arfy
____yaNNNNN
- Reaction score
- 0
yok yok ekonomi süper gidiyor .. özelleşştire özelleştire bişey kalmadı devam devam sırada köprüler var
Bahsedilen dönemde donumu almayı bekliyenleri görüyordum. Düşmanımı biliyor idim. Donumu kendimi koruyabiliyordum...
Şimdi düşman heryerde sinsiceze yaklaşıyor... Cüzdanıma sinsice elini uzatıyor.... Ne olduğunu anladığımda ise iş işten geçmiş oluyor....
Bahsedilen dönemde zengin fakir arasında dağlar kadar fark yoktu. Orda sınıf diye tabir ettiğimiz çoğunluk ülkenin büyük bir bölümünü oluşturuyor idi...
Ya şimdi ?
Zengin çok daha zengin
Fakir Çok daha fakir
Orta Direk yok olmuş...
Bu ülkede iyi bir gelire sahip olabilmen için ya tarikatta abi hoca imam olacaksın. Ya iktidara yakın yalakalık yapıp atamanı yada ihaleni bekliyeceksin....
Türkiyem böyle bir Türkiye oldu....
son cümlelerine katılıyorum
Bunun yerine trt3 teki meclis toplantılarını izlerim ve muhalefet partilerin nasıl her defasında attığı çamurların geri tepilmesiyle yerin dibine nasıl gömüldüğünü izlerim daha iyi, en azından yorum katılmamış %100 saf bir şekilde haberdar oluyorum.
Bir Ülke Gelişmekte Olan Ülkeyse Dış Borcu Mutlaka Artar Gelişene Kadar Diğer Ülkeleri Yakalayana Kadar. Ben Normal Görüyorum Kim Gelirse Gelsin Borç Zaten Artacaktı , Eğer Borç Artmıyorsa Baştaki Başkan İş yapmıyor boş boş oturuyor demektir.. Peki neden borç artsın...
Alt Yapı Yok...
İşsizlik Fazla.( Yalan ) nie Yalan ? İsterseniz Türkiyenin Bütün Gazetelerini Alın İlan Sayfasına bakın Yada İnternet Sitelerinde İş İlanlarına Bakınız... Var mıymış işsizlik ? Yok.. KAnıtı önünüzde..
Herkez dişine göre yemek arıyor biraz çalışkan olun bulduğunuza şükredin..
Üni yok
Bazı Şeyleri Üretemiyoruz... Çünkü milletimizin kafası türbanı yasaklamaya efenim kızla karıyla oynaşmaya şunu bunu zarar sokmaya kışkırtmaya çalışıyor o yüzden daha çok artar birgün azalacaktır. Ama O günü biz görebilecekmiyiz bilimiyorum...