Alex hagiyi 2'ye katladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al sana George Haginin istatistikleri kariyeri bunu vikipedi den kopyaladım bir galatasaray sitesinden değil.

Kulüp

Avrupa Süper Kupa (2000)
UEFA Kupası (2000)

Uefa kupası

Romanya Ligi Şampiyonluğu (1987, 1988, 1990)

Romanya Kupası (1987, 1989)

Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000)

Türkiye Kupası (1999, 2000)

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1997)

Gheorghe Hagi - Vikipedi linkindende bakabilirsin.

Alex asla haginin tırnağı olamaz. O küçük maçların büyük topçusudur. . Alexin 5 nci yılı Avrupada kazandırdığı maç sayısı kullandığı kornerlerle beraber 4 (natavın verdiği istatistiklerde) Galatasaray Hagi sayesinde avrupa şampiyonu olmuştur. Lütfen hagi-alex kıyasına girmeyin. Hem alex e haksızlık etmiş olursunuz hem Hagi ye saygısızlık hem de komik duruma düşersiniz.Milli

Bireysel

1985 Romanya'da Yılın Futbolcusu

1986 Romanya Ligi Gol Kralı

2000 Romanya'da Yılın Futbolcusu

2001 Türkiye 'de Yılın Futolcusu
2007 yılında dünyanın ilk yüzdeki efsane oyuncu listesinde 25.cı sırada yer almıştır.
2007 Romanya'nın efsane oyuncusu seçildi.

2007 Dünya'nın en büyük futbolcusu ödülü.
Kulüpleri [değiştir]Yıl Kulüp Maç Gol Lig

1982/83 Farul Köstence 18 7 Romanya

1983/84 Sportul Studentesc 31 2 Romanya

1984/85 Sportul Studentesc 30 20 Romanya

1985/86 Sportul Studentesc 31 31 Romanya

1986/87 Sportul Studentesc 14 10 Romanya

1987/88 Steaua Bükreş 31 26 Romanya

1988/89 Steaua Bükreş 30 31 Romanya

1989/90 Steaua Bükreş 22 18 Romanya

1990/91 Real Madrid 29 3 La Liga

1991/92 Real Madrid 35 12 La Liga

1992/93 Brescia 31 10 Serie A

1993/94 Brescia 30 9 Serie A

1994/95 FC Barcelona 19 9 La Liga

1995/96 FC Barcelona 5 3 La Liga

1996/97 Galatasaray 30 17 Süper Lig

1997/98 Galatasaray 30 14 Süper Lig

1998/99 Galatasaray 28 16 Süper Lig

1999/00 Galatasaray 19 15 Süper Lig

2000/01 Galatasaray 20 10 Süper Lig

Türkiye'de Futbol konusunda En Boş Geyik EFSANE HAGi ile Topçu Alex'in Tartışmasının yapılması .

İstatistikler Mini Etek gibidir .
:durdurun

HAGi Gibi Bir Devi Tartışmak yanlıştır Saçmadır .
Geçen sene Bu Alex ne yaptı ?
Takımı Sırtladı mı ?
Şampiyonluk mu kazandırdı ?
Elinde SÜRAHİYE benzeyen 25 sene önce alınan Son TR kupası ile Poz veriyordu .
Bu sene Fener iyi gidiyor diye Efsane yapmaya çalışıyorlar .
Heykelini dikecekler .
Görmediğin topçusu olmuş Tutmuş heykelini Dikmeye çalışmış .

Türkiye'ye gelen en iyi yabancı Futbolcu Tartışmasız HaGi'dir .
:hhmencool:

Bu tür tartışmaları yapmak bana yersiz geliyor .
Fakat her seferinde Boş İstatistiklerle geliyorlar .
Neymiş Efendim TR'de bilmem ne kadar gol attırmış , Atmış .

Yahu bizim ligimiz neki ?
Geçen senenin Lig ikincisi Küme Düşmeye oynuyor .
Lig üçüncüsü bu sene 13. mü ne ? ( söz gelimi )

Ligte istikrar kalmadı .
90'lı yıllarda Ligte istikrar vardı .
Büyük takımlar Tek kale top oynayıp maçları farklı kazanıyorlardı .
Şimdi Büyük Fener 1 Tane atıyor üstüne yatıyor .
Ya tutarsa .
Antep gibi bir takımda 1-0'dan 2-1 yeniyor .
Kayseri'nin elinden Fener zor kurtuluyor .

Sonra Alex'i tartışıyoruz .

Bu konu Delyoğlan isimli üyenin yapmış olduğu provake konudur.Lütfen Şu Arkadaşa Uymayalım Hagi İle Türkiyede Kıyaslanacak oyuncu varsa Yine Galatasaray'dadır.Kimse Boşuna elini kafasını yormasın Mert_aslan İsimli Üye Sende Tartışma için can atıyosun.Herşey Ortada Boşuna kabul ettirmek zorunda değilsin.

DVDfront.jpg

Oynadığı TakımLar, Kazanmış OLduğu KupaLar, BaşarıLar Yeter, Gerisi Teferruattır :closedeyes:

Bu konu Delyoğlan isimli üyenin yapmış olduğu provake konudur.Lütfen Şu Arkadaşa Uymayalım Hagi İle Türkiyede Kıyaslanacak oyuncu varsa Yine Galatasaray'dadır.Kimse Boşuna elini kafasını yormasın Mert_aslan İsimli Üye Sende Tartışma için can atıyosun.Herşey Ortada Boşuna kabul ettirmek zorunda değilsin.

Yazmak zorundamısın kardeşim?

Şu arkadaşa uymayalım yazıyon her Fenerbahçe postuna herkezden önce sen atlıyon?

Hagi Alexin Tırnağı Olamaz....

sizinkisi sidik yarışından başka bişey değil

oyundan zevk almaya bakın, böyle stres yaparsanız sinir bozuklukları başlar yakın zamanda :)

biz çok zevk alıyoruz :D:D

3-1 4-1 4-0 6-0 vs. vs. :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

sevgili delioğlan, siz sadece fbnin gs üstünde gösterdiği başarılardan zevk almaya mahkum bir takım haline geldiniz

oysa biz gs avrupada tarih yazarken de fenerbahçe şl de ç.finale yükselirken de zevk almayı biliyoruz...

gs uefa kupasını süper kupayı türkiyeye getirirken suratınız ne hallerdeydi merak ediyorum doğrusu

sizin yaptığınız taraftarlık değil soytarılık

gs nin avrupa liglerinde fb ye karşı bariz bir üstünlüğü söz konusu, türkiye liginde ise başabaş gidiyor

lütfen ufkunuzu biraz açın tek amacınız gs yi altetmek olmasın

ciddi manada gülünç duruma düşüyorsunuz

lafım tüm fblilere değil delioğlan gibi şamatacılaradır...

sevgili delioğlan, siz sadece fbnin gs üstünde gösterdiği başarılardan zevk almaya mahkum bir takım haline geldiniz

oysa biz gs avrupada tarih yazarken de fenerbahçe şl de ç.finale yükselirken de zevk almayı biliyoruz...

gs uefa kupasını süper kupayı türkiyeye getirirken suratınız ne hallerdeydi merak ediyorum doğrusu

sizin yaptığınız taraftarlık değil soytarılık

gs nin avrupa liglerinde fb ye karşı bariz bir üstünlüğü söz konusu, türkiye liginde ise başabaş gidiyor

lütfen ufkunuzu biraz açın tek amacınız gs yi altetmek olmasın

ciddi manada gülünç duruma düşüyorsunuz

lafım tüm fblilere değil delioğlan gibi şamatacılaradır...

Tek amacımızın Gs yi yenmek olduğunu çıkartan 3 5 avuntu arayan Galatasaraylıdan başkası değildir..

Kendinizi avutacak daha güzel şeyler bulun.

Galatasaray Avrupada kupa kazandı ona lafımız yok.Ama 10 sene önceydi.

Madem o kadar Avrupalısınız o kadar başarılısınız hadi şimdide alın görelim.

Her sene Avrupada bi kupa alıyomuş gibi konuşuyonuz.

Tek amacımız sizi yenmek olsa ne bu kadar transfer yapar nede bu kadar para harcardık.Çıkartırdık paf takımı onlar bile hallederdi.

Şu anda Fenerbahçe hem Avrupada hem ligde Lider durumda.

Sizinki sadece lafla kendini avutmak başka birşey değil.

Ayrıca bu konunun amacı içeriği iki futbolcunun kıyaslanmasıdır.Kimin kimi yenip yenmemesi değildir.

Senin gibi ŞAMATACILAR çıkardı zaten amaçları sadece bizi yenmek diye.

Oysaki fb-gs maçları bizim için sadece zevk ve eğlence haftasından başka birşey değildir.

