AKP hayranlarına sormak istiyorum, "neden?"

chp ye oy verirsek yarın camilerde namaz kılamayacagımızı bılıyoruzda ondan akp ye veriyoruz.
chp ye oy verirsek yarın başı kapalı kadınları ulkeden sınır dısı edeceklerını bıldıgımız ıcın vermiyoruz.
akp ulkenın dini bi sorununu halletmeye calısırken chp gorus muhalıflıgını bıraktı din muhalifi olmaya basladı yarın ben ateistim demezlerse iyi.
başı kapalı şehit ailelerine akp ye verdigi icin salak diyenlerın partısıne oy vermeyiz.
ne diyo bıtane emekli askermi ne haberlerde cıktı şehit ailelerine salak diyo gidip o partiye oy veriyolar diyo.
boyle bi zihniyet yarın ulkeden bızı atar onun ıcın.

Kim geçecek bu ülkenin başına..Akp'yi lanetleyenler kim geçeceğini söylesin bakalım..Akp 'den daha iyi yönetecek bir parti tanımıyorum...Yazdıklarının bazılarıda AKP için karalama..Hatta o türbanlı kız Atatürk'ü sevmiyorum demiş ya..O artık gerçek türbanlı mı yoksa birisi taktırıp onu öyle mi konuşturdu bilmiyorum artık...

chp ye oy verirsek yarın camilerde namaz kılamayacagımızı bılıyoruzda ondan akp ye veriyoruz.
chp ye oy verirsek yarın başı kapalı kadınları ulkeden sınır dısı edeceklerını bıldıgımız ıcın vermiyoruz.
akp ulkenın dini bi sorununu halletmeye calısırken chp gorus muhalıflıgını bıraktı din muhalifi olmaya basladı yarın ben ateistim demezlerse iyi.
başı kapalı şehit ailelerine akp ye verdigi icin salak diyenlerın partısıne oy vermeyiz.
ne diyo bıtane emekli askermi ne haberlerde cıktı şehit ailelerine salak diyo gidip o partiye oy veriyolar diyo.

Katılıyorum...

bu memleketi zaten chp yönetiyordu. hangi kapalıyı sınır dışı etti ?
akp hangi dini sorunu halletti ? zinayı suç olmaktan çıkar ma işini mi?
boş boş konuştun be dostum.

Bir yanda camileri kapatıp öte yandan fatih sultan da kiliselere hak verdiyen de akp, kilise evler açıp , tüm İSLAMİ DEĞERLERİ sömürende akp.
ab uğruna hristiyanlaştırılmış islamcılara yol açıp onları meşrulaştıranda akp, daha çok sayılırda körsünüz kör.

taraflı olmayalım lütfen resmen siyaset yapıyorsunuz baykalla bir yakınlık var galiba:durdurun

Böyle tartışma olmaz. Sizleri dinlerken baykal ile erdoğan'ı görür gibi oluyorum. Henüz görünmedi ama aramızdaki bahçelilerde birazdan konuşmaya başlar.
Birbirinize birşey dikte etmek bu kadar mı kolay sizler için. Politika yapıyorsunuz. Hatta karşıt fikirdekilere salwo atış ile salla gitsin. 2-3 gün önceki "sıkıyönetim" kurallarından rahatsız olmuştum ama galiba kel başa şimşir tarak gerekiyormuş. Burada ki insanlar en basit bir matematik sorusunun cewabına bile ortak cewap bulabilecek aklıselim düşüncede değiller. Karşıt fikirdeki insana saygı duymayı öğrenmemiz gerekiyor. Birbirimize hakaret etmek sadece ilkelliğimizi we sewiyesizliğimizi gösterir.

ya sysreb bunların sorunu ilk dönem akp hiç bir parti kalmadı oy verilecek diye millet akp ye kullandı akp ilk dönem millete yüklendi millet fark etmedi ekmek diyolar 300 binlira 3 sene zamlanmamış gramajına bakan yok tabi ikinci dönemde sırf buna benzer şejler için oy atdılar ama emin ol çogu pişman oldu olmuyanlarda kışın dogal gaz faturura elektirik vs öderken olur şimdi bende sana katılarak bişey söylemek istiyorum akp fantazizanlarına AKP BU ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ NE YAPTI şimdi derlerki ab için müzakerelere başladı SENİ AB YE ALIRMI SENCE bunlar hava çiva akıllı olun

Arkadaş sen soryu yalnış kişilere sormuşun

git CHP lilere sor.

Deniz baykal 15 yıldır genel başkan 4 genel seçim 3 de yerel seçime girdi bir kez olsun seçim kazanamadı ve hala genel başkan

kim körü körüne parti tutuyor sen hala anlayamamışsın

bencede akp daha milletin başını çok yakacak
OSMANLININ YANİ ATALARININ DEDELERİNİN KAN DÖKEREK
ALDIGI TOPRAKLARI EURO DOLAR KARŞILI
KOLAYCA VERİYOR
SENCE
SENİN ATAN DEDEN OKANI BOŞUNA MI DÖKTÜ
???????

insanlar çok ama çok garip neyi neden sevdiklerini neden desteklediklerini bile bilmiyorlar

iyide arkadasım abd nin sayesinde basa gelen bir parti tabiki ülkeyi peşkeş çekecek .tabiki bu ülkeye ihanet edecek

şimdi bu millet bunları görmedi yada gördü inanmak istemiyor .ilerde anlarlar o zaman çıkar bütün bunların acısı

Deniz Baykal 15 yıldır partinin başında

körü körüne oy verenler belli

inadına Ak parti İnadına tayyip

nası yokkkkk bbeaa

Arkadaş sen soryu yalnış kişilere sormuşun

git CHP lilere sor.

Deniz baykal 15 yıldır genel başkan 4 genel seçim 3 de yerel seçime girdi bir kez olsun seçim kazanamadı ve hala genel başkan

kim körü körüne parti tutuyor sen hala anlayamamışsın

helal olsun kardeşim 10 numara konuşmuşsun
ağzına sağlık

turkiyede siyaset kesinlikle cikara donustu
insanlar 1 tok komur icin alisenin tum oylarini satar oldu cunku mecburlar insanlar 1 ton komure muhtac AKP de bunlari bildigi icin oyunu iyi oynuyo halkin oylarini somuruyo olay bu
yoksa AKP ye oy veren insanlarin yarisindan fazlasi daha o partinin bi el kitabini dahi okumus degildirrr;;

saygilar.....

Geri