AKP HÖDÜKLERDEN oy alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hödük olmak hoştur ama mal olmak başkadır başka =)

AKP yi tutmuyorum ama bu yorumları haketmiyor benim milletim. Herkesin düşünce yapısı bir değil ve oy verenlerin çoğu AKP nin içyüzünü bilmeyen masum insanlar. Milletime hödük denmesini iyi niyet sayamam kusura bakmayın.

millletin kamu kaynaklarını babalar gibi satan bir hükümet .türkiyenin her yerini parsel parsel satıyorlar.israillilere toprak satıyorlar,tüpraşı satıyorlar kapalı kapılar ardında tabi herşey ihalleler gizlice satılıyor.uyan TÜRKİYEM uyan.amerikalılarla işbirliği yapan başbakan iran türkiyeye tabi doğal gazı keser.

ahlaki yönden, ahlaklı bir insanın yapamayacağı bir yorum yapmış. Böylece terbiye düzeyinide ortaya koymuştur...

benim düşüncem gündeme daha iyi gelebilmek için bu yolu denediği kanaatindeyim...

hangi görüşten olursa olsun, hangi partiyi savunuyorsa savunsun, hangi dine mensup olursa olsun...

Türkiyemin belli bir kesimene terbiye sınırları dışında hakaret edecek bir söz söylemeye kimsenin hakkı yoktur..

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR DİYOR, LAFIDA KENDİSİNE BİR VATANDAŞ OLARAK GERİ İADE EDİYORUM...

Herkes akp akp diyor ama. Biri de çıkıp bir alternatif sunamıyor.
şimdi seçim olsa ben oyumu deniz baykalamı vereyim, sadettin kutanamı vereyim cem uzana mı yoksa ahmet türk(o kadar olmaz da, mesela) emi vereyim.
hadi akp ye oy vermeyecez. ben de bir uzaylıyım ve türkiye de oy kullanacam. kim bana kimi nasıl tavsiye edecek. bu ülkede oy verilecek adam mı var?

Konuya nasıl bu kadar basit yaklaşabılıyorsun anlamadım!..

-----------------

Tamam hödük demesi yanlış bişey diyeceğim yok ama bu kadar özelleştirmeden ve özelleştirilecek olan fabrikaları"mız" dan sonra
gündemde olan sosyal guvenlık yasası'ndan sonra...
herşeye yapılan zama karşılık asgari ücrete dalga geçer gibi 16 ytl zam yapıldıktan sonra
"üniversitelerin paralı olmasını öne sürdükten sonra
tamamen dışa bağımlı bir ülke olduktan sonra
Borsanın Amerikan piyasasıyla paralel gitmesinden sonra

bu halk hala AKP diyorsa ben bu halktan şüphe ederim arkadaş!..

-nasıl bukadar basit yaklaştığımı açıklıyayım o zaman konu dallanıp budaklanıp insanları aşşağılamaktansa onları bu hale getiren şeyin ne olduğu üzerine durulsa daha sağlıklı olmazmı kardeşim...
-bakış açım rahatsız etmemesi için açıklık getiriyorum umarım yeterli olur..
-biraz yer yüzüne ineyim şimdi:D:D

-sinekler pisliğin bataklığın kokuşmuşluğun ürünü değilmii peki ozaman sinek varsa sineklerlemi uğraşmak çözümdür yoksa bataklığı kurutmakmı...konuları dallandırıp budaklandırmak aynen sineklerle olan mücadele çeşitleri gibi farklı olur kimi sprey kullanır kimi tablet kimi mazot onun için en doğru teşhiş bataklık değilmi ....bu zamana kadar kimse sorunun kaynağına inmemiş ve hep şikayet edilmiş hakir görülmüş ..
-sorun varsa eğer sorunlamı uğraşmak doğrudur yoksa sorunun kaynağına çözüm bulmak mı doğrudur.hangisi zor hangisi basit ve etkili..
-yani insanlarımızın bu bağlamda suçu yoktur ve aşşağılanmayı haketmiyor...

