AKP hayranlarına sormak istiyorum, "neden?"

Bazı arkadaşlar konuyu anlamak istemiyor,azıcık anlayanlarda
geçmiş iktidarlara takıyorlar.

ben soruma cevap aldım arkadaş :D

kör,
cahil,
yobaz,
beyinsiz,
kendi keyfine düşkün,
dünya biyerime minare biyerime diyen,
işine gelince grup sex yapıp, işine gelince kuran kursu diye kıçını yırtan
iğrenç, adi, yüzsüz, pişkin, midesiz insanlar bütünü
bana oy verecek
bana hayran olacak değil ya...
yetkililer konuyu kapatabilir.
teşekkürler

Kim verdi sana bu cevapları..? Uyduruyosun işte.. Kendinizi anlatıyorsunuz .. Ayrıca bazı arkadaşlarımızın yazdıklarına cevap vermiyosunuz .. Direk başka biri bişey yazarsa ona atlatıyorsunuz...

bak arkadaşım veya büyüğüm ben akpyi ne destekliyorum nede akp hayranıyım elbetkı yanlışları vardır bunlara ben etki edemem ama bildigim yanlısları da vardıre dogrularıdır.şimdi senin yukarıda yaazdıgın 6 maddeyi hic desteklememişin nerden biliosunda yazdın kaynak gostersene yıllık 300 milyar dolar demişin bu para arttımı azaldımı bunu yazsana akp dior geldiggimz 10 sene icinde dış borc bu kadar indi die ya o yalan soyluor yada senin biligler yanlış zam diorsun biz baska baskanlarn basta olup ta kuyruk sırasında oldugumuz gunleri de hatırlıoz(su son zammalara katılmıorum)suana kadar zamda cok dengelı gittigi soylenebılır akpnın. enflasyon oranları akpde iyi yonde daha degisti bunu parametreler soyluor akp kendi soylemıor.zınayı onaylıor demişin bir kaynak goster lutfen arkadasım bende bundan sonra bu konuda benımde dusuncelerım degıssın akp hakkında lutfen rıca edıyorum.bu adam kimseyi kuranla kandırmadı bunu ortaya atan sizlersiniz nie kuran okuyanlardan bi laf gelmıor.eger bana katılan arkdaslarım varsa tesekkur ederlerse sevinirim.cunku bu devlet okadar kolay yonetılmıo burdan bu dmekle ordan o dmekle

Yaptıları özelleştirmelerede ben de karşıyım bu hükümet zengini daha zengin fakiri daha fakir yapıyo bu bir gerçek

özelleştirmelere bende tam katılıorum dıyemem ama bazı kullanılmayan yerler var adamlar buraları cok guzel ozellestirio.hemde ozellestırmenın bır mantıgı var adam yabancı adam senın işini daha guzel yapıo develt kendi işini duzugn yapsa ozelleştirmeye gerek yok ama şu var mesela develt bi yola asfalt calısması yapıo yapıtıgı yere bır ay sonra yenden yıkıo sonra yenıden oraya asfalt yapıo bu ozel olsa adam bunun usutune dusecek ve daha farklı yapıcak saygılar bızden

Sana şunu söyleyeceklerdir.

Akp bunları yaptı tamam akp iyi şeyler yaptı (iyi şeyler mi o ne? iyi şeyler işte. Mesela nefes alabiliyorum :D)

Yaptıkların önemli değil Yüce Kuran siyasetteyken elinden düşmesin yeter.

yakında her yerde görmeye başlarız şöyle afişleri: "Oyunuzu şimdi satın 2 kg fazla kömür alın" veya "1oy 5 kg. ailece oyunu satanlara fazla kömür verilir". bunlar akpnin yalanları. sonra bir de RTE şöyle söylüyor :"bütün halkı kucaklıyorum " biz de yedik eğer tüm halkı kucaklıyorsan bize neden kömür yardımı yapmıyorsun oylarını satmak için 1torba kömüre muhtaç olan ve devletin başında kimin olduğu veya toprakların kime satıldığı hiç umrunda olmayan geçim derdinde olan fakir halka verdikleri kömürlerle ülkeyi yönetiyorlar tabi kömürlerin parasının nereden geldiği de belli.
Tuncay Özkan'ın da her zaman söylediği gibi:"Evet akp tüm halkı kucaklıyor ama boğmak için"...

