Evet saflar belli oluyor kan emici lafımı pek dikkate alıp seçip çıkarmışsın aradan senin yaşını bilmiyorum ama bu ülkenin kanını emen kan emicilerden olduğunu ortaya koyuyor bu tepkin,sanırım işinden olmuşsun bir özelleştirme sonucu isabette olmuş
benim tepkim senin edepsizliğinedir .bunu anlamayanların zeka özürlü olmasından şüphe etmemek elde değil . alışmışsınız bir yerlerden kan emici kan emici lafını kullanmaya . bu kelimeleri öğrendiğin yerlerden gitte insanların dini ile kanının emilmesi hakkında bilgi sahibi ol . ben ne kadar anlatsam da sen anlamamakta ısrarcısın . belki bu senin elinde olmayan nedenlerdendir onuda bilemem . sen git kan emici gibi kelimeleri öğrendiğin ağababalarından öğren din istismarı ile yapılan kan emme işini . ben senle uğraşamam . anlıcak olsan zaten konudan anlardın neden uğraşıyorum seninle onuda bilmiyorum ama meydanı boş bulma diye olabilir . kendin bişey bildiğini sanıyosun ama seni bu forumda suya götürüp susuz getircek insanlar var . haddini ve edebini bil
böyle olmuşsa diyorsunya kaç paradan kullanıyoruz interneti o para hep aynı o hiç değişmedi hatta rakamlarda indirim dahi oldu artı birde hizmet eklendi görüyoruz çalışma şekl
ni artık emeğinin karşılığını alıyor herkes fazlası harammm (bu kaç yıllık karını açıklar heralde)
akp yi savunma adına elin gavurunu arabınıda savunuyorsunuz ya .size söylencek tek kelime var . YAZIKKK...
haa ben savunmuyorum yabancıyı bir türk karşısında ama ,
O ZAMAN NEYİN MÜCADELESİNİ VERİYORSUN . GAVURA VERİLMİŞ TELEKOM BİR İKİ YILLIK KARINA HALA AKP CİLİK YAPMAK ADINA KENDİNİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOSUNUZ . SİZİN İŞİNİZDE ZOR NE DİYİM .
olayları forum sitelerinden yorumlardan takip eden bir saf için açıklama mecburiyeti duydum
biz sizin yani akp lilerin ciğerini biliriz . biz burdan değil her yerden takip ediyoruz yapılan adilikleri . artık deniz feneri ile bütün dünyaya bile rezil oldunuz .daha neyin savunuculuğunu yapmaya çalışıyorsunuz . siz neyi savunmayı söylediğinizi bi açıkca söylermisiniz . bütün dünya artık tanıyor akp nin ne mal olduğunu siz hala akp akmış gibi davranıyorsunuz . artık akp ak değil .ne olduğunu söylerim olmaz şimdi .
bu arada benim babam kan emici değil açık yürekle bulunduğu çevreye yardım eden hizmet eden bir insan tanısan bu söylediklerin yüzünden ağlardın.
demeee !! vah vah . şimdiden gözlerim doldu böyle edebiyat parçalama dayanamam . :durdurun
Ayrıca zekamında bir doktor tarafından kontrol edilmesine gerek yokdu ama şu anda seni kale alıp bu kadar yazdığımı düşündüğümde şüphe etmeye başladım aklımdan.
sen yeni şüphe ediyorsun ve hala şüphedesin .yani hala emin değilsin zekandan . ben senin ne durumda olduğunu senden önce ifade ettim ve tavsiyede bulundum . git o zaman şüpheni gider ne doktora bi danış .bizle uğraşana kadar kendine bak be mübarek adam .daha zekanın ne durumda olduğundan haberin yok .şaşırmışsın .seninle asıl şimdiden sonra ben uğraşmam ama dedim ya meydanı boş bulup ses çıkaran yaratıklar gibi sizde ses çıkarıyosunuz ondan sonra .
ha bu arada atv diyorsunya,adam er yada geç anladıkı bu ülkede bazı saflara birşeyler anlatmak için basın şart ne yapsın mecbur bi kanalda o aldı
yoksa sana laf anlatılırmı gözlükleri takmış gidiyorsun at gözlüklerini (at gözlükleri diye belirtme ihtiyacı duydum nedense)
o kanal sahibi 50 tane daha kanal alsa beni inandıramaz .alman savcıları bana yeterince tanıtıyor o insanları . almanlar bile onlardan daha şerefli iş yapıyorlar . almanları tercih ederim o din istismarcılarının haberlerindense . o sözde dincilerin kanalları anca senin gibi tarikat cemaat evlerinde beyinleri satın alınmış insanlara hitap edebilir . anlıyormusun sanmıyorum ama genede sorayım . anlamadıysan da özelden bana ulaş sana msn den özel seans uygulayabilirim . burda yeterince kendini rezil ettin zaten .
birde tehditlerinde hiç korkutucu gelmiyor sinek vızıltısı gibi yazmışsınya AĞZINI TOPLA EDEPSİZLİK ETME .Bİ DAHA OLURSA BU ŞEKİLDE KALMAZ ONUDA SÖYLİYİM .
yaptığın edebsizliği görmezsen sana ne desem boş . gerekeni söyledim şuan bu gerekiyor .fazlasınıda söylerim ama senin gibi biri için banlanmama değmez .
birde ne yapcaağını söylede ona göre korkup korkmıyacağıma karar vereyim
Not:ELEŞTİRİ