Degerli Forum Arkadaslarim ve uyeleri; Haberdeki yorumlara baktim hepsinide okudum; bir yorumda ben yazma geregi hissettim bir T.C vatandasi olarak; Herkes demiski AKP biticek Tabiki biter ama ne zaman allah bilir; halkimiz bilir. Simdi MHP`li arkadaslarimiz diyecekki AKP ulkemizi satti Peki MHP koalisyon hukumetine girdi ne oldu olanlari acin internetten arastirin okuyun, Ayni seyleri CEHAPE icin de soyluyorum. iktidara geldide ne oldu donun 80 oncesine bir arastirin. buyuk insanlardan dinleyin hep ne oldu olan halka oldu. Simdi soruyorum meydanlarda vatan millet sakarya muhabbeti yapan hani kendisini milliyetci zanneden bir suru Vekillerimize ceplerini doldurmaktan baska ne dusunuluyor. Soruyorum simdi Son 10-15 yil oncesine kadar kim cikip milletvekiline yada bir mudure bagirabiliyordu. Kim sesini cikarabiliyordu.... Hani bu avrupa birligi muhabbeti varya iste bu malesef bir yonde iyi bir yonde kotu AKP cok zor bir yolun icine girdi. Umarim cikar bu yoldan. Ben bu akp`nin bir seyini sevdim neyini biliyormusunuz Kitap firlatip dolar ve faizleri 1000 katina cikaramadilar iste bunu sevdim. Allah askina arkadaslar kac kisi cikip ev alabiliyordu araba alabiliyordu. Dusunun av aldiniz kredi cektiniz ertesi gun bir baktiniz kredi 10 katina cikti yani borcunuz. Iste bu yonu guzel. simdi diceksiniz e yapti AKP bence cok sey yapti halk icin ister kabul edin ister kabul etmeyin. Benden bu kadar. KIMSE KIZMASIN Hani demokrasi varya