Alex hagiyi 2'ye katladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla istatisliklere bakılsaydı sadece şadi çolak şu anda barcelonada kaptan olarak oynardı heralde bi sezonda 130 gol atıp Guiness Rekorlar Kitabı'na giren bi oyuncunun avrupada oynamasını beklersiniz ama şadi GÖZTEPEde oynuyor 2.ligde futbolcuyu belirliyen kariyeridir bence türkiyede kaptan olmakla ispanyada kaptan olmak fark olsa gerek..

cevabını varmişsin arkadaşımda sen yaşının cevabını vermişsin.. Türkiyedeki ilk şampiyonlar ligi maçında stadda olan biri olarak, senin saklanmak diye tabir ettiğin duyguları yaşanmışlığı biz hep göğsümüzü gere gere yaşarız ölünceye kadar.. eğer senle sidik yarışına girecek olsaydım konuyu TK'na bağlayacağımı senin babanın bile FB yi kupa kaldırırken hatırlamakta zorlandığını söyleyecektim ama içim elvermiyor..
HAGI bu ülkeye ( sadece GS değil) neler kattı, neler yarattı bunu anlayamayıpta 3 üncü sınıf gazetecilerin yaptığı kışkırtıcı haberlerin kurbanı olmana da üzülürüm ancak.

Zaten her konuda konu türkiye kupasına gelir.

Biz burda iki futbolcuyu kıyaslıyoruz.Alınan kupaları değil.

Alınan kupaları kıyaslasaydık konunun başlığıda içeriğide değişik olurdu.

Konuyu saptırmanın alemi yok.Uyduranda bunu kafasına göre uydurmuyo.yapılan maça oynanan oyuna göre bu ististikler çıkıyo.

Biz futbolcumuzun yaptığı şeyleri savunuyoruz siz kaç büyük takıma çalım attı kaçına asist yaptı diye tartışıyosunuz.

aptalex'le hagi aynı kategori oyuncuları değilki neyi kıyaslamış bunlar...hagi birinci sınıf öbürü 5 sınıf..

aptalex'le hagi aynı kategori oyuncuları değilki neyi kıyaslamış bunlar...hagi birinci sınıf öbürü 5 sınıf..

Sen kim oLuyorsunda alex'e öLe Hitap eDiosun.Senin Gibi İçi Boş inSanLarın yüzünden.Normal Bir Konu Bile Tartışılmıyor.Zeka Seviyenizi ortaYa ÇıKarıyorsunz.Sadece Sen DeYil..SeNin Gbi Birsürü Var

KÜÇÜK TAKIMLARIN dev adamı Alex.

Özellikle 1 hafta önceki maçta bunu gördük.:D:D:D

Peki bu Alex denen adam ne yapmış Fenerbahçe’de?

154 maçta 82 gol, 73 asist... Süper Lig karnesi bu...

154 maçta 155 golü atmış ya da attırmış.

23 maçta 9 gol, 5 asist... Türkiye Kupası karnesi bu...

23 maçta 14 golü atmış ya da attırmış...

2 maçta 2 gol, 1 asist... Süper kupa karnesi bu...

2 maçta 3 golü atmış ya da attırmış...

48 maçta 12 gol, 16 asist... Avrupa karnesi bu...

48 maçta 28 golü atmış ya da attırmış...

Toplamda 227 maç, 105 gol, 95 asist...

1999 : Amerika kıtasının ideal onbiri ödülü. Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından.
1999 : Dünya'da yılın 3. en çok gol atan oyuncusu. IFFHS tarafından.
2003 : Amerika kıtasının ideal onbiri ödülü. Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından.
2003 : Brezilya Ligi yılın oyuncusu ödülü. Brezilya Placar Dergisi tarafından.
2003 : Bola de Ouro
2006/07 : Turkcell Süper Lig Gol Krallığı
2007/08 : UEFA Şampiyonlar Ligi Asist Krallığı
2009 : “Cruzeiro'nun yakın tarihinin en önemli şahsiyeti”.
Fenerbahçe'nin Lig tarihinde En Çok Gol Atan Yabancı Futbolcusu ünvanı. (88 Gol)
Fenerbahçe'nin Lig tarihinde En Çok Gol Atan ikinci Futbolcusu ünvanı. (88 Gol)
Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarında En çok Gol atan Futbolcusu ünvanı. (14 Gol)
Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarında En çok Gol atan Yabancı Futbolcusu ünvanı. (14 Gol)
Fenerbahçe'nin Lig tarihinde Gol Kralı olan ilk Yabancı Futbolcusu ünvanı.
Alex futbolcu olmak için daha ne yapmalı?

Senin aptal dediğin adam Brezilya milli takımında Dünya kupası kaldırmış bi adam.

KÜÇÜK TAKIMLARIN dev adamı Alex.

Özellikle 1 hafta önceki maçta bunu gördük.:D:D:D

Peki bu Alex denen adam ne yapmış Fenerbahçe’de?

154 maçta 82 gol, 73 asist... Süper Lig karnesi bu...

154 maçta 155 golü atmış ya da attırmış.

23 maçta 9 gol, 5 asist... Türkiye Kupası karnesi bu...

23 maçta 14 golü atmış ya da attırmış...

2 maçta 2 gol, 1 asist... Süper kupa karnesi bu...

2 maçta 3 golü atmış ya da attırmış...

48 maçta 12 gol, 16 asist... Avrupa karnesi bu...

48 maçta 28 golü atmış ya da attırmış...

Toplamda 227 maç, 105 gol, 95 asist...

1999 : Amerika kıtasının ideal onbiri ödülü. Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından.
1999 : Dünya'da yılın 3. en çok gol atan oyuncusu. IFFHS tarafından.
2003 : Amerika kıtasının ideal onbiri ödülü. Uruguay'ın El Pais Gazetesi tarafından.
2003 : Brezilya Ligi yılın oyuncusu ödülü. Brezilya Placar Dergisi tarafından.
2003 : Bola de Ouro
2006/07 : Turkcell Süper Lig Gol Krallığı
2007/08 : UEFA Şampiyonlar Ligi Asist Krallığı
2009 : “Cruzeiro'nun yakın tarihinin en önemli şahsiyeti”.
Fenerbahçe'nin Lig tarihinde En Çok Gol Atan Yabancı Futbolcusu ünvanı. (88 Gol)
Fenerbahçe'nin Lig tarihinde En Çok Gol Atan ikinci Futbolcusu ünvanı. (88 Gol)
Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarında En çok Gol atan Futbolcusu ünvanı. (14 Gol)
Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalarında En çok Gol atan Yabancı Futbolcusu ünvanı. (14 Gol)
Fenerbahçe'nin Lig tarihinde Gol Kralı olan ilk Yabancı Futbolcusu ünvanı.
Alex futbolcu olmak için daha ne yapmalı?

Senin aptal dediğin adam Brezilya milli takımında Dünya kupası kaldırmış bi adam.

ya bırak arkadaşım :D ben gülüyorum bu arkadaşlar konuştukça :D istatisliklerden bahsedıyoruz bızım mahallenin kaptanından degıl :D gerceklerı gormezlıkten gelıyorlar işlerine gelmiyor cunkı bu adamın yaptıklarını :D hagi yine soluyorum saygım sonsuz karıyerıne o kendı donemındekı en saglam futbolcusuydu hakkını yememek gerek ama ıstatıslıkler hagıyı solladıgının gostergesıdır :D nokkkktaaaa !! daha ustune eklemek ısteyenler ıstatıslıklerden yola cıkarlarsa sevınırım :D

ya bırak arkadaşım :D ben gülüyorum bu arkadaşlar konuştukça :D istatisliklerden bahsedıyoruz bızım mahallenin kaptanından degıl :D gerceklerı gormezlıkten gelıyorlar işlerine gelmiyor cunkı bu adamın yaptıklarını :D hagi yine soluyorum saygım sonsuz karıyerıne o kendı donemındekı en saglam futbolcusuydu hakkını yememek gerek ama ıstatıslıkler hagıyı solladıgının gostergesıdır :D nokkkktaaaa !! daha ustune eklemek ısteyenler ıstatıslıklerden yola cıkarlarsa sevınırım :D

Adamlar Roberto carlosa attığı çalımı başarı diye gösteriyolar şimdi aynı Roberto carlos Fenerbahçede oynuyo onuda yerden yere vuruyolar.:D

Kemal Sunal filmi gibi aynı :D

Alex iyi bi futbolcu olsa zaten Türkiyede oynamazdı :)

real de oynayan hagi realin gelmiş geçmiş en kötü 6 yabancısı arasında gösterilir.

Bunu bilmeni beklemiyorum.Bir dönem real de bulunduğunu biliyosan bu bile yeter.Yaptığın yorumdan futbol bilginin bazı şeylere yorum yapmaya yetersiz olduğunu gösteriyor

Anelka da türkiyede oynadı şimdi premierligin en elit takımında oynuyor..Farkındasın değil mi?

Ağzı olan konuşuyor

kuyruk acısı çok fena heryere saldırır olmuşlar

arkadaşlar bence alex gerçekten çok iyi v e kurnaz bir futbolcu.. kalitesini tartışmak çok abes kaçar..kendini sıkmadan koşmadan iki güzel hareket ile kahraman olmak her futbolcunun işi değil.
rıdvan alex için ligimizle dalga geçiyor dediğinde gerçekten hak vermiştim..
ama husus hagi ile kıyaslama durumuna gelince orda durun işte.. hagi türkiyeye gelmiş geçmiş gelen en iyi oyuncudur. bunu tarafsız bir göz ile söylüyorum. galatasaray'ın aldığı o kupalarda hagi başrolde..peki ya alex ? avrupa maçlarında türkiye ligindeki gibi becerikli oluyor mu dersiniz ? veya olamıyor mu dersiniz ?

Alex Hangi Dünyanın En büyük takımlarında oynamış ^^^^^

Dünyanın En Büyük Takımında da Oynasan En Küçük de de oynasan

Takıma KATKIn Önemlidir.

Kapa çeneni o yüzden.

Büyük oyuncu Büyük Takımda oynıcak die bi kural yok.

Robbie Keane i bilir misin?

Ne kadar Büyük oyuncu olduğunu bilir misin?

Şuanda Tottenhamda oynuyo. Bi ara liverpool a gitti geldi. Takıma sadık olduğunu gösterdi.

Ama Sen Yine De bunları Anlamıcan ve kafan basmıcak.

Olsun. Sorun deil.

Ve Ayrıca Hagi Den iyiyse Hagi Romanya nın Gelmiş geçmiş En iyi futbolcusu Alex neden Milli TAKIMDA YOK ? ^^

Romanyada Kaç tane Yıldız var Brezilyada Kaç yıldız var?

Bunu bile göremioan senle muhattap olamam seviyelerimiz uyuşmaz.

___

Ayrıca Size 6 ile ayzınca eline ne geçti.

Senin saçmalıklarını bi de büyük harflerle mi görelim?

Karşılaştırdığınız Fille Fare...

Hagi... Dünyada herşeyi Görmüşş... Dünya Kupasında Çeyrek veya Yarı Final Tam Hatırlamıyorum... Uefa Kupası Finali... Süper Kupa Finali... ( Steua Bükreş'te Şampiyonlar Ligi Finali... ) Galatasaray'da 4 Sene Üst Üste Şampiyonluk.. Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final... Daha sayayım mı...

Alex Hagi'yi.. Geçti... O Zaman O Kadar Büyük Futbolcu Neden Milli Takımda Göremiyoruz... ??? Hagi Oynadığı Her Sene Milli Takımdaydı... Ayrıca Alex'in Edirneden Öteye Hangi Büyük Marifeti Var ????

Karşılaştırdığınız Fille Fare...

Hagi... Dünyada herşeyi Görmüşş... Dünya Kupasında Çeyrek veya Yarı Final Tam Hatırlamıyorum... Uefa Kupası Finali... Süper Kupa Finali... ( Steua Bükreş'te Şampiyonlar Ligi Finali... ) Galatasaray'da 4 Sene Üst Üste Şampiyonluk.. Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final... Daha sayayım mı...

Alex Hagi'yi.. Geçti... O Zaman O Kadar Büyük Futbolcu Neden Milli Takımda Göremiyoruz... ??? Hagi Oynadığı Her Sene Milli Takımdaydı... Ayrıca Alex'in Edirneden Öteye Hangi Büyük Marifeti Var ????

Altına imzamı atarımm güzel kardeşim Süper özetlemişsin

Hagi bir efsanedir.Ayrıca Hagi'nin attığı gollergenelde avrupa klublerine alex ne yapmış hep süper lig.Kolaysa haginin avrupa klüplerine attığı golleri atsın.

Ayrıca bu sözlere de katılıyorum.

bırakın şu saçma sapan işleri tabikide hagi sayesinde aldık o kupayı açın bakın maçlara , hagi yi izleyin sonra gelin konuşun . alex fb ye ne kazandırdı , hee geçen sene çeyrek final oynadınız ben o maçlarda alexin bişi yaptığını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri