AKP HÖDÜKLERDEN oy alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

64general1

New member
Reaction score
0
AKP HÖDÜKLERDEN oy alır

SKY Türk'te her hafta gündeme dair en muhalif yorumları yapan Nihat Genç, AK Parti seçmenine bugüne kadar yapılan eleştirilerden en ağırını yaptı.
26 Ocak 2008 Cumartesi 12:24
SKY Türk televizyonunda yayınlanan "Nihat Genç ile Ne Var Ne Yok" adlı programda Nihat Genç, AK Parti eçemnine ağır eleştirilerde bulundu: "Bunlar hödükleştirilmiş insanlar."

HÖDÜKLER, BAKTERİLER BUNLARA OY VERİYOR
Nihat Genç, AK PArti'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. "Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu" diyen Nihat Genç, insanların Borsa rakamları ile kandırıldığını, ancak bu ülkede insanların açlıktan, yetersiz beslenmeden öldüğünü savundu.

EN ZEKİSİ NAZLI ILICAK, BİLEMEDİN FEHMİ KORU OLUR
Gündemdeki türban tartışmalarına da değinen Genç, "Bunlar şartlanmış gibi türban tartışıyor. Bu sistem zeki insanlar yaratamaz. Bunların en zekisi Nazlı Ilıcak gibi olur, bilemedin Fehmi Koru kadar olur" diyerek iki gazeteciyi de "kafası çalışmayan hödüklerin entellektüeli" ilan etti.

Nihat Genç başka konularda da çarpıcı iddialarını sürdürdü.

MARGARİNLE KANSER EDİLDİK
Türkiye'de Vita yağ ve margarinin moda haline getirildiğini ve bu yağlarla kanser edildiğini iddia eden Nihat Genç; "Beslenme çantasına çocuğunun ekmeğine margarin sürüp koyan anneler kendilerini bununla modern sandılar" dedi.

İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Beyaz Melek' filminde huzurevlerindeki insanların Doğu-Güneydoğu bakış açısıyla yansıtıldığını, ancak gerçekleri yansıtmadığını savundu. "Doğu'da, Güneydoğu'da insanlar huzurevine yerleştirilecek yaşa kadar mı yaşıyor ki? 50'sinde 60'ında yetersiz beslenmeden, açlıktan, böbrek yetersizliğinden ölüyor. Bunları anlatsana" dedi.

ensonhaber

Terbiyesiz ve dengesiz bir yorum olmuş : ) Kendisi olmasın o dediğinden... Madem bu kadar rahatsızlık veriyor, darbe şart diyiversin de sözde demokrasi savunucularını görelim ;)

seviyesizlik diye buna denir. kardesim demokrasi diyorsun senin gibi düşünmeyen herkezi aptal ilan ediyosun. ben diyorumki işte gerçek faşist gerçek örümcek kafalı gerçek fundamentalist takıntısı olan adamlar bunlar. sadece bunlar doğru. sadece bunlar bazı değerlere sahip. doru yada yanlış siz düşünce düşmanları seviyesiz bir kaç kuru kafasınız. ama bunlarda gelir bunlarda geçer. SEVİYESİZLER İÇİN YAŞASIN SICAK SICAK YERLER... nedemek istediğimi anlayan anladı...

yaziklar olsun onuda iyi adam bilirdik bilirdik meyer oda adam deyilmis

bu adama bir şeyler oldu. televizyonda konuşurken oraya buraya şehvetle saldırıyor.çok güzel şeyler de söylüyor ama birden bazı konularda ayarı tutturamıyor ve bu kötü cümleleri kuruyor. geçen de bir aydına "göbeğini dolduracak kadar kitap yazdım" diyerek karşılık vermişti. yav nihat abi yapma seni seviyoruz ama şehvetle küfretmeye devam edersen ne yazık ki sevenlerini kaybedeceksin. seni seven hödük

Cok guzel noktalara parmak basıyor Nihat Genc ama kaba uslup kullanabiliyor..En onemliside satılmıs kalemlerden olmadıgına eminim..

Bi yandan Akpye yuklenirken bi yandan turbanın serbest bırakılması gerektigini soyleyecek kadar farklı bi insan sıg ve kalıplasmıs dusunceleri yok..Durustlukten suphe etmedigim icin katılınsada, katılınmasada okumak,dinlemek guzeldir..

Gecen haftalardada Osman Yagmurdereliye cok yuklenmisti.. =)

Anadolunun istedigi konferans salonuna gidelim,istedigi yazıyı yazsın,istedigini cıkıp acıklasın onumu dinleyen cok olur yoksa benimi gelip daha cok dinlerler tarzında..
Akp nin gercek anlamda sanatcıları ve siyasetten anlayan insanları kadrosunda tutması gerektigine parmak basmıstı..

böyle karaktersiz insanlarla muhatabım söz konusu bile değil

Eleştri yapmak ve haddi aşmak arasındaki farkın ne olduğunu kavrayamamış

Bide iki kilo şeker üç kilo kömür muhabbetine girmiş
Madem bu halk iki kilo şeker üç kilo kömüre oyunu satıyodu iki sorum var
1-)3 kasım seçimlerinde hazine akpnin elindemiydi o zamanda tek başına iktidar olurken halka kömür şekermi dağıtmıştı Devlet hazinesinden...
2-)Bu halk iki kilo şekere bi torba kömüre oyunu satmış olsaydı başta akpmi Gençpartimi olurdu (Cem UZAN isimli şahsı muhteremin kampanyalarını hatırlatmaya gerek yok sanırım )

Bu halka kendi ideolojisine sahip çıkmadığı için hödük demek yerine kendi çarpık düşüncelerini gözden geçirmeyi denemesi gerekirdi

-nihat genç kim dirr nedir bilmiyorum ama yorumuna bakınca Türkiye Gerçeğini görmezden gelerek aşşağılayıcı bi üslub kullanmışş....

-şimdi nihat genç in hödük dediği insanların milli değerlere sahip bilinçli olduğundan haberi yok galiba Atatürkün kurduğu Milli eğitim kurumlarından bu gün milli değerlere sahip anaysanın hükümlerine saygılı laikliğe saygılı ,eğriyi doğruyu seçebilen bir nesil yetiştirmiş...
-eğitimli insanlar doğruyu yanlışı tabiiki bilirler ...bu zamana kadar milletimizin seçimlerinde hiç yanlışlık oldumu tabiiki olamazz bunun için Milli Eğitim Kurumlarına ne kadar teşekkür etsek az gelirr...

-hödük dediği insanlar nerde yetişiyorr hangi kurum eğitiyorr.hiç milli eğitim kurumları hödük yetiştirirmi hemde %47 lik bi oranda
-eğitim kurumlarımız hiç bir siyasi ve dini görüşün arka bahçesi olmamıştır ..tamamen milli dir tamamen bilimseldirr tamamen Atatürk çüdür tamamen Cumhuriyetçidir nihat gencin bu gerçeklerden haberi yokk ...:D:Dsiyasi ve dini herşeyden özgür bağımsız laik demokratik ,cumhuriyet ilkelerine bağlı Milli Eğitim kurumlarından kesinlikle hödük çıkmaz kesinlikle hödük yetişmezz

-Nihat gençe hödük demek isterdim ama ona hödük diyecek kadar zavallı değilim hödük değilimm:D:D

arkadaşım Milli Eğitim Kurumlarını övdükçe övmüşsün..

yurt dışında okuyosun galıba... buralardan haberin yok...

Nihat'ın laflarına gelınce düşündürmüyo değil :p

Ya abi bazen anlamıyorum!!! Bizim dedelerimiz amerikan yada ingiliz himayesine girmemek için(bizler için) o kadar can vermişler.. Su anda izlenen politika ile biz zaten onların himayesi altındayız biri söylesin o zaman bana!!!
DEDELERİMİZ BOŞUNAMI CAN VERDİ ÇANAKKALEDE YADA CEPHELERDE

arkadaşım Milli Eğitim Kurumlarını övdükçe övmüşsün..

yurt dışında okuyosun galıba... buralardan haberin yok...

Nihat'ın laflarına gelınce düşündürmüyo değil :p

-buralardan haberim olmazmı hiç sadece farklı bi bakış açısıyla konuya yaklaştım:D:D:D
-kendimin uzayda olduğunu düşünerek yaptım bu yorumu haksızmıyım sence :D:D:D
-NE YAPİİMM UZAYDAN BÖYLE GÖRÜNÜYORR YAFFF:D:D

Doğru söylüyor. Sonuna kadar destekliyorum kendisini. Diğer yerleri bilmiyorum ama burda bizim ilçe de hırsızların,dolandırıcıların, devlete borcu olanların, devletle iş yapanların hepsi AKP ilçe yönetim kurulun da.

Yani tamamen duygusal......

.

akp kırsal kesim ve köy gibi yerlerden oy alıyodur.ataürkçü kemalist insanların akpye oy vereceğini hiç sanmıyorum.aydın ve çağdaş gerçek ATATÜRKÇÜ oylar genelde chp partisinden çıkıyor.

Yıllardır halkçılık diye bir yerlerini yırtan sol hiçbir zaman köylere açılamadı.Anadolu da direk size moskof darbesini vururlar.:goz:

Aydın maydın diye geçiniyorsun bir sözde söylemeden geçemeyeceğim;

''Sizin aydın dediğiniz kişi batının manevi ajanıdır'' Atilla İlhan

Konuya da gelince onu yazan önce bir aynaya baksın a.k.p nin politikasına ve yaptıklarına karşı olabilir ama hödük kelimesi yanlış..!

-buralardan haberim olmazmı hiç sadece farklı bi bakış açısıyla konuya yaklaştım:D:D:D
-kendimin uzayda olduğunu düşünerek yaptım bu yorumu haksızmıyım sence :D:D:D
-NE YAPİİMM UZAYDAN BÖYLE GÖRÜNÜYORR YAFFF:D:D

Konuya nasıl bu kadar basit yaklaşabılıyorsun anlamadım!..

-----------------

Tamam hödük demesi yanlış bişey diyeceğim yok ama bu kadar özelleştirmeden ve özelleştirilecek olan fabrikaları"mız" dan sonra
gündemde olan sosyal guvenlık yasası'ndan sonra...
herşeye yapılan zama karşılık asgari ücrete dalga geçer gibi 16 ytl zam yapıldıktan sonra
"üniversitelerin paralı olmasını öne sürdükten sonra
tamamen dışa bağımlı bir ülke olduktan sonra
Borsanın Amerikan piyasasıyla paralel gitmesinden sonra

bu halk hala AKP diyorsa ben bu halktan şüphe ederim arkadaş!..

basir düşünceli basit bir saldırı olmuş..daha zekice şeyler bekliyoruz kendisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri