Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
revo abicim türban vs dini duyguları küçümsüyorsun rica ediyorum dikkat edelim

bide milletin ne yapması gerek onu söleseniz

akp sözde kötü iktidar napalım küfürmü edelim, lanetmi okuyalım, devrimemi gidelim

yoksa baykalımı seçelim

siz 55'ten 2.500'e ciro yapıyorsunuz ki parti üyesi değilim demişsiniz...
demek ki bu işten sağlam kar sağlayanlar ne kadar kazandı... vay halimize.

aman yarabbim... tuvalet pompası 100 YTL... çok ucuzumş... daha pahalısı yok mu bunun...
kapının kirişinde sorun var... 100 tane çivi alın bakalım... 1 tane yetmiyor mu? hayır 99'u yedekte kalsın nolur - nolmaz... ((akşama 50 tanesi eve gider)) çivi kaç para tuttu 10 YTL... sen pusulaya 50 yaz... 20 - 20 bölüşürüz...

ya konuşturmayın beni sevgili kardeşlerim. görünen köy kılavuz istemez. siz anı yaşıyorsunuz ve hala akp'yi savunuyorsunuz. bilmiyorum, ya olacakları görmüyorsunuz yada görüyorsunuz da görmezden geliyorsunuz. bu iktidar başta kalır ve bu tavrı sergilerse 10 sene sonra yolda bırakın diz üstünü diz altı etek giyen kişiye ...... diyecekler... bakkaldan ekmek almaya giden küçük ayşe "bire melun, bire zındık, bire kafir" lafları yanında güzel bir baston - sopa yiyerek ağlamaklı gözlerle evine geri dönecek.

kendimi düşünüyorsam nağmerdim... tek düşüncem 2 yaşındaki biricik kızımın geleceği... ve tüm T.C vatandaşı kızlarımızın geleceği...

Atatürk ve diğer atalarımız da böyle düşündü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu... hemde ne zorluklarla kurdu... ama kıymeti bilinmiyor.

hergün daha da kötüye gidiyor... bugün dünü arıyoruz... yarın bugünü aricaz... bu iktidar bu kafa ile devam ederse (ki çok zor) 10 sene sonra 03 Niasan 2008'i mumla arayacağız.

revo sen gerçekten bu kadar iran yanlısı bir ülke olabileceğimize inanıyormusun kardeşim yuh diyorum sana bu güne kadar sanki ülkemizde başörtüsü takan yoktu da bu parti geldi başörtüsü taktırdı havası gördüm yazında ben sana katılmıyorum asla böyle bir şey olamaz başörtüsü takanlar atatürk ün karşısında mı ki bu kadar katı islamcı olsunlar benimde eşim kapalı bizde namaz niyaz kılıyoruz bu demek değildirki modern özgür atatürk e bağlı bir türkiye hayali kurmayalım akp bu işin açıkçası b.... çıkardı doğrudur biz bunlar gelmeden önce barış içinde yaşıyorduk ki yaşamalıyız burası müslüman bir ülke aksini iddia edenin beyninden şüphe ederim. Akp ye kötü diyoruz ama kime oy verebiliriz diye birimiz çıkıp şu parti gerçekten bizim geleceğimiz olur diyebilecek varmı içinizde ?

Aydınlarımız dedik ne halt oldukları çıktı ortaya...

Bunlar allahtan korkan insanlar dedik şeytan olarak döndüler geriye....

milliyetçi dedik Darbe planı yaptılar.....

Peki bu ülkeyi adam gibi kim yönetecek.....

Bu arada akp li diyebilirsiniz bana akp ye oy verdim doğrudur ama Anti Akp liyim şimdi.

olaylara nasıl bakarsan nasıl görürsün..

senin çalışıp kazanman benim zoruma gitmiyor ki... sen öylesine bir dolmuşsun ki lafları yanlış anlıyorsun. ben sana bişey demiyorum. sadece sen akp desteği olmadan bu kadar ciro yapmışsın... bide akp desteği olanlar nasıl ciro yapmışlardır diyorum...

bide çok teşekkürler... ben geniş mezhepliyim evet... sen biraz darsın ama...

gülüyorum bu lafına... siz evinizde TV falanda izlemeyin. aman bikinili kızlar falan çıkar günah =)

hatta sen hemen neti kapa bu forumdan falan çık. adult bölümüde var bu forumda... ayıp yer yani :D neme lazım oğulların görür milenyum coşkunları, alçoları olur...

öyle bişey diyorsun ki...

akp hariç tüm partililer afedersiniz ..... töbe yarabbim insanı günaha sokuyorsunuz...
akp'liler cennetin tapu kadastro memurları...
evet üniversitelerde çokkkk bu anlattığın olaylar. ben şahsen wc'de yakaladım :durdurun

ama çok ta şeyhler gördüm mühritlerine şeylerini öptüren...

üniversiteye türbanla girince yapmayacak mı sanıyorsun?... kapalı girince yapmayacak mı sanıyorsun?... kadınlar üstünde ki bu baskı... bu türban isteği acaba kadınların hak ve özgürlükleri için mi yoksa kadınlara güvensizlik sonucu oluşan "oranı kapa - buranı kapa" düşüncesinin dışa vuran farklı bir yanı mı? kalçan gözüktü, çatalın gözüktü, bıçağın gözüktü...

sokağa çık 2 kız çevir
biri açık olsun diğeri türbanlı...
bak bakalım hangisi daha şık, daha makyajlı, kaşları nasıl alınmış vs vs...

saçmalıklar - sapanlıklar... sapkınlıklar...

ben kul hakkı yemediğim öteki tarafte cennete hurilerin yanına tayip'te bunca insanın hakkını aldığı için kul hakkı ile cehenneme zebanilerin yanına giderse o zaman çok gülicem ama :durdurun :durdurun

ben şahsen kişisel konuşuyorum benim hakkım yeniyor... özelleştirmeler, yolsuzluklar, çalınan g.s milli hasıla... ben hakkımı helal etmiyorum...

birde bişey ilave edeceğim... yazdığın mesajların başında küçük harfle yazıyorsun. sonlara doğru büyük harf... forumda büyük harf karşındaki insana bağırma anlamına gelir... lütfen rica ediyorum küçük harf kullanalım.

arkadaşım işi bak nereye götürdün ... demek istediğimde buydu sizlere imansız diyemiyorum çünkü dininizi bilmiyorum . o meseleye gelincede siz kızlarınızı sergileyin sapıklar izleyecektir . dine el uzatmayı bırakın artık siz istediğinizi yapın zaten karışan yokki ama bazı şeylere sınır koymak gerekir sınırı koymazsan dur demezsen sapkınlığın sonuda gelmez pompey gibi olursunuz .
ayrıca ben o kadar dindar olarak tanımlamıyorum kendimi oyumuda MHP ye vermiştim inanmıştım ama aldattılar beni iyiki AKP kazanmış seçimleri
sizden kimseye şükretmenizi istemiyorum allaha yani arda unutuyorsanız sizleri yokdan var eden o büyük güce şükredin yeter eğer şu anda klavyeye basıyorsan eğer gözlerin bu yazıyı okuyorsa nefes alıp verebiliyorsan yaşıyorsan şükret . şükret çünkü şükürsüzlüğün sonu hazindir dini hobi haline getirmeyin alışkanlık ise hiç değildir dininiz hakkında kimseye laf ettirmeyin sizlerde etmeyin hele bilmediğiniz bir şeye asla dil atmayın (gerçi sizler her şeyi en iyi bilensiniz ya:) )
allah hepinize daha çok versin gönlünüze göre versin hayırlısını versin

arkadaşın kendisinin yazmış olması veya alıntı olması neyi değiştirir.bunların hepsi 6 yıldır yaşadığımız ve gördüğümüz şeyler.Eğer yanlış anlamadımsa diyorsunuz ki bunların hepsi akp karşıtı ve akp yi karalamaya yönelik yazılar diyorsun.Şayet böyle düşünüyorsanız size artık rüyanızdan uyanın demekten başka diyeceğim yok.

