AKP Sayesinde Neleri Öğrendik

Inadina olmiyalim usta. Inad iyi degildir :)

Biz mantikli olalim sevilecekse sevelim, kizilacaksa kizalim.

Tek Tayyibe bu kadar oyunlar, tezgahlar kurdular birtürlü milletine hizmetinden vazgeciremediler.

Bu yüzden inadina Tayyib :)

kardeş doğrusunu söylemek gerekir bu oyunlara benzer başka oyunları da sevgili Ecevit'e oynadılar

1. Artık seçimlerde nasıl hile yapılabildiğini biliyoruz..
2. Avrupaya kafa tutup millet onla uğraşırken zam yerleştirmeyi öğrendik..
3. Gündem değiştirip özkaynakları pazarlamanın yolunu öğrendik..
4. Devlete ait ne varsa satıp halen bile dış borç içinde nasıl yüzülebildiğini öğrendik..
5. Eczana açmamayı açarsak ta boykot yapmamayı öğrendik..
6. Memur olamamayı, olsak ta sendikaya kayıt olunmaması gerektiğini öğrendik..
7. Nasıl 2 dozer, 1 kamyon ve 1 forklifte 280 km çift yön otoyol ihalesi alındığını öğrendik..
8. Arap ülkeleri ile nasıl barışık olupta onların sırtından prim yapmayı öğrendik..
9. Eş-dost nasıl üst düzey memur, müşteşar ve vali atanır öğrendik..
10. Protesto etmemeyi edersek te Anamızı alıp gitmeyi öğrendik.
11. ......
12. .....

Gider bu böyle yaa...Bilen bilir..

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

CHP nin secim zamanı oylar için carşaf acılımı kuran kursu acılımı yapabileceginide ögrendik her ne kadar eline yüzüne bulaştırmış olsalarda :D:D

saygılar

Akp sayesinde yaşamayı öğrendi bu ülke , insan olmayı öğrendi , garipler ezilip büzülmedi
sadece paran varsa yaşarsın mantığı kalktı .

fakir hiç olmazsa sosyal devlet anlayışını gördü

ülkenin her kesimi istediği gibi sesini çıkarabildi ( bu haberle olduğu gibi )

ama yine de yaranamadı ...

kesinlikle katılıyorum

ne kadar ülkenin içine etselerde inadına tayyip demeyi öğrendik(Ben öğrenmedim tabi) hahahah

Akp sayesinde yaşamayı öğrendi bu ülke , insan olmayı öğrendi , garipler ezilip büzülmedi
sadece paran varsa yaşarsın mantığı kalktı .

fakir hiç olmazsa sosyal devlet anlayışını gördü

ülkenin her kesimi istediği gibi sesini çıkarabildi ( bu haberle olduğu gibi )

ama yine de yaranamadı ...

sokağa çık sokağa bakalım garipler işsizler ne diyecek bu dediklerine

akp sayesinde

teroristleri daha yakından gördük :)

Terörizmin ilk defa bu kadar gündeme taşındığını gördük... (Türk-Kürt kardeştir. Ayırmaya çalışan kalleştir. PKK'dır)

Terörist partinin tüzüğünü kabul edip daha sonra kapatıldığını gördük.(Akp tükürdüğünü yaladı)

Birçok Türk şirketinin yabancılara satıldığını gördük... (Tayyipcan'ın cebi dolsun)

1 - Bundan önceki hükümetlerin ne kadar banka hortumlattığını
2- Cem uzan gibilerin milleti soyduğunu
3- Darbe yaparız akıllı olun deyip ellerini kolarını bağlayıp bir icrat yaptırmayıp kendi atlarını oynattıklarını
4- 18 yaşına kadarda çocukarın ücretsiz bakılabileceğini
5- Medyanın ne kadar yönledirici suni olduğunu
6- Kdvnin %8 düşülebileceğini
7- 26 tl lik ilaçların artık 5 tl ye satılabileceğini
8- Okularda artık kitapların ücretsiz verilebileceğini
9- Lider vasıflı bir idarecinin Başbakanın olabileceğini
10- Bir gün kalktığımızda doların 3-4-5 katına çıkmadığını
11- Pkk ile mitindüzenleyip sonrada sırtlarını dönenleri (Murat Karayalçın )
12- Peygamber Efendimize saygısızlık yapıp pişkinlikle paranı muhammede katırma diyen inançsızları
13- Doğrucu davut geçinipte rezil olanları
14- Halkın %50 si bu partiyi seçmişken kapatmaya çalıştıklarını
Hani egemenlik kayıtsız şartsız milletindi !!!
15- Çarşaf açılımı deyip okullarda türban kapanımı yapanları
Bu hükümette gördük Dahada göreceğiz kimse kafasını yormasın kimse halkın üradesini engelleyemez bundan sonra . Artık herkezin gözü açıldı yanlı yayına yalan yayına kanmıyor bu millet Helede bu Ahmet Hakan gibil dönekler kanmıyoruz....

sokağa çık sokağa bakalım garipler işsizler ne diyecek bu dediklerine sen hangi rüyadasın

sanki AKP den önce bu ülkede garip de yoktu işsizde.Ve sanki CHP ve MHP iktidar da olursa(rüyaların da bile göremezler) bir tane bile işsiz kimse kalmayacak emeklinin yetimin maaşı yüzde üçyüz artacak .

Ve sanki MHP 2000 li yıllarda iktidardayken yaşana ekonomik kriz aslında gerçek değil sanaldı.

MHP 3.5 yıl dayanamayıp bırakıp kaçtı. işkembedeb sallamasıüzel oluyor

Daha fazla gurur ile Türkün bayragini dalgalandirmasini ögrendik.
Ben Avrupadan baktigim icin sunu diyebilirim. Dünyaya geldigimden beri Türkün degerini Avrupada bu kadar hissetmedik.
Ilk defa üniversitelerin yogunlugunu, ögrencilere kiymet verilisi, yollarin cok hizli gelismesini, havaalanlarinin yalniz Istanbula degil baska yerlerede yapilmasini, gerektiginde boyunu bükük degilde Amerikaya bile dis gösterebilecegimizi ögrendim.
Davul zurnayla PKK yüzünden Iraka girmeden önce Amerikanin nasil hareket edecegini bilemedigimiz halde, korkmadan girdik yassa be. Buna devlet derim buna asker derim.
Sosyal hizmetler degismi, herkes istedigi hastaneye gidebiliyor. Tek memurlarin hakki olan kaliteli hastaneye normal halkinda gidebilmesi onlari delirttigini ögrendik.
Ac sefil olanlara yardim edildi ve emeklilik baglandi, tabi aralarinda buna hakki olmadan kullananlarda var, tek o kontrolü devlet daha iyi gelistirmesi gerekiyor.

Neyi mi ögrendik?

Benim Tükiyede istedigim Cumhurbaskanini, istedigim Baskanimi secebilecegimi ögrendik.

10 seneye kadar kurulan cürük sistemin milletime yarari olmadigini, sömürdügünü, dünyaya düsman ettigini ama o sistem artik gecmislerin sistemi olup düzeltilebilecegini ögrendik.

Bagiripta laiklik elden gidiyor diyenlerinde eski sistemden yararlandigini, Türkiyeyi artik sömürüp rüsvet ile islerini yaptiramadiklari icin sahsi degerlerinden sokaklara ciktiklarini ögrendik.

Artik Türkiyede basarisiz olup, 50 sene yangelip yatmakla milletin oyunu kapamiyacaklarini ögrendik.

Neyimi ögrendik, Tayyip ile Gül ün millet icin hizmet verdiklerini, yaptigi gayretleri yalniz koltuk icin olmadigini ögrendik. Misal Tayyip Basbakan olamayisin Gül Basbakanlik yaptiginda. Geri geldiginde Tayyibe yerini bosaltmasinda. Cumhurbaskani Tayyib olabilecekken Gül Cumhurbaskani secilmesinde.
Baska kisilerin eline o koltuk gececek, gece gündüz demeden ugrasip o koltuga rekabet göstereceklerin kellesini ucururlardi.

Neyimi ögrendik?

Baykalin ne Basbakanlik nede Cumhurbasbakanlik koltuguna oturamayacagini ögrendik.
Ayrica o gecmislerin adimi oldugunu ve 20 yüzyilda öyle kisilerin zamani gectigini ögrendik.
Ha sunu unutmayalim, CHP üyeleri bile Baykalin basarisizligindan onu tahtindan indirmek istedikleri halde gücleri yetmedigi ve ancan o rahmetli olursa onun koltugu bosaltacagini ögrendik.

