Aktuğ gider...

ManigatöR' Alıntı:
aktuğ özliceğiz seni dostum dikkat et kendine.....

yanına film gönderelim şimdi orda özlersin:D:D:D

:D:D:D yorumsuzzzz :D:D

halepci' Alıntı:
Hayirli Teskereler Dostum Artik Orda Reo Kamyonlara,tuzla Jeep Lere,gt Lere Modİfİye Yaparsin 5 Ay Sonra Da PaylaŞima AÇarsin :)

yapıcam zaten.kurtuluşu yok.akşam haberlerinde turbo sarjlı bi reo görürseniz şaşmayın :D

infatuate' Alıntı:
geceleri içimiz rahat uyicas yani =)
umarım herşey yolunda gider aktuğ senin için, hayırlısıyla bi an önce dön aramıza we kendine çok dikkat et ..

aşkolsun yenge.duyanda gece rüyasında konu kapıyorum zanneder :D

karakedi55' Alıntı:
hayırlı teskereler kardeş. gittiğin yer belli değil ama belli olan tek şey orada mustang yok :)
Allah sağ salim gidip gelme nasip etsin.

lem tamda mustangi alacaktım.istanbulda bulmuştum bitane 98 model.napalım kısmet değilmiş.gelince bakıcaz artık

irfanfatih' Alıntı:
Hayırlı teskereler kardeşim, geyik-mizah ve motorlu araçlar-modifiye dünyası sensiz öksüz vs. yetim kalacak. Umarım herşey dilediğin gibi olur. Saygılar.

kalmaz korkma.226 000 üye war.benden çok daha iileri mutlaka wardır :victory

hayırlı tezkereler şimdiden

arada bize de yaz aktuğ:( :( :(

:biggrin

Hayırlı tezkereler..

vatan borcu ödenmeli aktuğ. şimdiden hayırlı teskereler.

güle güle git güle güle gel. allah yolunu açık etsin kardeş.

1.293 Mesajına 4.378 Kere Teşekkür Edildi ..

TeşekkürLer EmekLerin İçin Aktuğ..

5 Ay Sonra Görüşmek Üzere..

Sen Burda 0Lursun da Ben oLabiLirmiyim biLmiorum :biggrin

Hayırlı teskereler üstat...tez git tez gel...;)

Ata nereye be kardeşim.oldu mu şimdi...
ama doğru vatan borcu namus borcu derler....
git ve biran önce aramıza geri dön...hayırlı tezkereler kardeşim...
bana sabahları pc i açar açmaz kim günaydın dicek yaaa:(

hayıRLı tezkereLEr.. ayRılığımızın sebebide bu OLsun...

Dostum Şimdiden Hayırlı Tezkereler Dilerim, Kısa Dönem İzin Kullanmazsan 5 Ay 5 Gün Yapıcaksın, Göz Açıp Kapatıncaya Kadar Geçer,

güle güle git
vatani görev kutsaldır
seni burda bekliyecek bi hh ailesi var
en son olarakta
hayırlı tezkereler ;)

Kardesim Hayirli Teskereler Bİzİm Bİrader De Mayis Basinda Burda Insallah SaĞasalİm Gİder Gelİrsİn...

Askere giderken hüzün diiiL mutLuLuk we gurur yakışır türk gencine ...

eminimki sende askerLiiini LayıkıyLa yapıp aramısha dönüceksin ... we döndüünde seny burda bekLeyen (inş) koca bi hh oLmasada 3-5 arkadasın oLacaktır emin oLL ((;

not: o deeeL de yanarım yanarım istanbuLa geLip o mustangı aLıcaktın ne güseLL bnde bnm yeni arabayı aLdııımda kapısıcaktık yaa ...

aLLaha emanet oLL kardesm

not2: bu userin banLanmamasıny rica ediorm bi ark ımın useri sadece aktuğa msj için yazdım (:)

Arfy​

güle güle git hayırlı teskereler sana aktug biz buralardayız buralarda olmasak nerelerdeyiz sen çok iyi biliyorsun tekrar hayırlı teskereler kardeşim

Aslında bişi yazmayacaktım ama dayanamadım..Gidişin sanırım en cok bana koyacak,hergün muhabbet ettiğim,her türlü derdimi sorunumu paylaştıgım,belkide hayatta en yakın dostlarımdan birini askere yollamak benim için çok zor olucak.Tek diyebileceğim Allaha emanet olman...Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah...Herzaman her yerde yanındayım kardeşim,bunu bil...​

Simdiden hayırlı teskereler brother hiççç takma kafana 5 ay nedir yw gözünü açıp kapayincaya kadar geçer. Allaha emanet ol allah sevdiklerine sağ salim kavuştursun. POŞETTTTTTTTTTTT bu lafı çok duyacaksın askerde :p

σ∂ууѕєυѕ' Alıntı:
Aslında bişi yazmayacaktım ama dayanamadım..Gidişin sanırım en cok bana koyacak,hergün muhabbet ettiğim,her türlü derdimi sorunumu paylaştıgım,belkide hayatta en yakın dostlarımdan birini askere yollamak benim için çok zor olucak.Tek diyebileceğim Allaha emanet olman...Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah...Herzaman her yerde yanındayım kardeşim,bunu bil...​

Sen BuraLara Uğrarmıydın Lem :durdurun Ne GüseL KurtuLmuştuk Senden :biggrin

Neyse 5 Ay Çabuk Geçer... HayırLısı OLsun. GüLe GüLe Git GeL.. Görüşürüz

Geri