-devletimizin iradesi sorgulanmalı aksayan tarafları onarılmalı ...

devletimizin iradesi siyasi ve dini baskılardan izole edilmeli devletimiz hiç bir siyasi-dini görüşün oyuncağı olmamalı...

niihat gencin programlarını asla kaçırmam lafı kesinlikle çok doğru az bile demiş yürü beee:D:D
herkes nihat genci dinlmesi gerekir kesinlikle bazı yerlerde çok hassas noktalara doğru bir şekilde değiniyor.inicibus gençparti başta deil ne konuşuyon ole.bi kere o zaman dağıtmadı şimdi dağıttı diyerek olmaz.yaz ortasında kömür dağıtmak kesinlikle gavurluktur.normal bir biçimde oy toplanması gerekir.

YAŞASIN NİHAT GENÇ:D:D:D:D::D:D:D:D:D

yaziklar olsun onuda iyi adam bilirdik bilirdik meyer oda adam deyilmis
nan uydurma o akpi daha öncede sert dille eleştiriyordu

-nihat genç kim dirr nedir bilmiyorum ama yorumuna bakınca Türkiye Gerçeğini görmezden gelerek aşşağılayıcı bi üslub kullanmışş....

-şimdi nihat genç in hödük dediği insanların milli değerlere sahip bilinçli olduğundan haberi yok galiba Atatürkün kurduğu Milli eğitim kurumlarından bu gün milli değerlere sahip anaysanın hükümlerine saygılı laikliğe saygılı ,eğriyi doğruyu seçebilen bir nesil yetiştirmiş...
-eğitimli insanlar doğruyu yanlışı tabiiki bilirler ...bu zamana kadar milletimizin seçimlerinde hiç yanlışlık oldumu tabiiki olamazz bunun için Milli Eğitim Kurumlarına ne kadar teşekkür etsek az gelirr...

-hödük dediği insanlar nerde yetişiyorr hangi kurum eğitiyorr.hiç milli eğitim kurumları hödük yetiştirirmi hemde %47 lik bi oranda
-eğitim kurumlarımız hiç bir siyasi ve dini görüşün arka bahçesi olmamıştır ..tamamen milli dir tamamen bilimseldirr tamamen Atatürk çüdür tamamen Cumhuriyetçidir nihat gencin bu gerçeklerden haberi yokk ...:D:Dsiyasi ve dini herşeyden özgür bağımsız laik demokratik ,cumhuriyet ilkelerine bağlı Milli Eğitim kurumlarından kesinlikle hödük çıkmaz kesinlikle hödük yetişmezz

-Nihat gençe hödük demek isterdim ama ona hödük diyecek kadar zavallı değilim hödük değilimm:D:D

sen farkında deilmisin ışık evleri çıkıyor artık dershanelerden etüte gidicez die oralara gidiyor.isimlerini verirdim burada ama neyse.mili eğitim berbat eğitim sistemini devam ettirdikçe bişi fark etmez daha fazla hödük çıkar.bu sistem berbat dershane sistemi ve ışık evleri

Herkes akp akp diyor ama. Biri de çıkıp bir alternatif sunamıyor.
şimdi seçim olsa ben oyumu deniz baykalamı vereyim, sadettin kutanamı vereyim cem uzana mı yoksa ahmet türk(o kadar olmaz da, mesela) emi vereyim.
hadi akp ye oy vermeyecez. ben de bir uzaylıyım ve türkiye de oy kullanacam. kim bana kimi nasıl tavsiye edecek. bu ülkede oy verilecek adam mı var?
yani kime verceğini bilmediğin için akpye verion aha işte bu HÖDÜKLÜK değilmi arkdaşlar

Nihat Genç'in Sitesinden Önemli Duyuru;
Nihat GENÇ'in 25 Ocak 2008 tarihli konuşmasında kitle ve seçmen analizi yapılmıştır.
Sağ zihniyet insnları eğitimsiz bırakayarak onları kültürlü eğitimli olmalarını engellemiş ve kandırılabilir seçmen yapmıştır.
Nihat GENÇ bunun tarifini yapmıştır.
Ve AKP seçmenine hödük diye bir cümle kullanılmamıştır.
Demekki bunlar Nihat GENÇ'in seçmen analizi yapmasını istemiyorlar. Zeki isnanardan oy almak zordur.
Demokrasi isyan eden, kavga eden insanların rejimidir.
Nihat genç seçmen suskunluğunun tahlilini yapmıştır.
Demokrasi Kars'ta ya da Batman'da dünya çapından biüyük topçu olmak istiyorum diyen insanlarn hayallerinin teminatıdır.
Nihat GENÇ aynı cümleleri Tansu Çillerlere, Mesut Yılmazlara, Demirellere de zamanında söylemiştir.

