Öncelikle şunu belirteyim Atatürkçüyüm ve ve Türk Milliyetçisiyim.
Bu ülkede kimse Nihat Genç kadar doğru ve dürüst değildir. Adam dan diye kafasındakini söyleyebiliyor. Başbakan gibi şeriat getireceğiz demeden şeriat getirme oyunları oynamıyor. Ya da bazı gazeteciler gibi ılımlı eleştirmiyor. Açık açık net eleştiriyor. Aklına geleni söylüyor. Hödük benzetmesi biraz ağır olmuş, ama buradaki herkes bir gün bir yerde bir gurubun hödük olduğunu düşünmüştür.
Neyse AKP'nin seçmen profili düşüktür. Yani istatistiksel olarak araştırın. Oyları varoşlardan gelir. İlkokul mezunlarından gelir. Bir siyasi ve politik arka planı olmadan takım tutar gibi parti tutan insanlardan gelir. (Genel olarak söylüyorum bu tüm AKP seçmeni için geçerli değildir ama %90'ı böyle) Maalesef bu ülkenin %80'i köy kökenli varoş insanı ya da köylü olduğu için AKP %47 oy alır. AKP eğitimsizlikle, cahillikle, varoşlukla beslenir. Çünkü eğitimli, dünya görüşü açık olan, zeki insanlar vatandaşına "ananı da al git" diyen Başbakanı indirirler. Buna katlanmak için köylü olmak ağalık düzenine, baskı düzenine alışık olmak, başta asan kesen bir padişah isteyen bir grup olmak gerekir.
Bu ülkenin ODTÜ, Boğaziçi gibi üst düzey üniversitelerinde bir araştırma yapılsın. Türkiye'nin sınavla alınan ve en zeki ve eğitimli çocuklarını okuduğu okullarda AKP'nin oy oranı nedir? Üniversite Öğretim Elemanları arasında bir araştırma yapılsın, Gazeteciler arasında...
Şimdi beldeleri ilçe belediyelerine bağlamak isteyen bir yasa çıkarıyorlar yerel yönetim reformu diye. Bunun tek amacı vardır CHP'nin elinde tuttuğu ilçelere bağlayacakları varoş belde oyları ile daha çok Belediye almak. Çünkü AKP varoş oyların, düşük gelir seviyesinin ve düşük eğitim seviyesinin partisidir. AKP'ye oy verdiniz diye bunları hakaret olarak algılamayın. Bunlar herkesin bildiği ancak sadece Nihat Genç gibi delilerin söyleyebildiği gerçekler.
Bu arada ben son seçimde oyumu MHP'ye verdim. Ve bir Türk Milliyetçisi olarak son derece rahatsızlık duydum. Ve şimdi söylüyorum Türkiye'nin DTP ve PKK gibi bir sorununa Amerikadan icazet alarak çözüm bulan Türkiye'nin kaynaklarını satan bir parti ile başka sorun kalmamış gibi Türban konusunda uzlaşan partiye yazıklar olsun. Devlet Bahçeli gitmeden MHP'ye oy vermem ben. Hatta Deniz Baykal giderse CHP'ye veririm. Yani ben salak bir ülkücü değilim. Ben ülkümü liderlere bağlamam sisteme bağlarım ve Turan Birliğinin çıkarlarını düşünürüm. Birileri gibi benim partim ne yaparsa doğru yapar diye kayıtsız şartsız savunmam.
:clap:clap:clap:clap