revo abicim türban vs dini duyguları küçümsüyorsun rica ediyorum dikkat edelim

bide milletin ne yapması gerek onu söleseniz

akp sözde kötü iktidar napalım küfürmü edelim, lanetmi okuyalım, devrimemi gidelim

yoksa baykalımı seçelim

sen benim orada yazdığımı ii okumadın herhalde... neyi küçümsüyorum ben... ben müslüman değil miyim? ben kendi dinimi küçümseyecek kadar alçak ve dinsiz bir insan mıyım? bu mudur demek istediğin dostum. benim orada anlatmak istediğim her türban takana mümin demeyin demekti ki sen nasıl okumak istedin ve nasıl anladın o senin kişisel görüşün... ama bu görüşüne kusura bakma saygı duyamıyorum. saygı duyarsam kendime dinsiz demiş olurum.

revo sen gerçekten bu kadar iran yanlısı bir ülke olabileceğimize inanıyormusun kardeşim yuh diyorum sana bu güne kadar sanki ülkemizde başörtüsü takan yoktu da bu parti geldi başörtüsü taktırdı havası gördüm yazında ben sana katılmıyorum asla böyle bir şey olamaz başörtüsü takanlar atatürk ün karşısında mı ki bu kadar katı islamcı olsunlar benimde eşim kapalı bizde namaz niyaz kılıyoruz bu demek değildirki modern özgür atatürk e bağlı bir türkiye hayali kurmayalım akp bu işin açıkçası b.... çıkardı doğrudur biz bunlar gelmeden önce barış içinde yaşıyorduk ki yaşamalıyız burası müslüman bir ülke aksini iddia edenin beyninden şüphe ederim. Akp ye kötü diyoruz ama kime oy verebiliriz diye birimiz çıkıp şu parti gerçekten bizim geleceğimiz olur diyebilecek varmı içinizde ?

Aydınlarımız dedik ne halt oldukları çıktı ortaya...

Bunlar allahtan korkan insanlar dedik şeytan olarak döndüler geriye....

milliyetçi dedik Darbe planı yaptılar.....

Peki bu ülkeyi adam gibi kim yönetecek.....

Bu arada akp li diyebilirsiniz bana akp ye oy verdim doğrudur ama Anti Akp liyim şimdi.

aynı dili konuşuyoruz ama sende farklı bir anlamda anlamşsın. bende türbana saygı duyuyorum ve keşke benim kızımda büyüdüğünde dinine düşkün bir kul olsa ki bu biz yani anne - babasının elinde olan bişey... ben türbana karşı değilim... ben aynen senin gibi AKP'ye karşıyım... sizler beni yanlış anlıyorsunuz... bakın daha önceki bir yazımda ne demiştim...

...bakın bu türbanı chp üniversiteye soksaydı emin olun halk amenna derdi... ama halk "akp bu işi üstleniyorsa bu işin içinde başka işler vardır" diyor ve tedirginler ve tepkililer ve haklıkar da tepkilerinde sonuçta başbakanları muhafazakar bir insan...
chp gelsin türbanı açsın üniversitelere bakın bakalım halk bu kadar tepki verecek mi?

yani burada bazı arkadaşlarımız türbana üniv. de hayır diyenlere din düşmanı gibi bakmışta... ayıp etmişler. senin evet dediğine ben hayır demezsem siyaset kelimesinin bir anlamı kalmaz ki?
burada birbirimize saygı çerçeveleri içerisinde görüşlerimizi sunamayacaksak siyaset kelimesinin burada bir anlamı kalmaz.

neyse... konuyu dağıtmayalım...

iyi forumlar hepinize...

memlekette işsizlik diz boyu... adam kabileyi toplayıp bu istihdamı nasıl yaratırız demiyor da bununla uğraşıyor... zaten akp bi geldi ortalığı ağlattı. hakl gül gibi geçiniyordu... ama hep ABD oyunları bunlar ki azcık akılları olsa bu oyunlara düşmezler...
Yahudiler, Hıristiyanlar şimdi bize kıs - kıs gülüyorlar... biz birbirimizi yiyoruz...

arkadaşım işi bak nereye götürdün ... demek istediğimde buydu sizlere imansız diyemiyorum çünkü dininizi bilmiyorum . o meseleye gelincede siz kızlarınızı sergileyin sapıklar izleyecektir . dine el uzatmayı bırakın artık siz istediğinizi yapın zaten karışan yokki ama bazı şeylere sınır koymak gerekir sınırı koymazsan dur demezsen sapkınlığın sonuda gelmez pompey gibi olursunuz .
ayrıca ben o kadar dindar olarak tanımlamıyorum kendimi oyumuda MHP ye vermiştim inanmıştım ama aldattılar beni iyiki AKP kazanmış seçimleri
sizden kimseye şükretmenizi istemiyorum allaha yani arda unutuyorsanız sizleri yokdan var eden o büyük güce şükredin yeter eğer şu anda klavyeye basıyorsan eğer gözlerin bu yazıyı okuyorsa nefes alıp verebiliyorsan yaşıyorsan şükret . şükret çünkü şükürsüzlüğün sonu hazindir dini hobi haline getirmeyin alışkanlık ise hiç değildir dininiz hakkında kimseye laf ettirmeyin sizlerde etmeyin hele bilmediğiniz bir şeye asla dil atmayın (gerçi sizler her şeyi en iyi bilensiniz ya:) )
allah hepinize daha çok versin gönlünüze göre versin hayırlısını versin

sen benim dinimi bilmiyorsan aç KURAN-I KERİM'i oku arkadaşım... ben Türkçe Mealini okudum 1 kere (((HOBİ OLSUN DİYE DEĞİL))). söylediğin lafı kulağın duyuyor mu? 3 mesajın var 3'ü de burada... kargaşa yaratmaya mı geldin sen foruma?

Dostum güzel toparlamışssın.ama ne yazık ki milletin gözü kapalı.Ülkeyi felakete sürüklüyorlar.Kimse anlamıyor.

son satırlara dikkat:

Tempo Dergisi Ergenekon soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz’ün bilinmeyen yönlerini araştırdı. “Ergenekon’un yavuz savcısı” başlığıyla yayınlanan habere göre savcı aklına koyduğunu yapan biri...

MADDİ SIKINTILARLA GEÇEN ÇOCUKLUK

Öz’ü tanıyanlarla yapılan görüşmeler sonucunda ulaşılan bilgilere göre, okul arkadaşları arasında “yavuz” lakabıyla anılan Öz’ün ailesi hırdavat, küçük ev ve el eşyaları, mevsimlik giyecekler satarak geçimini sağlıyor. Öz, üniversite sıralarında da İstanbul’dan aldığı malları Yalova ve Bursa’da pazarlayarak para kazanıyor. Lise bitince, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne kaydoluyor. Çocukluk ve ilk gençliğini maddi sıkıntılarla geçirdiği söylenen Öz’ün, üniversiteye sık sık gitmese de derslerinde çok başarılı olduğu belirtiliyor.

YENİLGİYİ ASLA KABUL ETMEZ

Öz hakkında okul yıllığında şunlar yazılı:

“Girebildiği derslerde hocalara sorduğu sorularla bunalımlı anlar yaşatmıştır... Oldukça iyi bir ikna kabiliyetine sahiptir. Yaptığı dayanılmaz ısrarlara dayanabilen ve hayır diyebilecek bedbaht pek çıkmamıştır. Yenilgiyi asla kabul etmediği için de biz arkadaşlar arasında daima yavuz deriz. O da fıtratına uygun bu ismi severek kullanmaktadır. İleriki hayatında giriştiği her türlü işte gerçekten başarılı olacağına inanıyorum. Hele bir de avukat olmaya görsün. Vay o zaman hakimlerin haline. Yavuz avukat neymiş, o zaman görürler...”

GALATASARAYLI

Arkadaşlarından biri, “Zor bir hayat geçiren insanın özel zevklerine ayıracak parası da olmaz, özel zevkler edinecek zamanı da” derken, yemek yemeyi sevdiği konusunda herkes hemfikir. Öz’ün Galatasaray taraftarı olduğu ve çok iyi masa tenisi oynadığı da biliniyor.

BOHÇACI KADINLARA SORUŞTURMA

Öz, kariyerine 1997’da avukat olarak başlıyor. Hâkim ve savcılık sınavlarını kazandıktan sonra ilk görev yeri olarak Bitlis Mutki’ye giden Öz, Balıkesir Bigadiç’teki tüm sokak köpeklerini toplatıyor. Dönemin Vergi Dairesi Müdürü’nü çağırıp, bohçacı kadınların vergi mükellefi olup olmadıklarını soruyor. Konu hakkında bir soruşturma bile açtırıyor.

