7254768
New member
bu yasa çıkmasaydı 2030 yılında türkiyenin iflas edeceği bilgisinde haberin var mı sevgili eborala kardeşim
1-milleti azarlayan (ananı da al git lan) başbakan...
2-milletin fabrikasını satan (zarar eden fabrikalara bişey demiyorum ama özellikle ki bunlar arasındaki en büyükler TÜPRAŞ,TELEKOM,TEKEL ve diğerleri) hükümet..
3-canımız kanımız şehitlerimiz(nur içinde olsunlar) için KELLE diyen başbakan...
4-yine askerlerimiz için yan gelip yatma yeri değil diyenler...
5-dışa bagımlı bir ekonomi ile sahte cennet yaşatanlar...
6-ekonomi çok iyi deyip de emekliye memura zam yapmaya kıyamayanlar...
7-çiftçiyi öldüren emeğinin karşılığını vermeyenler...
8-yabancılara satılan şehit kanıyla sulanmış vatan toprakları...
9-AB uğruna verilen binbir türlü tavizler(hatırlarsınız tarih aldık diye bayağı bi kutlama olmuştu da ben bi kıyağını görmedim AB nin ki torunumun dahi göreceğini sanmıyorum)...
10-ogluna gemi almalar,bir de milletle dalga geçip gemicik demeler,yasa çıkarmalar mısır ithal etmeler...
sizin o zavallı diye tanımladığınız başörtülü gençler var ya ülkenin dibine dinamiti koydular tamam mı 25 yıl önce sağ soldan 50 yıl geri gittik şimdide bu yüzden mi herşeyin bi kuralı var eğer bu kuralı anlayamayacak kadar beyinleri örümceklenmişse okumasınlar zaten ki hiç biride okuduktan sonra çalışma hevesinde değil eminmarkadaşlar akp kapansın diyenlere bir kaç sorum olacak: yerine kim yada hangi parti gelsin? bir türban sorunudur tutturulmuş... bunu kim başlattı acaba? dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde "sen üniversiteye giremezsin" diyen bir zihniyet var? cumhuriyete aykırı veya devamlılığına kasdedecek hangi konu geçmiş. hangi iktidar 2. kez halkın oyuyla seçilmişken bu kadar taşlanmış. Atatürk kılık kıyafet değişikliğini bir devrim olarak getirdikten sonra hangi başı kapalı genç beyine "sen okuyamazsın, cahil kal daha iyi" demiş. Soruyorum! Atatürkçüyüz diye geçinen ama gerçekten Atatürkün fikirlerini anlayamayan zihniyete soruyorum. Atatürk bügün yaşıyor olsaydı birtek genç kızın bile cahil kalmasına razı olur muydu? belirli sabit fikirlerle cevap vermeye çalışmayın. herkesin fikrine saygım sonsuz. düşünceler özgür platformlarda daha gerçekçi olur. ama objektif olarak birkerecik cevap verin. cevabı olumlu yada olumsuz olan herkese teşekkürler
Artan nüfus karşısında bazı olaylar artış göstermiş olabilir..
bunun yanında yeni okullar yeni üniversiteler açıldı ...
diyeceksinizki üniversiteden mezun olan ne yapıyor?
en azından okumuş emek vermiş medeniyeti farketmiş ama, hırsız kapkaççı olmamış...
başka bir hükümet olsaydı ne olurdu bunu sordunuzmu kendinize ?
sisteme karşı ne yapmaya çalışmışlar bi somut örnek ver. millet cahil olursa aklını pkk da çeler başka güçlerde