dolaşsak onları sıralamaya lıyormu? onu merak ettim ben.

virüs trojan içermemektedir bazı antivirüsler toolbarları reklam içerdigi için engelemektedir. verdikleri uyarılarda bu resimdeki gibi alexa her gezdiginiz siteyi tolbar olmadan zaten görüyo fakat vermiş oldugumuz linklerdeki tolbarı indirdiginizde hackhell üzerinden indirdiginizi görüp yukarıya çıkmamızı saglamakta gezdiginz siteleride tolbar sayesinde oy kulanmak imkanı sunmaktadır.

Ne Işe Yaradığı Hakkında Açıklama Yapmanızı Rica Edicem.
Lütfen Yardımcı Olun

Up !! Up !! Up !!

hadi arkadaşlar daha çok destek bekliyoruz..

nortonun tespiti 3 gün öncesine ait olabilirmi böle kodlarımıza karışan bi spy ı anti virüsler trojan olarak algılıyordu ve bununla ilgili duyurularda ve öneri ve şikayetlerde konuda açıldı!

Up Up Up

Hep Destek Tam Destek :durdurun

O kadar işimizi halledeiyoruz burda bizimde katkımız olsun

Gözden kaçıranlar olabilir diye, konu Up !! =)

ben toolbardan nefret ederim sadeliği daha çok seviyorum

Geri