1 - Bundan önceki hükümetlerin ne kadar banka hortumlattığını
2- Cem uzan gibilerin milleti soyduğunu
3- Darbe yaparız akıllı olun deyip ellerini kolarını bağlayıp bir icrat yaptırmayıp kendi atlarını oynattıklarını
4- 18 yaşına kadarda çocukarın ücretsiz bakılabileceğini
5- Medyanın ne kadar yönledirici suni olduğunu
6- Kdvnin %8 düşülebileceğini
7- 26 tl lik ilaçların artık 5 tl ye satılabileceğini
8- Okularda artık kitapların ücretsiz verilebileceğini
9- Lider vasıflı bir idarecinin Başbakanın olabileceğini
10- Bir gün kalktığımızda doların 3-4-5 katına çıkmadığını
11- Pkk ile mitindüzenleyip sonrada sırtlarını dönenleri (Murat Karayalçın )
12- Peygamber Efendimize saygısızlık yapıp pişkinlikle paranı muhammede katırma diyen inançsızları
13- Doğrucu davut geçinipte rezil olanları
14- Halkın %50 si bu partiyi seçmişken kapatmaya çalıştıklarını
Hani egemenlik kayıtsız şartsız milletindi !!!
15- Çarşaf açılımı deyip okullarda türban kapanımı yapanları
Bu hükümette gördük Dahada göreceğiz kimse kafasını yormasın kimse halkın üradesini engelleyemez bundan sonra . Artık herkezin gözü açıldı yanlı yayına yalan yayına kanmıyor bu millet Helede bu Ahmet Hakan gibil dönekler kanmıyoruz....

:clap :clap :clap :clap :clap

16 dünyanın sadece avrupa olmadıgını
17 yahudilerin agzının kapatıla bildiginiii
18 özür dilmez dediklerinde isralin kapıları aşındırıp özür yagmurna tuttugunu
19 hastanelerde rehine olunmyacagını
20 rehine olupda fakültelerde kobay gibi kullanılamıcagını
.....

Daha fazla gurur ile Türkün bayragini dalgalandirmasini ögrendik.
Ben Avrupadan baktigim icin sunu diyebilirim. Dünyaya geldigimden beri Türkün degerini Avrupada bu kadar hissetmedik.
Ilk defa üniversitelerin yogunlugunu, ögrencilere kiymet verilisi, yollarin cok hizli gelismesini, havaalanlarinin yalniz Istanbula degil baska yerlerede yapilmasini, gerektiginde boyunu bükük degilde Amerikaya bile dis gösterebilecegimizi ögrendim.
Davul zurnayla PKK yüzünden Iraka girmeden önce Amerikanin nasil hareket edecegini bilemedigimiz halde, korkmadan girdik yassa be. Buna devlet derim buna asker derim.
Sosyal hizmetler degismi, herkes istedigi hastaneye gidebiliyor. Tek memurlarin hakki olan kaliteli hastaneye normal halkinda gidebilmesi onlari delirttigini ögrendik.
Ac sefil olanlara yardim edildi ve emeklilik baglandi, tabi aralarinda buna hakki olmadan kullananlarda var, tek o kontrolü devlet daha iyi gelistirmesi gerekiyor.

Neyi mi ögrendik?

Benim Tükiyede istedigim Cumhurbaskanini, istedigim Baskanimi secebilecegimi ögrendik.

10 seneye kadar kurulan cürük sistemin milletime yarari olmadigini, sömürdügünü, dünyaya düsman ettigini ama o sistem artik gecmislerin sistemi olup düzeltilebilecegini ögrendik.

Bagiripta laiklik elden gidiyor diyenlerinde eski sistemden yararlandigini, Türkiyeyi artik sömürüp rüsvet ile islerini yaptiramadiklari icin sahsi degerlerinden sokaklara ciktiklarini ögrendik.

Artik Türkiyede basarisiz olup, 50 sene yangelip yatmakla milletin oyunu kapamiyacaklarini ögrendik.

Neyimi ögrendik, Tayyip ile Gül ün millet icin hizmet verdiklerini, yaptigi gayretleri yalniz koltuk icin olmadigini ögrendik. Misal Tayyip Basbakan olamayisin Gül Basbakanlik yaptiginda. Geri geldiginde Tayyibe yerini bosaltmasinda. Cumhurbaskani Tayyib olabilecekken Gül Cumhurbaskani secilmesinde.
Baska kisilerin eline o koltuk gececek, gece gündüz demeden ugrasip o koltuga rekabet göstereceklerin kellesini ucururlardi.

Neyimi ögrendik?

Baykalin ne Basbakanlik nede Cumhurbasbakanlik koltuguna oturamayacagini ögrendik.
Ayrica o gecmislerin adimi oldugunu ve 20 yüzyilda öyle kisilerin zamani gectigini ögrendik.
Ha sunu unutmayalim, CHP üyeleri bile Baykalin basarisizligindan onu tahtindan indirmek istedikleri halde gücleri yetmedigi ve ancan o rahmetli olursa onun koltugu bosaltacagini ögrendik.

kardeş çok güzel özetlemişsin ama daha neler var neler esasında ak partinin bu millet için yaptıkları normal şeyler çünkü millet onları bu göreve getiriyor ve milletin parasıyla bu işleri yapıyorlar bazılarının ak partiyi sevmemesinin nedeni eskiden böyle olmazdı her gelen parti aynı yolda yürürdü (bazı partiler hariç) ama ak parti o yolda olmadığı için bütün hırçınlıkları o yüzden hep aynı sorunlarla başbaşa kalsın istiyorlar ülkemizin sanki ak parti yokken bu sorunlar yoktu ak parti bu sorunların üzerine gitti ve çözülmesini istemeyen iç ve dış mihraklar ateş püskürmeye başladı artık T.C. eski T.C. değil bunu bilmeleri lazım çok eksiğimiz var ama ileriye umut dolu bakmamız lazım iç ve dış mihraklar bizim düşmemizi bekliyor birlik olma zamanıdır her zamanki gibi

bak neler öğretmiş ahmet hakan
şunu ben ekleyeyim sen ve senin gibilerin gerçek yüzünü bize öğretti bu da yeter :hadiordan

arkadaşlar gayet güzel açıklamış bir de ben özetleyim dedim.

1-dokunulamaz denenlere nasıl dokunuldugunu

2-sorgulanamaz denenlerin sorgulandığını.

3-ülkemin yeraltı kaynkarlının ne kadar zengin oldugunu (silah mühimmat yönünden)

4-adları akılda kalmayacak kadar çok örgütünlerin elinde ülkemin bi saga bi sola nasıl savruldugunu.

5-TSK nın içinde de çürük olabileceğini,

6-istemedikleri devlet başkanları ve subayların nasıl ortadan kaldırıldıgını (intihar süsü verilenlerde dahil)

7-amerikanın karsısında el pençe ayakta degilde bacak bacak üstüne atıp nasıl oturulacağını,

8-israilin Türk dizilerinden rahatsız olabileceğini ve bir devletten özür dileyebileceğini

9-hızlı trenin ne menem bişey oldugunu

10-devlet başkanlarıyla şakalaşılabileceğini

11-çift şeritli yolların ne kadar işe yarayabileceğini.

12- Türk lirasının dalga geçilmeyecek şekilde bir bakışta okunacak rakamlardan oluşabileceğini

13-e okul sistemiyle her yerden not girilip her yerden bakılableceğini

14-bedava okullara kitap dagıtılabileceğini

ve son olarakta tüm dünyaya one minute denilebileceğini

hiç kimseye güvenmemeyi öğrettiler
eşe dosta akrabaya bile.

burada ne kadar akapeli varmış galiba hepsi deniz fenerinden faydalanmış sanırsam

paradan altı sıfır atmanın övünülecek neyi var ya?biri bana izah edebilir mi?ben mi cahilim bunu övenler mi cahil?kafayı sıyırıcam ey sahte ilahlara tapmayı alışkanlık haline getirmiş halkım...

Ben burdan haykırıyorum...akp ekonomi adına hiçbir olumlu adım atmamıştır....

paradan altı sıfır atmanın övünülecek neyi var ya?biri bana izah edebilir mi?ben mi cahilim bunu övenler mi cahil?kafayı sıyırıcam ey sahte ilahlara tapmayı alışkanlık haline getirmiş halkım...

Ben burdan haykırıyorum...akp ekonomi adına hiçbir olumlu adım atmamıştır....

haşaa :D emekliye zam yaptı etme eyleme 60 lira verdi gidin oyuncak kova kürek alın kumdan kale yapın diye =) hakkını yeme :D

Geri