KAÇAK ELEKTRİK KONUSUNDA ÇOK HASSAS

Adliyede kaybolan dosya nedeniyle personel hakkında ve bir trafik kazası tespiti için nöbetçi doktoru bulamayınca da soruşturma başlatıyor. Öz, kaçak elektrik kullanımı hakkında kimseye göz açtırmıyor ve beş yıl önceki dosyaları bile raftan indirtiyor. Kaçak elektrik kullananlar hakkında, borçlarını ödemiş olsalar da soruşturma açtırıyor.

EŞİNİN BAŞI AÇIK, ATATÜRKÇÜ

Öz, ilk evliliğini üniversite biter bitmez yapıyor. İkinci eşi ve üç kızıyla birlikte yaşayan Öz’ün eşi iddiaların aksine kapalı değil, başı açık bir kadın olarak tanınıyor. Öz’ü üniversitede de, savcılık yaptığı dönemde de camide gören yok. Üstelik üniversite arkadaşlarından birinin ifadesine göre, “o dönem Atatürk milliyetçisi bir profil” çiziyor.

revo abicim kusura bakma birisine sinirlendim türban konusunda atıp tutuyodu o sinirle yazdım

dediğin gibi yanlış anladım seni afbuyur

dini konularıda kapatsak siyasete dönelim

memlekette işsizlik diz boyu... adam kabileyi toplayıp bu istihdamı nasıl yaratırız demiyor da bununla uğraşıyor... zaten akp bi geldi ortalığı ağlattı. hakl gül gibi geçiniyordu... ama hep ABD oyunları bunlar ki azcık akılları olsa bu oyunlara düşmezler...
Yahudiler, Hıristiyanlar şimdi bize kıs - kıs gülüyorlar... biz birbirimizi yiyoruz...

buna bi bak...

DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ!

ben bir öğretmenim..

5 yıl önceki;

gelirim= 575 + 150 =725
kiram= 250
diğer gider= 500
ARTAN= 25

30 Mart 2008
gelirim= 1250 + 650 = 1900
kiram= 90 (lojman)
diğer gider= 700
ARTAN= 900

geçen 5 yıl içinde aldıklarım
14000 araba
11000 evlendim (850 kişilik yemek-eğlence ve gezi)
2000 askerde harcadım
25000 ev eşyalarımı yeniledim (lcd tv-notebook-yazıcı-tüm oda takımları-perdeler-halılar vb kaliteli)
5000 Çocuğum 2 yaşına girdi ona hiçbir masraftan kaçınmadım
5000 kredi borcumu ödedim
2000 çeşitli yardımlarda bulundum
3000 ablama ev alması için destek oldum
7000 tokiden ev aldım şimdi kendi kendini öder durumda
şuan banka hesabımda 8500 birikmiş param var

DEĞİŞENLER:
ülkem dünyada tanınan bir yere geldi ve ilerlemeye devam ediyor
insanlar yurtdışına daha ziyade para kazanmak için değil başka sebeplerden gidiyor
canımın istediği birşeyi alabilirim
ailemin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum
kişisel eğitimim için para harcaya biliyorum
muhasebe kursuna gidiyorum AB fonundan günlük 12 ytl alıyorum. öğretmen değil öğrenci olarak!
bir bilgisayar satış ve bakım dükkanı açmayı planlıyorum eskiden sadece hayal ederdim

ya şimdi şöyle bir durum var..

eskiden borcumuz 100 liraymış yıllık gelirimizde 200 liraymış
şimdi borcumuz 200 lira yıllık gelirimiz 600 lira..

borcumuz artmış ama ödememiz kolaylaşmış.. borç yiğidin kamçısı derler yukarıdaki harcamalarımı borca girmeden yapmadım elbet!

DÜNYADAKİ BÜYÜK EKONOMİLER!

AMERİKA borcu:250 trilyon dolarlar
JAPONYA:borcu:100 trilyon dolarlar
İNGİLTERE:borcu:80 trilyon dolarlar
ALMANYA:borcu:40 trilyon dolarlar
ÇİN:borcu:40 trilyon dolarlar
FRANSA:borcu:30 trilyon dolarlar
TÜRKİYE:borcu:0,3 trilyon dolarlar

MAÇ SKORU

AKP 7 - DİĞERLERİ 0
GOLLER:
1.GOL= 1.DK. TAYİP BAŞBAKAN AKP %35
2.GOL= DYP-MHP-ANAP-DP- vb SANDIK DİBİ
3.GOL= BAYKAL KENDİ KALESİNE
4.GOL= BAHÇELİ KENDİ KALESİNE
5.GOL= AKP % 47
6.GOL= GÜL CUMHURBAŞKANI
7.GOL= YÖK BAŞKANI

LAİK,CUMHURİYETÇİ,ÖZGÜRLÜKÇÜ,DEMOKRATİK,BAĞIMSIZ,GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN
YAŞASIN AKP...

YAZAN:TEVEZE MİDİR NEDİR (bu yazıyı kim yazmış , sen mi yoksa bir kaynaktan mı. bu senin düşüncelerinse sana kalsın. kaynak yok birşey yok millet nasıl inansın )
ŞIRACISI:daffyduck
(kaynak göster bu durumda biri cıkar bunların tam tersini idda eder onada inanmamız gerekir )

kaynak isteyen TOMBALACI ARKADASLAR bunların hepsi iktidar şakşakçısı gazetelerde bile çıktı interneti bırakında biraz medyayı takip edin ayrıca yazıyı atlayarak okursanız kaynak maynak(uzun ve sivri birşey meraklısına gösterilir) göremezsiniz kısaca AKP liyim ve bunlar beni ilgilndirmez deyin çıkın işin içinden sen allah bilir BABALAR GİBİ SATAN ADAM ı da duymamışsındır

Kaptan61ts Gardaşım eline yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın ama bazı AMPUL kafalar hala bunları kabullenemiyo görmezlikten geliyo.

Onlara hiçbişey demiyorum.

Yakında Ülkede satacak birşey kalmadığı zaman onlar için önem arz eden ve kutsal sayılan şeyşeride satılırsa o zaman diyecek şeyşerim olur belki....

AKP nin yaptıkları yanlızca AKP lileri mi bağlıyor..HAYIR.Tüm Türkiye Bunun bedelini ödeyecek..!
Halen utanmadan arlanmadan kaynak isteyenlere diyorum ki Gözünüzü açın..Bütün konuya kaynak koyamam fakat birçok kaynak var.diğerlerini de Şüpheye düşen arkadaşlar araştırsın eklesin..

DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ!

ben bir öğretmenim..

5 yıl önceki;

gelirim= 575 + 150 =725
kiram= 250
diğer gider= 500
ARTAN= 25

30 Mart 2008
gelirim= 1250 + 650 = 1900
kiram= 90 (lojman)
diğer gider= 700
ARTAN= 900

geçen 5 yıl içinde aldıklarım
14000 araba
11000 evlendim (850 kişilik yemek-eğlence ve gezi)
2000 askerde harcadım
25000 ev eşyalarımı yeniledim (lcd tv-notebook-yazıcı-tüm oda takımları-perdeler-halılar vb kaliteli)
5000 Çocuğum 2 yaşına girdi ona hiçbir masraftan kaçınmadım
5000 kredi borcumu ödedim
2000 çeşitli yardımlarda bulundum
3000 ablama ev alması için destek oldum
7000 tokiden ev aldım şimdi kendi kendini öder durumda
şuan banka hesabımda 8500 birikmiş param var

DEĞİŞENLER:
ülkem dünyada tanınan bir yere geldi ve ilerlemeye devam ediyor
insanlar yurtdışına daha ziyade para kazanmak için değil başka sebeplerden gidiyor
canımın istediği birşeyi alabilirim
ailemin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum
kişisel eğitimim için para harcaya biliyorum
muhasebe kursuna gidiyorum AB fonundan günlük 12 ytl alıyorum. öğretmen değil öğrenci olarak!
bir bilgisayar satış ve bakım dükkanı açmayı planlıyorum eskiden sadece hayal ederdim

ya şimdi şöyle bir durum var..

eskiden borcumuz 100 liraymış yıllık gelirimizde 200 liraymış
şimdi borcumuz 200 lira yıllık gelirimiz 600 lira..

borcumuz artmış ama ödememiz kolaylaşmış.. borç yiğidin kamçısı derler yukarıdaki harcamalarımı borca girmeden yapmadım elbet!

DÜNYADAKİ BÜYÜK EKONOMİLER!