Demese bile doğruydu

ahlaki yönden, ahlaklı bir insanın yapamayacağı bir yorum yapmış. Böylece terbiye düzeyinide ortaya koymuştur...

benim düşüncem gündeme daha iyi gelebilmek için bu yolu denediği kanaatindeyim...

hangi görüşten olursa olsun, hangi partiyi savunuyorsa savunsun, hangi dine mensup olursa olsun...

Türkiyemin belli bir kesimene terbiye sınırları dışında hakaret edecek bir söz söylemeye kimsenin hakkı yoktur..

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR DİYOR, LAFIDA KENDİSİNE BİR VATANDAŞ OLARAK GERİ İADE EDİYORUM...

Ahlakı sizmi öğretiyorsunuz?Çiftçiye "hadin ananı alda git" diyen birinin taraftarından kötü söz sahibine aittir sözünü işitiyoruz.ilginçoluo ilk önce siz onu düşünün gemşicikleri düşünün

Kimse Lütfen Programı Izlemeden Yorum Yapmasın Bende Fark Etmemiştim Tekrarına Baktım şimdi Bu Haber Salak Akp Yandaşı Sitelerin Haberidir Bunlara Inanmayın

Evet sayın polemikçiler, a-a- ne demiş ne demiş çiler , sansürcü diye bizi yargılayanlar, sitenin ziyaretçi sayısı fazla iken şunuda bunuda aradan çıkaralım diyenler ,akp ye oy verip te haklı olarak bu sözün hesabını sormak isterken aslında NE KADAR BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPTIĞININ FARKINA VARANLAR ya da hala - kartel medya ve kendi ahlaklarının arasında kalanlar , ve bizim daimi üyelerimiz..

Hepiniz bu olaya şahitsiniz,

Hepimiz biliyoruz ki NİHAT GENÇ 'in programda ya da herhangi bir yerde soylediği cümleler her zaman ÇOK BÜYÜK ilgi görür, ve bunu bilen - çok bilmişler - hemen kendi popüleritesi için bu yorumları kırpıp POLEMİK köşesine yapıştırır- Hele ki bir de bunu yapan YANLI yayın organları ise ohh ohh deymeyin yapılan yorumlara, aşağılamalara.. ( okuyucuların aslında orda yazan anakonuyu okumadan yorumlar üzerinden yorum yaptığını daha önce bir köşe yazarı dile getirmişti ) ve ne hikmetse benim yorumlarımı ıuygun bulup yayınlamıyorlar ( küfür ve daha derin manalar havada uçuşurken ...

Hepimiz biliyoruz ki, sitemiz şu an yine yoğun günlerini yaşıyor, haklı olarak bu sözü işiten AKP seçmeni hesap sormaya geliyor, buyursunlar gelsinler okusunlar, izlesinler öyle yorum yapsınlar...HAK ARIYACAĞIZ DERKEN HAKSIZLIK YAPMASINLAR..

O çok yakından takip ettikleri tarafsız (!) haber sitelerinden programın linkini istesinler , neden vermiyorlar bir düşünsünler , hep aynı tuzak hep aynı tuzak... Durun düşünmemeye şartlanmiş beyinli olanlar için ben açıklama yapayım ;
O diğer cümlelerden asıl konuyu anlarsınız Allah vermesin aklınız başınıza gelir, sonra Türbana odaklanmışız ne güzel ne gerek var ötesine berisine, YÖK başkanı hazır emre amade , okuyup anlamayan olduğu kadar okumayıp _ okutturulmayıp_ hayatın manasını kıyafette, futbolda, seksde arayan genc nesiller var ken ne gerek var SİZ O PROGRAMDAN İKİ CÜMLE ANLAYACAKSINIZ DA
İSYAN EDECEKSİNİZ DE DURUMLARIN FARKINA VARACAKSINIZ DA " aşınır yorgunluğunuzda anlam mana uzar " derin mana size sundukları ve sizin kabullenişiniz.. Şiisstt AMAN KİMSE UYANMASIN (!) Ama bilsinler ki NİHAT GENÇ bu sözü kendileri için değil 5-6 bin nüfüzlü AKP seçmeni için demiştir ( eğer onlardan biri iseniz kusura bakmayın burda ayrıcalığınız söz konusu olamaz ) ..

Programın tamamını izlemeden yorum yapanların, düzeysiz başlık açıp cevap bekleyenlerin, insanlıkla enpati ile alakası olmayanların başlıkları, yorumları silinir bu sitede .. BİZE SANSÜRCÜ diye isyan edenler, PARDON AMA BİZ TERSİNİ Mİ ÖNE SÜRDÜK ? evet ben sansürcüyüm, zihnimdeki sert uçlu cümleleri törpüleyerek bu siteye yazılarımı yazıyorum.. Annemin , babamin, kardeşimin yanında edebileceğim cümleleri seçip burda yorum yazıyorum..

Hele ki, büyük bir kinle üye olup ağzi sulanarak yorumvari küfür yazan insan-cıklar,
ÖZÜR DİLERİM AMA SİZ YANLIŞ GELDİNİZ
, BURASI NİHAT GENÇ SEVENLERİNİN KURDUĞU BİR SİTE BURDA TARAFSIZLIKTAN BAHSETMİYORUZ..
BİZ TARAFIMIZI SERT, EN KIRMIZI HALİYLE ÇİZDİK .. BİZİM TARAFIMIZ BELLİ , AKLIMIZ VE EN ÖNEMLİSİ VİCDANIMIZ RAHAT..
PEKİYİ YA SİZİN ???

nihat genç'in sitesinde olaya yapılan yorum buyrun bakın

yani kime verceğini bilmediğin için akpye verion aha işte bu HÖDÜKLÜK değilmi arkdaşlar

Ben kimin barsaklarının ne kadar uzun olduğunu çok iyi biliyorum. Sen bilirkişin ya, ona buna hödük diyeceğine, sadece laf atacağınıza , o engin bilgilerinizle bizleride aydınlatın diyorum.
Ama senin amacın sadece kusur bulup çamur atmaksa o başka birşey.
Senin stilinde tartışmak daha kolay. Hadi herkes birbirine hödük desin.
Sence bilirkişi olarak beni bu konuda ikna ettiğine mi inanıyorsun yoksa gereksiz bir inada ve tartışmaya soktuğuna mı.

niihat gencin programlarını asla kaçırmam lafı kesinlikle çok doğru az bile demiş yürü beee:D:D

Hele ki, büyük bir kinle üye olup ağzi sulanarak yorumvari küfür yazan insan-cıklar,
, BURASI NİHAT GENÇ SEVENLERİNİN KURDUĞU BİR SİTE BURDA TARAFSIZLIKTAN BAHSETMİYORUZ..
BİZ TARAFIMIZI SERT, EN KIRMIZI HALİYLE ÇİZDİK .. BİZİM TARAFIMIZ BELLİ , AKLIMIZ VE EN ÖNEMLİSİ VİCDANIMIZ RAHAT..
PEKİYİ YA SİZİN ???

nihat genç türkiyenin milyonlarına Hödük diyorsa, asıl HÖDÜK kendisidir....

nihat genç kim olursa olsun, milyonlaa Hödük diyemez, derse asıl HÖDÜK kendisidir....

Bu kadar basit.....

tek kelimeyle kendi hödüklüğünü ortaya cıkarmıs bu zihniyetteki insanların ne oldugunu ortaya cıkarıyor
ya benim görüşümü savunursun yada hödüksün işte bunların gercek yüzü bide bunları hala savunanlar var onu canım sıkılıyor türkiyeinin yarısı akpye oy vermiş adam kalkmıs hödük diyor bir tc vatandasıda bu adamı savunuybundan sonra chpye verelim oyumuzu hödük olmayalım nihat abi cok kızar

Ben kimin barsaklarının ne kadar uzun olduğunu çok iyi biliyorum. Sen bilirkişin ya, ona buna hödük diyeceğine, sadece laf atacağınıza , o engin bilgilerinizle bizleride aydınlatın diyorum.
Ama senin amacın sadece kusur bulup çamur atmaksa o başka birşey.
Senin stilinde tartışmak daha kolay. Hadi herkes birbirine hödük desin.
Sence bilirkişi olarak beni bu konuda ikna ettiğine mi inanıyorsun yoksa gereksiz bir inada ve tartışmaya soktuğuna mı.

seni ne ikna edicem be resmen orada yazıyor akp dışında kimse veriyim verecek başka parti yok.işte sen bu zihniyetle veriyosun sürklü bravoo

nihat genç türkiyenin milyonlarına Hödük diyorsa, asıl HÖDÜK kendisidir....

nihat genç kim olursa olsun, milyonlaa Hödük diyemez, derse asıl HÖDÜK kendisidir....

Bu kadar basit.....

bakıyorum benim msjın sırf beğendiğin kısımlarını almışın.istedğin gibi gör ne yapabilirim.orada yazıyor böyel bişi yok sen hala böle böle diosun

herkes nihat genci dinlmesi gerekir kesinlikle bazı yerlerde çok hassas noktalara doğru bir şekilde değiniyor.inicibus gençparti başta deil ne konuşuyon ole.bi kere o zaman dağıtmadı şimdi dağıttı diyerek olmaz.yaz ortasında kömür dağıtmak kesinlikle gavurluktur.normal bir biçimde oy toplanması gerekir.

nan uydurma o akpi daha öncede sert dille eleştiriyordu

sen farkında deilmisin ışık evleri çıkıyor artık dershanelerden etüte gidicez die oralara gidiyor.isimlerini verirdim burada ama neyse.mili eğitim berbat eğitim sistemini devam ettirdikçe bişi fark etmez daha fazla hödük çıkar.bu sistem berbat dershane sistemi ve ışık evleri

Nihat Genç'in Sitesinden Önemli Duyuru;
Nihat GENÇ'in 25 Ocak 2008 tarihli konuşmasında kitle ve seçmen analizi yapılmıştır.
Sağ zihniyet insnları eğitimsiz bırakayarak onları kültürlü eğitimli olmalarını engellemiş ve kandırılabilir seçmen yapmıştır.
Nihat GENÇ bunun tarifini yapmıştır.
Ve AKP seçmenine hödük diye bir cümle kullanılmamıştır.
Demekki bunlar Nihat GENÇ'in seçmen analizi yapmasını istemiyorlar. Zeki isnanardan oy almak zordur.
Demokrasi isyan eden, kavga eden insanların rejimidir.
Nihat genç seçmen suskunluğunun tahlilini yapmıştır.
Demokrasi Kars'ta ya da Batman'da dünya çapından biüyük topçu olmak istiyorum diyen insanlarn hayallerinin teminatıdır.
Nihat GENÇ aynı cümleleri Tansu Çillerlere, Mesut Yılmazlara, Demirellere de zamanında söylemiştir.

Demese bile doğruydu

Ahlakı sizmi öğretiyorsunuz?Çiftçiye "hadin ananı alda git" diyen birinin taraftarından kötü söz sahibine aittir sözünü işitiyoruz.ilginçoluo ilk önce siz onu düşünün gemşicikleri düşünün

Kimse Lütfen Programı Izlemeden Yorum Yapmasın Bende Fark Etmemiştim Tekrarına Baktım şimdi Bu Haber Salak Akp Yandaşı Sitelerin Haberidir Bunlara Inanmayın

Evet sayın polemikçiler, a-a- ne demiş ne demiş çiler , sansürcü diye bizi yargılayanlar, sitenin ziyaretçi sayısı fazla iken şunuda bunuda aradan çıkaralım diyenler ,akp ye oy verip te haklı olarak bu sözün hesabını sormak isterken aslında NE KADAR BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPTIĞININ FARKINA VARANLAR ya da hala - kartel medya ve kendi ahlaklarının arasında kalanlar , ve bizim daimi üyelerimiz..

Hepiniz bu olaya şahitsiniz,

Hepimiz biliyoruz ki NİHAT GENÇ 'in programda ya da herhangi bir yerde soylediği cümleler her zaman ÇOK BÜYÜK ilgi görür, ve bunu bilen - çok bilmişler - hemen kendi popüleritesi için bu yorumları kırpıp POLEMİK köşesine yapıştırır- Hele ki bir de bunu yapan YANLI yayın organları ise ohh ohh deymeyin yapılan yorumlara, aşağılamalara.. ( okuyucuların aslında orda yazan anakonuyu okumadan yorumlar üzerinden yorum yaptığını daha önce bir köşe yazarı dile getirmişti ) ve ne hikmetse benim yorumlarımı ıuygun bulup yayınlamıyorlar ( küfür ve daha derin manalar havada uçuşurken ...

