AK Parti'nin Ankara adayı Melih Gökçek

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda kararını verdi. Açıklamayı, yarın Erdoğan kendisi yapacak. Karara giden yolun perde arkası şöyle:

AK Parti, 29 Mart yerel seçimlerinin en önemli konusu haline gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda nihai kararını verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusu, gündemde başka konular olmasına rağmen, Merkez Yürütme Kurulu'nda önceki gün yapılan görüşmelerinin temelini oluşturdu. Bir süreden beri kamuoyunda gündeme getirilen Ankara için adı geçen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ismi üzerinde durulmadı. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in adı ise "medyada konuşuluyor" tarzında bir yaklaşımla konuşuludu.

TİRYAKİ, AK PARTİ'Yİ TAŞIYAMAZ

Aday adaylığı için adı geçen ve "Ben varım" diyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki isimleri gündeme geldi. Veysel Tiryaki isminin Ankara için sürükleyici bir isim olmayacağı ve partiyi taşıyamayacağı fikri ağırlık kazandı.

AK Parti MYK'sında iki isim üzerinde durulduğu öğrenildi. Turgut Altınok ve Melih Gökçek. Daha önce Melih Gökçek aleyhinde görüş bildiren MYK üyelerinden önemli bir kısmı, son toplantıda şerhlerini geri çekti. Daha önce, "Artık Melih Gökçek olmasın" diyen MYK üyelerinin "Artık bu saatten sonra Gökçek'in aday olması şart oldu" şeklinde görüş bildirdiler.

GÖKÇEK ARABANIN DİREKSİYONUNA GEÇTİ

Yurt dışı ziyaretine çıkışı öncesinde Esenboğa Havaalanı'nda Başbakan Erdoğan ile görüşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, görüşmeden içi rahatlamış olarak çıktı.

Cep telefonunu Özel Kalemi'ne yönlendiren Melih Gökçek, habercilerden uzak kalmayı başardı. Melih Gökçek, uğurlamadan sonra makam aracının direksiyonuna kendisi geçti ve kente döndü.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı yarın saat 11.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde açıklanacak. Açıklanacak isim de büyük bir ihtimalle Melih Gökçek olacak.

HABER 7

ankara halkı soyulmaya ,kandırılmaya devam edecek o zaman.hakediyorlar.daha beter olsun ...

Bence de melih olsun

DTP işbirlikcisi Karayalçın ı bir daha sandığa gömsün

yenile yenile bağışıklık yaptı sanırım

dtp işbirlikçisimi dedin??

en son hatırladığım, dingir mehmet ile balık rakı muhabbeti yapan dtpliler vardı

iftira atarak bir yere varamazsın.. kanıt koy. link koy, hak verelim..

aksi halde senin YALANCI olduğunu buraya veriyorum..

yalan ile gidebileceğin tek yer çöplüktür..

hadi ispat et..

ama ben istiyorsan akp dtp işbirliğini ispat edebilirim. DARBEYE KARŞI OMUZ OMUZA mitingini beraber tertiplediler. daha iki ay önce balık rakı lokantasında muhabbet ettiler.

sen herkesi aptal alemi kör mü sanırsın???

dtp işbirlikçisimi dedin??

en son hatırladığım, dingir mehmet ile balık rakı muhabbeti yapan dtpliler vardı

iftira atarak bir yere varamazsın.. kanıt koy. link koy, hak verelim..

aksi halde senin YALANCI olduğunu buraya veriyorum..

yalan ile gidebileceğin tek yer çöplüktür..

hadi ispat et..

ama ben istiyorsan akp dtp işbirliğini ispat edebilirim. DARBEYE KARŞI OMUZ OMUZA mitingini beraber tertiplediler. daha iki ay önce balık rakı lokantasında muhabbet ettiler.

sen herkesi aptal alemi kör mü sanırsın???

işlerine gelmeyeni görmeme gibi bir huyları var onların . işine gelen bisey söyle senden iyisi yok . bol bol teşekkür ederler sanada klonlarıyla birlikte

Bakalım Ankaralıları nereden vuracak bu kez, artık su saatimi olur, elektrik saatimi olur belli olmaz, paraları hazırlayın...

Bakalım Ankaralıları nereden vuracak bu kez, artık su saatimi olur, elektrik saatimi olur belli olmaz, paraları hazırlayın...

ankara halkı soyulmaya ,kandırılmaya devam edecek o zaman.hakediyorlar.daha beter olsun ...

arkadaşlar yenilgiyi çoktan kabul etmiş. karalama kampanyasına şimdiden başlamış.

arkadaşlara tşk. ediyoruz, solcuların genel durumunu gözler önüne seriyorlar. :D

arkadaşlar yenilgiyi çoktan kabul etmiş. karalama kampanyasına şimdiden başlamış.

arkadaşlara tşk. ediyoruz, solcuların genel durumunu gözler önüne seriyorlar. :D

sağcı solcu diye birşey yok.

artık vatansever ve hain işbirlikçiler var..

kabul etsen de, etmesen de böyle..

lagara lugarayı bırak.. alıntı yaptığın söylemlerimi yalanlayabiliyormusun??

efendim duyulmadı???

sana göre silivridekiler vatanseverdir o zaman. :D

sana göre silivridekiler vatanseverdir o zaman. :D

geyik yapma. akp ile dtp kolkola yürüyüş tertipledimi, tertiplemedimi..

akp li dingir fırat dtplilerle balık rakı muhabbeti yaptımı, yapmadımı??

evet mi, hayırmı..

boşuna sana zaman harcamayayım..

Karayalçını değil Baykal ı bile aday koysanız yine avucunuzu yalarsınız

görünen o ki, remixtr kısa devre yaptı :D

bilgi olmadan fikir olmaz. bunlar gidiyorlar, sakallı amcalarından dinliyorlar, geliyorlar.

avatarlarında islami motifler var. bilmezler ki; ilk emir OKU dur. ama bunlar okumazlar. sadece sohbetlere gider, hacı amcalarının söylediklerini dinler, birden bire dünya hakkında fikir sahibi olurlar.

nooldu?? internet mi kesildi :D:D:D

Baykal, basın toplantısında, gazeteci olmadığı daha sonra anlaşılan bir vatandaşın, Karayalçın’ın önceki dönemlerde DEHAP’la yaptığı işbirliğine ilişkin sorusunu da yanıtladı. Baykal, şunları söyledi:
“Siyasi hayatımızın geçmiş dönemleriyle ilgili tartışmaların şimdi değişik bir çerçevedeki yerel seçim ortamına taşınmasına hiçbir yarar yoktur. Hepimiz siyasi hayatımızın belli noktalarında iyi düşüncelerle, ülkemiz için toplumumuz için yararlı olacağı düşüncesiyle çeşitli tercihler yaptık. Bunlar doğrudur yanlıştır. Şimdi ortada yeni bir tablo varken, Ankara’da yeni bir belediye başkanlığı süreci başlamışken bizim bu süreci bırakıp da geçmişten örnekler getirerek bu süreci sabote etmeye kalkmamızın kabul edilebilir tarafı yoktur. Bunlar aşılmış olaylardır.”

bak genel başkanın neler demiş.

karayalçını listeleri imralıdan geliyor diye kabul etmediniz, çıkaracak adayınız olmadığı için aday yaptınız.

halk kimin ne olduğunu biliyor.

senin vatanseverlerinin bu ülkeye neler yaptıklarını biliyor.

önce kendini pisliğini temizle, sonra başkalarınınkini

Demekki kaz gibi yolunmak bu milletin hoşuna gidiyor aynen devam younmaya... Herşeyi hak ediyor

bu adama oy verenler sonra zırlamasınlar şöle böle diye kendi düşen ağlamaz...

karayalçını listeleri imralıdan geliyor diye kabul etmediniz, çıkaracak adayınız olmadığı için aday yaptınız.

ona bakarsan tayyibin ve akp cilerin değişmedik bi ailesi kaldı . mecliste git bak bakalım 95 te neler demişler şimdi neler yapıyorlar birbiriyle bi alakası varmı .

95 teki hristiyan kulübü şimdi müslümanmı oldu birden .

diyorum ya . bir ailesi değişmedi .onun dışında değişmeyen biseyin söyle bize .

akp nin de chp nin bu konuda yanlısları var .chp daha az tabi akp ye göre . çok şükür ki böle partilerde işim olmaz . mhp li olmak böyle partileri görünce iyice gurur veriyor bana

halk kimin ne olduğunu biliyor.

pardon.

ya sen halksın ben saksağan,

ya ben halkın sen saksağan sürüsü..

adamlar rakı masasında bölüştüler.. yok canııım ekmeklerini.. vatanı orada mı bölüşürmüş insan hiç..

emrah 1607 " ona bakarsan " ile başlayan cümle herşeyi anlatıyor.
yani onu boşver, ona bakmayalım diyorsun. :D

minimize geyik yapmaya başlamışsın. :D

Geri