AKP 281 gün sonra bitecek

Telekomu Tekeli ormanlık arazileri karış karış değerlerimizi sattılar ve alıştıra alıştıra ne kaldı başka?Bir gün zil çalacak kapıya doğru yönelmişken başbakan çıkıp demesin mi;

-Kapınızı çok beğendi İngilizler talipler bende kefilim iyi para veriyorlar...

derler mi derler

Gemar boş konuşmuş.

Yok deprem yok seçim..

Bu zihniyet oldukça AKEPE fln bitmez..

malasef..

benım gazım bacagına protez alamıyor
sehıt aılelerı joplanıyor
kahpe döllerı sınırımızdan gecıyor davul zurna ıle
pkk partı üstüne partı kuruyor

say say bıtmez

zorla getırecegız sonunu

Bunu komedi mizah bölümüne taşıyın daha makbul görür.

akape yi bitirmek için milletin at gözlüğünü çıkarması lazım

sen önce başına akıllı uslu lider gibi lider seç öyle seçime git HÜSRAN'A UĞRAMA...:p

şafak 281 yani öylemi sayın bölükbaşı :hadiordan :lol: kışta kıyamette seçim çalışmaları zor olur istersen yazın seçim olsun ne dersin :lol: işi uzatmaya bakma :lol: :p

napacaklar güçleri yetmeyince yöksek yargıya kapattıracaklarmı?

Bataklık Kurutulmadan Sineklerden Kurtulunmaz....

akp nin biteceğine inanmak saflıktan başka bir şey değildir ...

akp bir zihniyetin yansımasıdır , o zihniyeti devletimiz kendi eliyle besliyor.

-imam liseleri cemaat dersaneleri tarikat kursları okulları yurtları üniversiteleri ne zaman ıslah edilirse işte o zaman akp nin biteceğinden bahsedebiliriz....

Bu tip haberler ile gaza gelmemek akıllı olmak lazım ayrıca bu tip haberler genelikle fetullahçı kaynaklarda yayınlanıyor olmasıda ayrı bir soru işareti taşıyor...

Degerli Forum Arkadaslarim ve uyeleri; Haberdeki yorumlara baktim hepsinide okudum; bir yorumda ben yazma geregi hissettim bir T.C vatandasi olarak; Herkes demiski AKP biticek Tabiki biter ama ne zaman allah bilir; halkimiz bilir. Simdi MHP`li arkadaslarimiz diyecekki AKP ulkemizi satti Peki MHP koalisyon hukumetine girdi ne oldu olanlari acin internetten arastirin okuyun, Ayni seyleri CEHAPE icin de soyluyorum. iktidara geldide ne oldu donun 80 oncesine bir arastirin. buyuk insanlardan dinleyin hep ne oldu olan halka oldu. Simdi soruyorum meydanlarda vatan millet sakarya muhabbeti yapan hani kendisini milliyetci zanneden bir suru Vekillerimize ceplerini doldurmaktan baska ne dusunuluyor. Soruyorum simdi Son 10-15 yil oncesine kadar kim cikip milletvekiline yada bir mudure bagirabiliyordu. Kim sesini cikarabiliyordu.... Hani bu avrupa birligi muhabbeti varya iste bu malesef bir yonde iyi bir yonde kotu AKP cok zor bir yolun icine girdi. Umarim cikar bu yoldan. Ben bu akp`nin bir seyini sevdim neyini biliyormusunuz Kitap firlatip dolar ve faizleri 1000 katina cikaramadilar iste bunu sevdim. Allah askina arkadaslar kac kisi cikip ev alabiliyordu araba alabiliyordu. Dusunun av aldiniz kredi cektiniz ertesi gun bir baktiniz kredi 10 katina cikti yani borcunuz. Iste bu yonu guzel. simdi diceksiniz e yapti AKP bence cok sey yapti halk icin ister kabul edin ister kabul etmeyin. Benden bu kadar. KIMSE KIZMASIN Hani demokrasi varya

Degerli Forum Arkadaslarim ve uyeleri; Haberdeki yorumlara baktim hepsinide okudum; bir yorumda ben yazma geregi hissettim bir T.C vatandasi olarak; Herkes demiski AKP biticek Tabiki biter ama ne zaman allah bilir; halkimiz bilir. Simdi MHP`li arkadaslarimiz diyecekki AKP ulkemizi satti Peki MHP koalisyon hukumetine girdi ne oldu olanlari acin internetten arastirin okuyun, Ayni seyleri CEHAPE icin de soyluyorum. iktidara geldide ne oldu donun 80 oncesine bir arastirin. buyuk insanlardan dinleyin hep ne oldu olan halka oldu. Simdi soruyorum meydanlarda vatan millet sakarya muhabbeti yapan hani kendisini milliyetci zanneden bir suru Vekillerimize ceplerini doldurmaktan baska ne dusunuluyor. Soruyorum simdi Son 10-15 yil oncesine kadar kim cikip milletvekiline yada bir mudure bagirabiliyordu. Kim sesini cikarabiliyordu.... Hani bu avrupa birligi muhabbeti varya iste bu malesef bir yonde iyi bir yonde kotu AKP cok zor bir yolun icine girdi. Umarim cikar bu yoldan. Ben bu akp`nin bir seyini sevdim neyini biliyormusunuz Kitap firlatip dolar ve faizleri 1000 katina cikaramadilar iste bunu sevdim. Allah askina arkadaslar kac kisi cikip ev alabiliyordu araba alabiliyordu. Dusunun av aldiniz kredi cektiniz ertesi gun bir baktiniz kredi 10 katina cikti yani borcunuz. Iste bu yonu guzel. simdi diceksiniz e yapti AKP bence cok sey yapti halk icin ister kabul edin ister kabul etmeyin. Benden bu kadar. KIMSE KIZMASIN Hani demokrasi varya

yazdıkların ğüzel şeyler lakin borç yiyen kesesinden yer derler ne mhp ne chp ne de bir başka parti ben bu yaşıma kadar bu kadar devletin kurumunun devletin topraklarının kota limitini yükselterek tabi ki devletin eli altındaki şirketlerin satıldığını ğörmedim ğören varsa lütfen açıklasın
dediğin doğru zamanında yağ kuyruklarına ğirerdik ama elin gavurlarına bu kadar borcumuz yoktu soğan ekmek yiyelim yarınlarımızda çocuklarımıza borş suz temiz bir ülkede brakmak elbette meslise ğönderdiklerimizin görevi
buradaki olay akp olayı değildir buradaki olay bizlerinde bir abd ğibi kendi ülkesi uğurlarına herşeyi yapan gerçek ülkesini seven ülkesini satmayan halkı için 100 yıl ilerisini düşünen liderleri çıkaramıyoruz çünkü başımızda büyük bir tokmak var her türlü oynanıyor.
ister mhp ister chp ister diğer partiler olsun ülkemiz için en iyisini secmek zorundayız ama bunu içimizde bir türlü yapamıyoruz . ve yaptırmıyorlar . bizler ne zaman kenetlensek herzaman başımızda bir çorap örülmekte
bu arada akp nin yaptığı politaları doğru bulmuyorum çünkü en basitinden ülke toprak satma konusundan kota yükseltmesi yapılmış veya en basittinden internette herkes okumakta bir telekom satılma olayı var devlet internet ağını satamaz yani yabancılara satmaması gerektiğini düşünüyorum ve daha nice kurumlar bu gün tekel fabriklalaraı satılır yarın şeker fabrikaları daha önceki hükümetler bu fabrikaları kurduysa bundan sonrakilerde ileri ğötürmek zorunda satmak olması değil yani.eger satıyorsan daha iyisini yerine koyman gerekir bu devlet sadece halkından topladığı vergilerle ayakta durmamalı koca devletimiz memur devleti haline döndü gelirleri sabit yanlış mı düşünüyorum benim kafam bu kadar çalışıyor saygılarımla.

Yarın elbet bizim elbet bizimdir.
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
............Necip Fazıl Kısakürek.............
AKP ler MHP ler CHP ler DSP ler ANAP lar SP ler gelip geçer. Daim ve mutlak zaferle müjdelenmiş olan Allah yoludur.İşte onun ipine sımsıkı tutunun

bırakın bu mhp li ağızları
apoyuda asacağız diye meydanlardan oy topladı sonra........

demekki ilk önce sözlenen söze değil sözleyen adama bakacaksınız .....

mhp bi ara apoyu da ascaz diye sayıklıyodu. şimdi de akp bitcek diye sayıklıyo, rüyalarda yaşıyolar.. :w00t:

biri bu aymazları rüyadan uyandırsın.sen daha çokkk görürsün 281 gün rüyanda.

..:.. Ben bu veya şu partıcı degılım hele AKP li hiç degılım ama onumusdekı secımdede AKP belkı kan kaybeder ama ben yıne tek basına ıktıdar olur bence gidiş o yonde gosterıyo ama tartısmak gereksız o gun gelınce gorecez bakalım bana kalsa bunların hepsının ustune kızgın yag dokecen su an sıyaset yapanların hepsının ustune kan emıcı serefsızler ..:..

mhp zaten pek sayısal bi parti 1 metre yaklaşma felan da demişti umarım dediği gibi olur :)

Geri