7254768
New member
ebola kendi ağzınla diyorsun türbanlı ve türbansız diye ikililik olmaması için herkesin eşit olması gerekmez mi
ülkeyi sattı diyorsunuz sanki toprağı alıp sırtlarına götürdüler.. ülkeye yatırım yapılıyor ekonominin çökük durumundan bu durumlara getirdiler...
Baş örtüsü bu türban ne baş örütüsü ne aradaki fark ne bağlanma şekli ne ben bunu çözebilmiş değilim hala türbanla baş örtüsü arasındaki farkı bulamadım ben..
arkadaşlar akp kapansın diyenlere bir kaç sorum olacak:
yerine kim yada hangi parti gelsin?
bir türban sorunudur tutturulmuş... bunu kim başlattı acaba?
dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde "sen üniversiteye giremezsin" diyen bir zihniyet var?
cumhuriyete aykırı veya devamlılığına kasdedecek hangi konu geçmiş.
hangi iktidar 2. kez halkın oyuyla seçilmişken bu kadar taşlanmış. Atatürk kılık kıyafet değişikliğini bir devrim olarak getirdikten sonra hangi başı kapalı genç beyine "sen okuyamazsın, cahil kal daha iyi" demiş.
Soruyorum! Atatürkçüyüz diye geçinen ama gerçekten Atatürkün fikirlerini anlayamayan zihniyete soruyorum.
Atatürk bügün yaşıyor olsaydı birtek genç kızın bile cahil kalmasına razı olur muydu?
belirli sabit fikirlerle cevap vermeye çalışmayın. herkesin fikrine saygım sonsuz. düşünceler özgür platformlarda daha gerçekçi olur. ama objektif olarak birkerecik cevap verin.
cevabı olumlu yada olumsuz olan herkese teşekkürler