Ayrıca bu konuyu ben kendi kafamdan yazmadım.Altında kaynağı var.Tuttuğum takımın futbolcusuyla övünmekte benim hakkımdır.

Buraya gelip birşey yazmak zorunda değilsin.YAzıyorsanda adabınla yazar çeker gidersin.

Dahada birşey yazmayacağım bu konuda.İstediğini yaz dur.

ah delioğlan ah :)

şu konuyu baştan sona bi oku bakalım, ben ilk defa seninle karşılaşıyorum ve yazdıklarını okuyorum, senin yazdıklarından benim anladığım o alıntı yaptığın msjda mevcut...

demek senin hakkında benim gibi düşünenler de varmış forumda, bu da benim haklılık payımı arttırır sanıyorum...

fb-gs derbileri sizin ve herkes için bir şenlik havasında olmalı ama maalesef öyle olmuyor, taşlar sopalar petler, kafa yarmalardan sonra pek zevk alamıyoruz açıkcası... ve sen öyle bir konuşuyorsun ki bütün sevincinin gs yi yenmekten ibaret olduğu kanısına vardırıyor bizi...

burada gs yi savunacak değilim ben sadece senin yazdıklarını kendimce yorumladım, dediğim gibi şu konuyu baştan bi oku sen hep gs yi yendik gs yi yendik diye geziyorsun...

başka elle tutulur bir başarınızı gösterebilir misin... yok ...

gs gösterebilir mi... uefa cup, super cup, vs...

kimin nerede ve nasıl üstün olduğunu istatistikler bir yere kadar gösterir, ama bunlar insan hafızasında yer etmedikçe bir değer teşkil etmez...

hagi li gs bu ülkenin şimdiye kadar gördüğü en büyük 2 kupayı getirdi...

o çok övdüğün alexli fb ise geldiği günden beri ülkeye, hadi ülkeyi boşver fb ye ne getirdi allah aşkına...

vs. vs. vs.

sen yazmayacağım demişsin ama fikrini değiştirirsen ben buradayım ;)

ah delioğlan ah :)

şu konuyu baştan sona bi oku bakalım, ben ilk defa seninle karşılaşıyorum ve yazdıklarını okuyorum, senin yazdıklarından benim anladığım o alıntı yaptığın msjda mevcut...

demek senin hakkında benim gibi düşünenler de varmış forumda, bu da benim haklılık payımı arttırır sanıyorum...

fb-gs derbileri sizin ve herkes için bir şenlik havasında olmalı ama maalesef öyle olmuyor, taşlar sopalar petler, kafa yarmalardan sonra pek zevk alamıyoruz açıkcası... ve sen öyle bir konuşuyorsun ki bütün sevincinin gs yi yenmekten ibaret olduğu kanısına vardırıyor bizi...

burada gs yi savunacak değilim ben sadece senin yazdıklarını kendimce yorumladım, dediğim gibi şu konuyu baştan bi oku sen hep gs yi yendik gs yi yendik diye geziyorsun...

başka elle tutulur bir başarınızı gösterebilir misin... yok ...

gs gösterebilir mi... uefa cup, super cup, vs...

kimin nerede ve nasıl üstün olduğunu istatistikler bir yere kadar gösterir, ama bunlar insan hafızasında yer etmedikçe bir değer teşkil etmez...

hagi li gs bu ülkenin şimdiye kadar gördüğü en büyük 2 kupayı getirdi...

o çok övdüğün alexli fb ise geldiği günden beri ülkeye, hadi ülkeyi boşver fb ye ne getirdi allah aşkına...

vs. vs. vs.

sen yazmayacağım demişsin ama fikrini değiştirirsen ben buradayım ;)

Arkadaşlar Nolur DeLLy e karışmayın o olmadığı zaman fb bölümü çekilmez oluyor eğlence kaynağı adma :D

hagi>alex

hagi her takıma karşı cok iyi oynayan bir futbolcuydu.

alex fenerbahcenin avrupadaki buyuk maclarının kacında iyi oynadı?

alex cok iyi bir futbolcu ama hagi ile kıyaslanamaz.

Ben Yorumumu söylüyorum Adam gibi ...

Hagi Karpatların Maradonası Diyen, Uefa.Com da 100 yılda Bir gelir Diyen, Biz değiliz Söyleyen DÜNYA , Alex Brezilya Milli takımında neden yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri