AKP 281 gün sonra bitecek

ülkemi seviyorum devletimi seviyorum halkımı seviyorum ..
Dürüst ve müslüman olsun kim olursa olsun devlet başına gelsin ...

23 nisan yaklaştı deniz baykal 5 10 dakikalığına başbakan olur bahçelide yardımcısı bunlardan başka da hiç birşey olmaz

281 gün sonra tüm tavuklar buğday ambarında doğacak :clap

çok yaşa :clap

ülkemi seviyorum devletimi seviyorum halkımı seviyorum ..
Dürüst ve müslüman olsun kim olursa olsun devlet başına gelsin ...

olay budur kardeşim bu ülkede milli beraberliğimizi sağlamadıkca başımıza daha çok çorap örerler. toplumumuzda senin parti böyle yaptı sizin partide bak böyle yaptı dedikodu yapar dururuz . kafamızı üretici olmakla yormamız lazım
sinan aygünü gazeteci soruyo 1 gün : sayın başkanım dolar ero vs sürekli yükseliyo millet sürekli borçlanıyo çoğu kredi kartlarıyla başı dertte bu milletin hali ne olacak bu işler nereye kadar gidecek bizim milletimiz nerde ne iş yapıyor neden bu insanlar bu kadar umursamaz oluyor nerde bu milletimiz diye sordu bir tv proğramında ; sinan aygünde efendim nerde olacak bu millet tabi ki tvlerdeki o dizide bu dizide pembe dizideler. akşama kadar tv başındalar hiç birşeyle uğraşan yok der ve gerçekten kafama yattı.
bir çin liler gibi olamadık herkes kendi evinde incik boncuk bir işler yaparak ülkesini refah düzeye çıkarmak için elinden geleni koca ülke yapıyor
ancak biz millet olarak zevkimize düşkün olduğumuzdan salla başı almaaşı diyoruz .

VATAN EvlatLari SEHIT Düsüyor
Basimizdaki Adam RomanLar Ile Ugrasiyor

150320101106043090005.jpg

Geri