Aktuğ gider...

Aktuğ

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar,yaklasık 1,5 senedir hackhell üyesiyim.Hackhell sayesinde biçok yeni arkadasım oldu.Elimden geldiği kadar iyi paylaşımlarda bulunmaya çalıştım.Sağolun birçoğuda sizler tarafından beğenildi takdir edildi.Hatta motorlu araclara yapmış olduğum modluk basvurumda 74 mesajın sadece 2 tanesi olumsuz.Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum hepinize.
Ama elimde olmayan sebeplerden dolayı askere gitmem gerekti daha doğrusu gitmek zorunda bırakıldım.Sözlerim yanlış anlasılmasın.Tamam vatan borcu mutlaka ödenecek.Fakat staj işlerimden dolayı yaklasık 2 yıl kadar ertelemem gerekiyordu ama olmadı,dedimya gitmek zorunda bırakıldım.

Uzun lafın kısası Aktuğ gider arkadaslar.En gec pazartesi askerim.Kısa dönem yapıcam, 5 ay yokum buralarda sizin anlayacağınız.Nereye gideceğimide bilmiyorum daha belli değil yarın belli olacak inşallah.Hepinize saygılar.Allah a emanet olun

Ps : Geyikçilerin gözü aydın.artık açılan konuların eski linklerini bulup yapıştıran benden 5 ay kurtuluyosunuz :D Ayrıca reactor hocam,modluk başvurumu bi zahmet kapatırsan sewinirim.Kısmetse askerden geldikten sonra.

Saygılar...

şimdiden hayırlı teskereler aktuğ. yolun açık olsun. umarım askerliğin kolay ve sorunsuz geçer.

Hayırlısı olsun Aktuğ kardeşim sağ salim git gel. Şimdiden hayırlı teskereler..!!

geceleri içimiz rahat uyicas yani =)
umarım herşey yolunda gider aktuğ senin için, hayırlısıyla bi an önce dön aramıza we kendine çok dikkat et ..

hayırlı teskereler kardeş. gittiğin yer belli değil ama belli olan tek şey orada mustang yok :)
Allah sağ salim gidip gelme nasip etsin.

Hayırlı teskereler kardeşim, geyik-mizah ve motorlu araçlar-modifiye dünyası sensiz öksüz vs. yetim kalacak. Umarım herşey dilediğin gibi olur. Saygılar.

Hayırlı Teskereler Aktuğ isallah aramıza sağ salim donersin :goz:

aktuğ özliceğiz seni dostum dikkat et kendine.....

yanına film gönderelim şimdi orda özlersin:D:D:D

Hayirli Teskereler Dostum Artik Orda Reo Kamyonlara,tuzla Jeep Lere,gt Lere Modİfİye Yaparsin 5 Ay Sonra Da PaylaŞima AÇarsin :)

Allah hayırlı teskereler nasip eder inş.. tekrar aramızda görmek diLeğiyLe..

hayırlı teskereler aramıza tekrar bekleriz tabi sen gelince ben askerde olacam ama sen yine gel :D

yolun açık olsun dostum, kısa bir süreliğine de olsa aramızdan ayrılıyor olmana çok üzüldüm. döndüğünde yine aynı şekilde burada olacagız, hayırlı teskereler

bız senı beklıyor olucaz hayırlı teskereler sımdıden aktuğ

Geri