Aklınızı yitirebilirsiniz bu testte;)

osmanlı kardeş soruları çözdüysen cevabı veya cevapları alabilirmiyim:p

2-Bu testte sadece iki ardaşık sorunun cevabı aynıdır.Bunlar hangi sorulardır?

A) 7 ve 8 B) 9 ve 10 C) 11 ve 12 D) 13 ve 14 E) 15 ve 16

diyiyoya sende test üzerindeki 7ve 8. sorulara bakıcan sonra 9ile 10 sorulara sorunun cevabı yine sorularda saklı bence

arkadaslar birz yol aldım galiba 11. soruya bakın A sıkkı dogru cunku 10. soruda 10 cevabı var ama 12,13,14,15. sorularda sıklarda bu sayılar yok.. 10. sorunun cevabı D yani 10.. burdan suraya gecioz.. sessiz harf olan sıklar B,C,D hepsinden 2 ser tane olsa bile 8 yapıyo yani b,c,d sıkları birden fazla kullanıldı... 5. soruya bakın hangi harf bikere kullanlmstır dio b,c,d sıkları en az 2 defa kullanıldı. sora 3. soruya bakın soruda cevabı E olan kac soru var dio en kucuk sık 3 yani oda birden fazla kullanldı. burdada cevap A oluyo..

ama sunu farkettimki A sıkkı bolelikle 2. defa kullanlms oldu hem 11. soru hmde 5. soru A oldu.. Galiba 11. soruyu yanls annadm. Doru anlatck biri var mi :D:D

beyler en iyisi bir gün toplanıp ruh çağıralım ruhun ismi anştayn (gavurca XD ) olsun o çözebilir.

edit :

arkadaşlar yöntemi buldum sorular sırasıyla deil yani mesela 1 soruya bakıyorsun o seni başka soruya yönlendiriyo o da başkasına yönlendiriyor en son a kalan soru 1. soru oluyor yani üzerinde uğraşsam yarım saatte falan ç özerim ama zamanım yok çok zor deil iyi okuman lazım soruları

oh be

Turbulance' Alıntı:
HAftA da 2 kez yazdığımız şey A...diğerleri ile uğraşmadım fakat yapılması mümkündür...
ben rahatladım asıl bu soruyu merak ediyodum walla:D

ÇÖzdÜm :d :d :d

:clap :clap :clap
İlk bakışta uydurulmuş gibi gelmişti ama çözdüm sonunda:biggrin :biggrin :biggrin
Cevaplar:
1-B 2-A 3-B 4-A 5-C 6-A 7-D 8-D 9-E 10-D 11-E 12-D 13-E 14-D 15-E 16-A 17-D 18-A 19-D 20-A

şeklinde olacak. Ben çözümümü kontrol ettim ve bütün test için tutarlı. İsteyen de kontrol edebilir.:melek çıkar mı bilmem ama:melek

nese kendimle gurur duydum :victory :victory :victory . Ayrıca bu teste bir buçuk sat harcadığıma da hala inanamıyorum.:vur :vur :vur

Yani çözüm, BABA CADDEDE DEDE ADADA :)
Gerçekten çözdüysen tebrik ederim malatya44. Pek uğraşılacak bişe gibi gelmedi ben direkt google'a baktım :)

Ama diğer sorunun cevabını merakla bekliyorum...

Hazirlayan Çok EĞlenmİŞ...

ya cevabını verecek yok mu?

Usta 5 sene fizik okudum... okadar kuantum, emt, termodinamik, mekanik, dersi aldım üstüne üstlük Bi dünya astrofizik dersiyle uğraştım ama hiç biri bukadar kafa yapmadı beeee

zonk bu ne yaaa bolee ilk soruda kafayı yıyecem sandım neyse

tam bir pisiko işi bu foruma vermekle çok ii yapmıssın ellerine sağlık

Geri