herryilmaz
New member
ne çok özgürlükçü vamış
sizlerden aynı tepkiyi okullara alınmayan başı kapalılar içinde bekerim zamane şakşakçıları
sizlerden aynı tepkiyi okullara alınmayan başı kapalılar içinde bekerim zamane şakşakçıları
türban takanlar gerici yobaz dendiginde neden bukadar sinirlenmediniz yoksa işinize gelen yorumlara sessiz kalıp hosnuza gitmeyenlere mi saydırıyoruz
"türban takan gerici yobaz = örtüsüz kadın satılıktır" benım nazarımda ikiside aynı nıtelıkte sözler ikiside salakca bir düşünce ama enim ilgincime giden farklı farklı tepkiler
aynı adam ama tepkisi farklı oluyor yorum yapanların
ne acaip ülkeyiz ya daha hiç bir seyi kavrayamamısız
Bu kadar basit oyunların farkına varamıyorsunuz pes diyorum, o parti ona birşey der diğeri cevap verir, o ona birşey der böyle böyle devam eder. Sonrada halk hangi tarafdaysa sanki adamı korumakla görevliymiş gibi hemen atışmalar filan. Banane abi ne dediyse herif, Adamı değerli biri görmüyorsanız kendinize göre, laflarınada bir değer vermeyin, Söylemiş ya satılıkdır ya kiralık, günahlarıda sevaplarıda yaratıcı yazar ve yargılar, Şimdi bu adam böyle demiş ben bunun seviyesine inipde, Niye böyle birşey dedin dermiyim Saçmalık, Atıp tutsun banane, Ben onu kendimden seviyesiz görüyorum ve o seviyeyede inmiyorum, Sizede inmeyin derim. amaçları halk boş tartışmalarla günlerini geçirsin.
ne demek seviyesine inme bilmem ne.adam benim karıma-bacıma orospu demiş olmuyor mu?.ben onunkilere aynı şeyi söylesem seviyesine mi inmiş oluyorum yani.daha bunun seviyesi mi olur?
Aynı şeyleri aynı şekilde, aynı seviyede ona söylersen eğer, ondan farkın ne merak ediyorum ?
gerici yobaz demek başka şeydir, orospu demek başka şeydir.
eğer bu iki kelimenin ayırdmını yapamıyorsan o kadar mürekkebi boşuna yalamışsın demektir.
not: " orospu" lafı sadece perdesiz ev benzetmesindeki gizli anlamı açıklamak için kullanılmıştır. zira hala bazıları o densizin ne demek istediğini anlamamış.
bi insanın bunu demeden önce,kendi partisinden başı açık kadın bakan varmı diye bi araştırması gerek ?
o zaman çubukçu ve kavaf da satılmış mı oluyor bunu mu demek istiyor bu adam ?
herşey insanın kalbinde biter,ne başı kapalı olanlara yobaz,gerici ne de başı açıklara satılık diyebiliriz.
ne kapalılar gördüm ki başı açıklardan aşağı kalır yanı yok.kendi akrabalarımda da başörtüsü,türban vs adı her ne ise,takanlar var.
ama bi insanın bir cümlesi bile o insanın kalbinden geçenleri fazlası ile özetler.
şimdi bu adam yobaz değilde ne ?
arkadas hakaretin büyügü küçügümü olur yobaz nedemek biliyomusun sen gerici ne demek biliyomusun
ha orospu olmayan bırıne orospu demıssın ha gerizi yobaz olmayan birine gerici yobaz demıssın sonucta ikisindede iftira ikiside hakaret
ayrıca mürekkep yalama konusa hiç girmeyelim çünkü zararlı cıkarsın yazdıklarımı idrak edecek seviyede degilsen o senin problemın bu tarz ikili tartısmalara girme