Hepimiz biliyoruz ki, sitemiz şu an yine yoğun günlerini yaşıyor, haklı olarak bu sözü işiten AKP seçmeni hesap sormaya geliyor, buyursunlar gelsinler okusunlar, izlesinler öyle yorum yapsınlar...HAK ARIYACAĞIZ DERKEN HAKSIZLIK YAPMASINLAR..

O çok yakından takip ettikleri tarafsız (!) haber sitelerinden programın linkini istesinler , neden vermiyorlar bir düşünsünler , hep aynı tuzak hep aynı tuzak... Durun düşünmemeye şartlanmiş beyinli olanlar için ben açıklama yapayım ;
O diğer cümlelerden asıl konuyu anlarsınız Allah vermesin aklınız başınıza gelir, sonra Türbana odaklanmışız ne güzel ne gerek var ötesine berisine, YÖK başkanı hazır emre amade , okuyup anlamayan olduğu kadar okumayıp _ okutturulmayıp_ hayatın manasını kıyafette, futbolda, seksde arayan genc nesiller var ken ne gerek var SİZ O PROGRAMDAN İKİ CÜMLE ANLAYACAKSINIZ DA
İSYAN EDECEKSİNİZ DE DURUMLARIN FARKINA VARACAKSINIZ DA " aşınır yorgunluğunuzda anlam mana uzar " derin mana size sundukları ve sizin kabullenişiniz.. Şiisstt AMAN KİMSE UYANMASIN (!) Ama bilsinler ki NİHAT GENÇ bu sözü kendileri için değil 5-6 bin nüfüzlü AKP seçmeni için demiştir ( eğer onlardan biri iseniz kusura bakmayın burda ayrıcalığınız söz konusu olamaz ) ..

Programın tamamını izlemeden yorum yapanların, düzeysiz başlık açıp cevap bekleyenlerin, insanlıkla enpati ile alakası olmayanların başlıkları, yorumları silinir bu sitede .. BİZE SANSÜRCÜ diye isyan edenler, PARDON AMA BİZ TERSİNİ Mİ ÖNE SÜRDÜK ? evet ben sansürcüyüm, zihnimdeki sert uçlu cümleleri törpüleyerek bu siteye yazılarımı yazıyorum.. Annemin , babamin, kardeşimin yanında edebileceğim cümleleri seçip burda yorum yazıyorum..

PEKİYİ YA SİZİN ???

AHH BE GÜZELİM EPEY YAZMIŞSIN ZAHMET ETMİŞSİN AMA SÖZÜN ÖZÜ ŞU Kİ;
Ben AK PARTİYE OY VERDİM!VE BİRİ ÇIKIP BANA DEĞİL BİR KERE YÜZ BİN KERE DE HÖDÜK DESE BEN HÖDÜK DEĞİLİM VE DE DEMEYLE DE BENİ HÖDÜK YAPAMAZ!BU İSTER NİHAT GENÇ OLSUN İSTER İHTİYAR!
evet akp iyi ya da kötü!belki alternatif parti var ya da yok!
eğer ben o partiye oy verdim diye bana hödük diyebilecek hakkı varsa ben de bayramlık ağzımı bi kere daha bayram olmasa da açarım.hani serbestlik ve eşitlik varsa!var değil mi!
saygılar benden!!!

akp kırsal kesim ve köy gibi yerlerden oy alıyodur.ataürkçü kemalist insanların akpye oy vereceğini hiç sanmıyorum.aydın ve çağdaş gerçek ATATÜRKÇÜ oylar genelde chp partisinden çıkıyor.

"Köylü milletin efendisidir"

Mustafa Kemal Atatürk

Atatürkçüyüm die geçiniyorsunuz ya size yazıklar olsun....!

neber misin ne velet bişiysin 2 gr beyninle bide forumlara gelmiş, okadar yazı yazmıs, hahahhahahha
birader benden sana bi ağbi tavsiyesi içine bi kere bile girmediğn o evlerin hakkında bu kadar kesin konusma haaa sütünüde iç i balıgınıda ye ki beynin accık gelişsin ve düşünebilesin

Terbiyesiz ve dengesiz bir yorum olmuş : ) Kendisi olmasın o dediğinden... Madem bu kadar rahatsızlık veriyor, darbe şart diyiversin de sözde demokrasi savunucularını görelim ;)

katılıyorum işlerine gelmiyor demekki savunucusu olduğu partiler neler yaptı bugüne kadar iyi şeyler yapılınca zorlarına gidiyor.

Bu adam tam bir şerefsiz ancak bu lafı bir şerefsiz söyler

Öncelikle şunu belirteyim Atatürkçüyüm ve ve Türk Milliyetçisiyim.
Bu ülkede kimse Nihat Genç kadar doğru ve dürüst değildir. Adam dan diye kafasındakini söyleyebiliyor. Başbakan gibi şeriat getireceğiz demeden şeriat getirme oyunları oynamıyor. Ya da bazı gazeteciler gibi ılımlı eleştirmiyor. Açık açık net eleştiriyor. Aklına geleni söylüyor. Hödük benzetmesi biraz ağır olmuş, ama buradaki herkes bir gün bir yerde bir gurubun hödük olduğunu düşünmüştür.

Neyse AKP'nin seçmen profili düşüktür. Yani istatistiksel olarak araştırın. Oyları varoşlardan gelir. İlkokul mezunlarından gelir. Bir siyasi ve politik arka planı olmadan takım tutar gibi parti tutan insanlardan gelir. (Genel olarak söylüyorum bu tüm AKP seçmeni için geçerli değildir ama %90'ı böyle) Maalesef bu ülkenin %80'i köy kökenli varoş insanı ya da köylü olduğu için AKP %47 oy alır. AKP eğitimsizlikle, cahillikle, varoşlukla beslenir. Çünkü eğitimli, dünya görüşü açık olan, zeki insanlar vatandaşına "ananı da al git" diyen Başbakanı indirirler. Buna katlanmak için köylü olmak ağalık düzenine, baskı düzenine alışık olmak, başta asan kesen bir padişah isteyen bir grup olmak gerekir.

Bu ülkenin ODTÜ, Boğaziçi gibi üst düzey üniversitelerinde bir araştırma yapılsın. Türkiye'nin sınavla alınan ve en zeki ve eğitimli çocuklarını okuduğu okullarda AKP'nin oy oranı nedir? Üniversite Öğretim Elemanları arasında bir araştırma yapılsın, Gazeteciler arasında...

Şimdi beldeleri ilçe belediyelerine bağlamak isteyen bir yasa çıkarıyorlar yerel yönetim reformu diye. Bunun tek amacı vardır CHP'nin elinde tuttuğu ilçelere bağlayacakları varoş belde oyları ile daha çok Belediye almak. Çünkü AKP varoş oyların, düşük gelir seviyesinin ve düşük eğitim seviyesinin partisidir. AKP'ye oy verdiniz diye bunları hakaret olarak algılamayın. Bunlar herkesin bildiği ancak sadece Nihat Genç gibi delilerin söyleyebildiği gerçekler.

Bu arada ben son seçimde oyumu MHP'ye verdim. Ve bir Türk Milliyetçisi olarak son derece rahatsızlık duydum. Ve şimdi söylüyorum Türkiye'nin DTP ve PKK gibi bir sorununa Amerikadan icazet alarak çözüm bulan Türkiye'nin kaynaklarını satan bir parti ile başka sorun kalmamış gibi Türban konusunda uzlaşan partiye yazıklar olsun. Devlet Bahçeli gitmeden MHP'ye oy vermem ben. Hatta Deniz Baykal giderse CHP'ye veririm. Yani ben salak bir ülkücü değilim. Ben ülkümü liderlere bağlamam sisteme bağlarım ve Turan Birliğinin çıkarlarını düşünürüm. Birileri gibi benim partim ne yaparsa doğru yapar diye kayıtsız şartsız savunmam.

Arkadaşlar bu tiplerin böyle konuşmaları daha iyi oluyor şimdi %46 olacak %50-55 bu Akp mize yarıyor Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Birakalim bir avuc aydin cagdas insanlaramiz
belli kesimlere harcasinlar oylarini.. Hoduk de olsa, saf da olsa, cahil de olsa,
Turkum diyen herkese saygim vardir, kimseyi de asagilamam..

Ataturk acaba kendisini desteklemeyenlere hoduk, cahil, gerici diye mi yuklenmistir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri