AKP'li yönetici: "Örtüsüz kadın satılıktır"

ne çok özgürlükçü vamış
sizlerden aynı tepkiyi okullara alınmayan başı kapalılar içinde bekerim zamane şakşakçıları

Böyle adamlar malaesef yasalar için el kaldırıp indiriyorlar daha sonra meclis başkanı bile Cumhur başkanının görev süresini sorunca cevap veremez hale geliyor.

amaaaaaaan aman....! yıllardır aynı şeyleri tartışıp duruyoruz....!

bu mevzuuyu tartışmak. tavuk mu yumurtadan çıktı, ymurtamı tavuktan çıktı yı tartışmak gibi bişey oldu artık...!

Başı açıklara hakaret eden AK Parti’li istifa etti

Ordu Ünye’de Ak Parti yönetiminde Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci, Facebook’taki sayfasında başı açık kadınlar için “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” yazınca gelen tepkiler üzerine istifa etti.

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde oto galeri sahibi olan AK Parti İlçe yönetiminde Tanıtım ve Medya Başkanı 40 yaşındaki Süleyman Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına, iddiaya göre başı açık kadınlar için “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır” yazdı. Bu yazıyı 2 arkadaşı da beğendi. İlçedeki yerel ’Ünye Güncel’ gazetesi bunu haber yapınca Demirci’ye çığ gibi tepkiler gelmeye başladı.

“Ben yazmadım”

Tepkiler üzerine sayfadaki yazıyı kaldıran Süleyman Demirci, dün sabah da partisine giderek görevinden istifa ettiğini bildiren dilekçeyi verdi. Demirci yazıyı sayfasına kendisinin yazmadığını, kendisine komplo kurulduğunu söyledi.

“Üzüntü verici”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çamyar da yaptığı açıklamada, “Yönetim, olarak toplandık. Kendisinden istifa etmesi istedik. Sabah istifa mektubunu bize iletti. Parti üyelik iptali için yönetim kurulu toplantısında gereğini yapacağız. Bu bireysel bir harekettir. Partimize maledilemez. Durum üzüntü vericidir. Biz parti olarak kadınlarımıza gereken değeri veriyoruz. Yarından (bugün) itibaren arkadaşımızın partiyle ilişkisi kalmayacaktır” diye konuştu.

Başı açıklara hakaret eden AK Parti’li istifa etti - GAZETEVATAN.COM

Haltı yiyorlar sonra ben yapmadım komplo
oh ne ala memleket

Adam haklı demiyorum böyle bişey söylemeye hakkı yok tamam.ama bu forumda başörtüsüne bez parçası çarşaflılara karafatma denildiği zamanlarda hiç böyle tepkiler doğmamıştı bikaç kişi haricinde.

Haltı yiyorlar sonra ben yapmadım komplo
oh ne ala memleket diye dip not düşmüş yıldıray kardeşimiz

aklıma baykal ve kılıçdaroğlu geldi

Bu kadar basit oyunların farkına varamıyorsunuz pes diyorum, o parti ona birşey der diğeri cevap verir, o ona birşey der böyle böyle devam eder. Sonrada halk hangi tarafdaysa sanki adamı korumakla görevliymiş gibi hemen atışmalar filan. Banane abi ne dediyse herif, Adamı değerli biri görmüyorsanız kendinize göre, laflarınada bir değer vermeyin, Söylemiş ya satılıkdır ya kiralık, günahlarıda sevaplarıda yaratıcı yazar ve yargılar, Şimdi bu adam böyle demiş ben bunun seviyesine inipde, Niye böyle birşey dedin dermiyim Saçmalık, Atıp tutsun banane, Ben onu kendimden seviyesiz görüyorum ve o seviyeyede inmiyorum, Sizede inmeyin derim. amaçları halk boş tartışmalarla günlerini geçirsin.

türban takanlar gerici yobaz dendiginde neden bukadar sinirlenmediniz yoksa işinize gelen yorumlara sessiz kalıp hosnuza gitmeyenlere mi saydırıyoruz

"türban takan gerici yobaz = örtüsüz kadın satılıktır" benım nazarımda ikiside aynı nıtelıkte sözler ikiside salakca bir düşünce ama enim ilgincime giden farklı farklı tepkiler

aynı adam ama tepkisi farklı oluyor yorum yapanların

ne acaip ülkeyiz ya daha hiç bir seyi kavrayamamısız

gerici yobaz demek başka şeydir, orospu demek başka şeydir.

eğer bu iki kelimenin ayırdmını yapamıyorsan o kadar mürekkebi boşuna yalamışsın demektir.

not: " orospu" lafı sadece perdesiz ev benzetmesindeki gizli anlamı açıklamak için kullanılmıştır. zira hala bazıları o densizin ne demek istediğini anlamamış.

baktı ki türban işleri bu ara iyi pirim yapıyor ya allah bismillah deyip kısmetini aramaya çıkmış. belki bu sayede en tepeye kadar çıkarım diye düşünüyordur doğal olarak.

Bu kadar basit oyunların farkına varamıyorsunuz pes diyorum, o parti ona birşey der diğeri cevap verir, o ona birşey der böyle böyle devam eder. Sonrada halk hangi tarafdaysa sanki adamı korumakla görevliymiş gibi hemen atışmalar filan. Banane abi ne dediyse herif, Adamı değerli biri görmüyorsanız kendinize göre, laflarınada bir değer vermeyin, Söylemiş ya satılıkdır ya kiralık, günahlarıda sevaplarıda yaratıcı yazar ve yargılar, Şimdi bu adam böyle demiş ben bunun seviyesine inipde, Niye böyle birşey dedin dermiyim Saçmalık, Atıp tutsun banane, Ben onu kendimden seviyesiz görüyorum ve o seviyeyede inmiyorum, Sizede inmeyin derim. amaçları halk boş tartışmalarla günlerini geçirsin.

ne demek seviyesine inme bilmem ne.adam benim karıma-bacıma orospu demiş olmuyor mu?.ben onunkilere aynı şeyi söylesem seviyesine mi inmiş oluyorum yani.daha bunun seviyesi mi olur?

ne demek seviyesine inme bilmem ne.adam benim karıma-bacıma orospu demiş olmuyor mu?.ben onunkilere aynı şeyi söylesem seviyesine mi inmiş oluyorum yani.daha bunun seviyesi mi olur?

Aynı şeyleri aynı şekilde, aynı seviyede ona söylersen eğer, ondan farkın ne merak ediyorum ?

bu kişiyi kınıyorum ayrıca bu kişi üst mevkilerde biri değil. bunun yanında youtube da chp li olduğu aşikar olan kişilerin türbanlılara ettiği hakareti okusanız görseniz bu onun yanında hafif kalır.

senin ben diye başlardım ama banlanmak istemem şuursuz herif

Bu konuda tartışmaya bile gerek yok bence.

gerici yobaz demek başka şeydir, orospu demek başka şeydir.

eğer bu iki kelimenin ayırdmını yapamıyorsan o kadar mürekkebi boşuna yalamışsın demektir.

not: " orospu" lafı sadece perdesiz ev benzetmesindeki gizli anlamı açıklamak için kullanılmıştır. zira hala bazıları o densizin ne demek istediğini anlamamış.

arkadas hakaretin büyügü küçügümü olur yobaz nedemek biliyomusun sen gerici ne demek biliyomusun

ha orospu olmayan bırıne orospu demıssın ha gerizi yobaz olmayan birine gerici yobaz demıssın sonucta ikisindede iftira ikiside hakaret

ayrıca mürekkep yalama konusa hiç girmeyelim çünkü zararlı cıkarsın yazdıklarımı idrak edecek seviyede degilsen o senin problemın bu tarz ikili tartısmalara girme

başka bişey yazacaktım düşündüm vazgeçtim.bir atasözü yazıyorum izninizle"kem söz sahibine aittir"

bi insanın bunu demeden önce,kendi partisinden başı açık kadın bakan varmı diye bi araştırması gerek ?

o zaman çubukçu ve kavaf da satılmış mı oluyor bunu mu demek istiyor bu adam ?

herşey insanın kalbinde biter,ne başı kapalı olanlara yobaz,gerici ne de başı açıklara satılık diyebiliriz.

ne kapalılar gördüm ki başı açıklardan aşağı kalır yanı yok.kendi akrabalarımda da başörtüsü,türban vs adı her ne ise,takanlar var.

ama bi insanın bir cümlesi bile o insanın kalbinden geçenleri fazlası ile özetler.

şimdi bu adam yobaz değilde ne ?

bu adamların kalbi falan olsa zaten başkalarının ağzına bakarak yol almazlar biyere bağlı kalmazlar.Beyinleri bile azcık çalışıyor ki böyle laflar ediyorlar.Zannediyorlar ki allaha daha yakınız öyle kalsınlar belkide o bu yorumu yaparken karısı başka biriyle. başı kapalıdır satılık değildir ama kiralıktır belkide.Yobaz bir düşünce topluluğu tarafından yönetiliyoruz ve utanç duyuyorum şahsım adına.

arkadas hakaretin büyügü küçügümü olur yobaz nedemek biliyomusun sen gerici ne demek biliyomusun

ha orospu olmayan bırıne orospu demıssın ha gerizi yobaz olmayan birine gerici yobaz demıssın sonucta ikisindede iftira ikiside hakaret

ayrıca mürekkep yalama konusa hiç girmeyelim çünkü zararlı cıkarsın yazdıklarımı idrak edecek seviyede degilsen o senin problemın bu tarz ikili tartısmalara girme

idrak etme konusunda haklı olduğumu düşünmeye devam ediyorum.

şöyle ki:

soru: aşşağıdakilerden hangisi annenize ya da kız akrdeşinize söylendiğinde cinayet sebebidir?

a- gerici
b-mürteci
c-yobaz
d-orospu

sanırım dedğimi anlamışsındır.

hakaret konusunda hem fikirim hakaret hakarettir. ama büyüğü küçüğü olur. örnekte de görüldüğü üzere.

ama sana hakaret edildi diye senin de başkalarına hakaret etme hakkın yoktur.

ve mürekkep yalama konusunda yarışmak istiyorsan başkasını bul. zira ben üniversite diplomasını aldığımda sen en fazla liseye yeni başlamıştın.

ahhh ahhh arkadaşlar devlet kurumlarımız teker teker satılıyor bu yönetim türkiyeyi özelleştirecek yakında kimse bu duruma dur diyemiyor gözümüzün içine baka baka satıyorlar memleketi 2023 bop projesini hayata geçirdiler büyük ortadoğu projesi sayın başbakanımız bu projenin eş başkanı y mış yani projeyi kabul ettiler ülkemizi o bazı görüntülenen haritalardakı gibi bölecekler yani şu an memleketimizi sattığı insan lar yakında bizleri işten atacaklar iş vermeyecekler sular idaresi bile satıldı su savaşları çıkacak yazıyor kuran-ı kerim de doğrudur suyumuzu bize vermeyecekler kendileri ise cemaatleri ile birlikte yurtdışına avrupaya güzel vaadedilmiş hayatlarına gidecekler ve biz burda kendi ülkemizde köle gibi yaşayacağız insanlar kürt türk kavgasına girmiş bunun sebebi ise ülkeyi sattıkları belli olmasın diyedir insanları böyle bölüp birbirine düşürüp ülkeyi alttan alttan sinsice planlarla satmaya çalışmaktır.Allah sonumuzu hayır etsin bende müslümanım ama memleketimi bir amerika gibi görmek istemiyorum ülkemdeki devlet kurumları en gözde kurumlarımızı satıyorlar uyku girmiyor gözüme çünki biliyorum başımıza gelecekleri düşünün arkadaşlar elektrik su telefon internet bankalar hepsi yabancı firma ülkede kaos oldu işsizlik başladı para yok piyasada dış borç fazlalaştı insanlar çok ucuza çalıştırılıyorlar.

Geri