Ampül birgün sönecek, herseyin son kullanma tarihi vardir :)

hadi diyelim akp hükümeti gitti kimi istiyorsunuz arkadaş bu ülkeyi en zirveye taşıcak adam kim ? tamam erdoğanda yapamıyor ama sizin istediğiniz kim
deniz baykalmı ?
kameraların karşısına çıkıp şaklaban gibi konuşan adammı sizce ülke yönetebilirmi ??
ahmet türkmü ? Pkk ya özgürlük savaşçısı vs diyen adammı ?
MHP mi ? devlet bahçeli nin hükümet yönetmek adına bir şey bilmediği üzerine canımı koyarım alparslan türkeş e lafım yok o olsa keşke
kimi istiyorsnuz ?

MHP mi ? devlet bahçeli nin hükümet yönetmek adına bir şey bilmediği üzerine canımı koyarım alparslan türkeş e lafım yok o olsa keşke
kimi istiyorsnuz ?

devlet bahçeli hakkında hiç birşey bilmeyen bir insan herhalde böyle düşünür . alparslan türkeşin bütün parti kadrosu bu adamı seçti ve destekliyor .2 kongreden beri seçiliyor .

devlet bahçeli emin ol din ve milli konularda bunlardan daha hassastır ve dini siyasete bulaştırmamış sayılı liderlerden biridir . attığınız bu çamurlar sizin nasıl bir insan olduğunuzun ispatıdır .

devlet bahçeli hakkında hiç birşey bilmeyen bir insan herhalde böyle düşünür . alparslan türkeşin bütün parti kadrosu bu adamı seçti ve destekliyor .2 kongreden beri seçiliyor .

devlet bahçeli emin ol din ve milli konularda bunlardan daha hassastır ve dini siyasete bulaştırmamış sayılı liderlerden biridir . attığınız bu çamurlar sizin nasıl bir insan olduğunuzun ispatıdır .

Sen de mhp deki geleneği öğren istersen. Türkeş Bahçeli yi işaret ettiği için parti kadrosu hep onun arkasında olacaktır.

Dogrudur.Akp 'ye alternatif partiler arasında doğru düzgün parti yok.Ama bu Akp'yi savunmayı gerektirmez...

2cqxi5c.jpg

insanlar gerçekten bu kadar şeyi görmüyorsa dicek bişey bulamıyorum ve erdoganın örnek vermiş oldugu ayetten yazmak istiyorum.

onların gözleri vardır görmezler
onların kulakları vardır duymazlar

insanlar gerçekleri gördüklerinde şişirilmiş ekonomiyle birlikte gerçekler bu ülkemin insanları için çok acı olucak. rabbim bizi kötülüklerden korusun.inş,bizler yanılıyoruzdur ve ak parti bu ülkeyi ileriye ***ürüyordu ne kadar çok istiyorum yanılmayı okudugum kitapların yalan çıkmasını ne kadr çok istiyoruım kimse bilemez

ilk mesajda bahsettiğiniz konuların çoğu saptırılmış ve kasıtlı olarak uydurulmuş olaylardır fakat sadece 1-2 konu maddi anlamda olanlardan doğruluğu olanlar var bunun sebebinide şöyle düşünüyorum, düşünsenize Atatürk öldükten sonra yaklaşık 80 yıl ateizimle(kapitalizm) yönetilmiş yağmalanmış sizin o çınar dediğiniz tüm kurumları zarar eden tüm kaynakları kurutulmuş ve artık memur maaşlarını veremiyecek durumda olan bir ülkenin tekrar yapılandırılması ve ayağa kaldırılmasının kolay olmaması lazım değilmi...

bazı şeyleri yazanları akp sempatizanı olarak görmende senin anlayışını gösterir zaten sizin devriniz bitti artık bundan sonra gerici olarak yaşamınız devam edecek öyle görünüyor..

ben anlamıyom bu partinin halen neyini destekliyosunuz.. kardeşim sysrb sonuna kadar haklısın..

MHP nin başına tek bir kişi geldi adam gibi adam millletini seven oda alparslan türkeştir kardeş bahçeli bu konuda zayıf kalıyor kendini iyi yetiştirmemiş... ben kimseye çamur atmadım sadece olanı söledim bir MHP li oalrak..

Oy Verecek Bir Parti Bulamıyorum Akp çok Sinsi Ama çalışıyor O Yüzden Kerhen Oyumu Akp Ye Verdim
Yedi Sülalemiz Chp Lidir Ama Deniz Baykal Gitmedikce Chp Ye Oy Yok

ilk defa ders kitapları bedava dağıtılmıştır

ilk defa tüm karne sahipleri istedikleri hastaneye gider hale gelmişlerdir.

İlk defa 1 dolar 1 YTL e seviyesine bu kadar yaklaşmıştır.

İlk defa insanlar sabahları zamsız uyanmışlardır.(yağa,şekere,tüpe,akaryakıta her hafta zam vardı....??? önce)

Seversiniz sevmezsiniz o ayrı bugüne kadar Akp ye oy vermedim ancak yiğidi öldür hakkını yeme!

30 yaşımdayım... 80 li yılların hikayelerini dinleyerek, bir lokma et yiyemeyerek bulgurla makarnayla büyüdüm.77 den beri kaç hükümet gördüğümü tahmin edebiliyorsunuz. ben şu an evliyim birde çocuğum var. evime Allah'ıma şükür her türlü gıdayı alabiliyorum. (son 6 yıldır) bir derdim olunca belediye başkanına gidip derdime çare olacak bir belediye başkanını karşıma alabiliyorum.3 yıl rusyada çalışmak zorunda kaldım bir yükseköğrenim görmüş biri olarak. iş yoktu. şimdi heryerde iş var. rusyadan geleli 4 yıl oldu.4 yıldır çalıştığım firma hiç boş kalmadı. ben rusyayı gördüm yani gerçek sol denen yeri gördüm. Allah korusun. Türkiyemde o yönetim şkli olsa bu ülkede yaşama şansmız sıfıra iner. Siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. siz türbanlı müslüman bir haınımın eşi olarak salak insanların o türbanla alaycı bakışlarına muhattap olmadınız bilemezsiniz. Üniversite önlerinde kazanılmış haklarını alamayan insanların içinden geçenleri bilemezsiniz hatta anlayamazsınız. klişeleşmiş batıl felsefelerinizin içinde kaybolmuşsunuz. sizlerin anlama kapasiteleriniz kendi kişisel çıkarlarınızla sınırlı olduğundan o sınırın dışına çıkıp bu ülkenin GERÇEK HALK kitlesini görüp anlayamazsınız. Bu kadar anlamadığınız madde varken, madde ile diilde Türk milletinin kimliğine uygun olan maneviyatı ön planda tutan bu AKP li dediğin insanlar senin aşşağılık küfürlerinle dolu (gerizekalı vs yazmışsın) gerizekalı ürünü olduğunu gülerek gördüğümüz ve hatta acıyarak baktığımız şu şapşalca mesajına neden cevap verme gereği duysunki? o AKP li dediğin insanlar varya aslında akp li diil. onlar manevi özgürlüğüne susamış eşitlik arayan gerçek halktır ve sizler ne kadar saldırgan olursanız olun o halk iyisiyle ve de kötüsüyle herkesi yine herzaman kucaklayacaktır. yeterki TÜRK olsun ve yeterki inanca va yaşantısına saygı gösterilsin. hataları yokmu bu partinin tabiikide var. ama şimdiye kadar en az hatayı yapan ve milletin çıkarlarını en fazla gözeten hükümettir. 6 yılda ilk kez yapılan zammı konuşuyorsun. sadece kapatma davası için bu ülke 25 milyar dolar kaybetti ve dikkat ettinmi dava kapanır kapanmaz ertesi gün ekonomi normale döndü hiç dikkat ettinmi. yabancılara toprak satışı diyorsun adam diğerleri gibi el altından diilde millete söyleye söyleye yapınca günah keçisimi oluyor. hiltonlara vs antalyada çoğunun ismini telaffuz bile edemediğimiz tatil beldelerine o toprakları akp satmadı sizde biliyosunuz bunları heralde. çetelerde derin devletlerden başıız dönmüştü. şimdi öylemi sen bu kadar zamanda kaç çetenin mafyanın vs çökertildiğini şerefsiz pkk ya ne kadar darbe vurulduğunubiliyormusun. devletin asıl sahibi halktır teröre karşı devlet eylem yapmışsa bunu da devletin asıl sahibi olan halk cebinden karşılar.
22& dolar olan petrol bugün 200 dolara dayanmış senin hiçbir yönetimin bu ülkede petrol bulup petrol üretn ülke konumuna mı sokmuşki bu ülkeyi. bu petrolün 10 kat arttığı dönemde devlet bu harcamaları nasıl karşılayacak. hiç düşün(EBİLİYORMUSUN)üyormusun bunları.bekara karı boşamak kolay.ev alımlarında ve araba alımlarında patlama yaşanmş bu ülkede ne zaman son 6 yıldır.nemalar ödenmiş bi türlü bitmeyen projeler hayata geçirilmiş çoğumuzun adını bile unuttuğumuz KEY ler ödenmiş hangi hüküme yapabildi bunları. sen nostalji takılıp ekmeği karne ile aygazı günlük kuyrukla lmak istiyorsan haydi sana güle güle. biz aydınlık bir Türkiyenin ışığını gördük, sen devam et o ışığı söndürme gayretine . nede olsa her seçimde gerçek halk gene gereken ezayı verir.... herkese saygılar sevgiler...

Geri