AMERİKA borcu:250 trilyon dolarlar
JAPONYA:borcu:100 trilyon dolarlar
İNGİLTERE:borcu:80 trilyon dolarlar
ALMANYA:borcu:40 trilyon dolarlar
ÇİN:borcu:40 trilyon dolarlar
FRANSA:borcu:30 trilyon dolarlar
TÜRKİYE:borcu:0,3 trilyon dolarlar

MAÇ SKORU

AKP 7 - DİĞERLERİ 0
GOLLER:
1.GOL= 1.DK. TAYİP BAŞBAKAN AKP %35
2.GOL= DYP-MHP-ANAP-DP- vb SANDIK DİBİ
3.GOL= BAYKAL KENDİ KALESİNE
4.GOL= BAHÇELİ KENDİ KALESİNE
5.GOL= AKP % 47
6.GOL= GÜL CUMHURBAŞKANI
7.GOL= YÖK BAŞKANI

LAİK,CUMHURİYETÇİ,ÖZGÜRLÜKÇÜ,DEMOKRATİK,BAĞIMSIZ,GÜÇLÜ BİR ÜLKE İÇİN
YAŞASIN AKP...

İLK .GOL=HUKUK... AKPARTİ KAPATILDI..
:):) ŞİQEden dolayı hükmen atatürkçüler yendi öğretmen maaşıyla onları yaptın hea! kim sana bukadar para verdide yaptın? onun bunun vergisini cebe atıp yiyin öbür tarafda nasıl hesap vereceksinz ..?
biz öğretmenlerimizden az dinlemedik geçim sıkıntısını;)

eeee napmak lazım kapatmak çözüm mü demokrasiye uyar mı.% 47 lik bi destek var azımsanmıyacak bi rakam.bunu kapat başka bi parti adı altında tekrar kurulur bu parti veya bu görüş.o zaman kapatalım bütün partileri ülkeyi chp yönetsin olmaz mı.bence bi sorun yok ülkede.hrant dink cenazesinde hepimiz ermeniyiz hepimiz hrantız diyenlere bi laf demiyon da bu adam yahudilerden başarı ödülü aldı die niye kınıyosun.boş bunlar herkesin kimi neyi seçecegini çok iyi biliyor.karalamadan başka bişey deil bu yaptıgın.

Hadi CHP nin, dava açanların akp rantlarını kesince hepsi apışıp ne yapacaklarını şaşırdılar da her yola başvuruyor ama normal vatandaşa ne oluyor anlamadım. AKP bütün hortumcu ve sömürgenlrin yolunu kesti adamlarda ne yapacaklarını şaşırdılar. Egenekon diye bi olay var haberiniz yok heralde. Yıllardır ülkemizin her alanına sızan bu örgüt 3-5 yıllık bir olay değil. AKP'ye karşı olan arkadaşlar sizin desteklediğiniz partiler iktidarda iken neden bunların üzerine gidilmedi. Bu ergnekon operasyonu yapmayı kimsenin k*çı yemedi ama AKP yaptı. Enflasyon %10-15 lere düştü. Önceden kaçtı hatırlayan var mı? Daha sayamam. Her hükümetin olumsuz yanları olur ancak AKP kim ne derse desin Türkiye'yi diğer partilerin 20 yılda götüreceği noktaya 5 yılda getirdi.Bugün seçim olsun yine alır oyları. Tabi Abbas Güçlü'nün dediği olmazsa (Vatandaş kelle başı 1 oy, Abbas Güçlü tek başına 70.000.000 oy :D)

Yorumların tamamını okumayacam ama şayet bunlar yanlış diyen arkadaşlara sözüm bulun dogrusunu yada sölenenlerin aksini ispat edin eyvallah büyüksünüz diyecem ama ben bu ülkede mazlumluk zırhına bürünüp kendini acındırarak iş yapan başka bir yönetim hatırlamıyorum kamu malı ne demek bilmeyen ler bence az araştırın halkın malı olan şeyleri satamazsın bu devlet sadece vergi ile mi yaşayacak acaba üretimin olmadı yerde gelirde olmaz sen yılda yaptıgı kar bedeliyle satılan kurumları ya görmedin yada görmek istemiyorsun diyorum bana yanlışsın diyenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri