AK Partili Er, Erdoğan'ı Atatürk'e benzetti

O da bir insandı, ve Ne Fatih S. Mehmed'den üstündü ne de Kanuni Sultan Süleyman'dan.
Zaten kendisi de ben Fatih'den üstün değilim diyerek kendi yerini, gelmiş geçmiş en büyük komutan: Hz. Muhammed (S.A.V) diyerekte fikrini belirtmiştir.

Kaç komutan bir ülke kurtarmıştır ?
Her komutanın yaptığını yaptı demişsin ya hani
Kaç komutanın bir ülkeyi kurtardıktan sonra arkasından bu kadar laf edildi ?

O da bir insandı demişsin Hz. Muhammed insan değil miydi ?
Peygamberler benim bildiğim insanların içinden seçiliyodu.

тнєĵøкєя;5267987' Alıntı:
Kaç komutan bir ülke kurtarmıştır ?
Her komutanın yaptığını yaptı demişsin ya hani
Kaç komutanın bir ülkeyi kurtardıktan sonra arkasından bu kadar laf edildi ?

O da bir insandı demişsin Hz. Muhammed insan değil miydi ?
Peygamberler benim bildiğim insanların içinden seçiliyodu.

Peygamberler hatasızdır ve insan olma özelliklerinin yanında Allah(c.c) tarafından kendilerine bahşedilen özellikler vardır. En basitinden Hz. İsa(s.a.v) ölüleri diriltiyordu. Peygamberler insanlar arasından seçilmiyor zaten dünyaya peygamber olarak gönderiliyorlardı, bunu bir müddet bilmiyorlardı o ayrı.

Şimdi gelelim kaç komutan ülke kurtardı soruna.

Ülke kurtaran o kadar çok komutan varki, dünya sadece ülkemizden ibaret değil.
sadece bir savaşla ülke kurtarılmaz, sen ülkenin komutanını öldürecek kişiyi, öldürürsün ve ülkeni kurtarmış olursun en basitinden. Bak mesela Kazım Karabekir'den açtım konuyu devamını da ondan getireyim. Kazım Karabekir paşa Doğu Cephesi komutanıydı ve itilaf devletlerine silahlarını teslim etmemiş tek birlik onun birliğiydi. O, o gün silahları teslim etmiş olsaydı Kurtuluş savaşında kullanılacak silah kalmayacaktı, Mustafa Kemal'i tutuklasaydı bugün belki de "Türkiye Cumhuriyeti" olmayacaktı. Ben demiyorum ki onun sayesinde. Hayır kesinlikle bir tane değil adı duyulmamış yüzlerce komutan var bu savaşın kazanılmasını sağlayan.

Mustafa Kemal olmasaydı bu vatan gene de kurtulacaktı ki bunu reddeden tarihci olamaz, benim kemalist hocam bile bu kanıda.
M.K Atatürk'ün büyüklüğü zaten ülke kurtarmakla değil, Cumhuriyet kurulmasında çok büyük katkısı olduğu için öne çıkar.

Biz zaten bu sayede bir çok müslüman ülkesinin imrendiği bir ülkeyiz. Biz bunu 90 yıl önce yaptık onlar yapmak için uğraşıyorlar hala.

Bu yaptıkları dahi Mustafa Kemal'i insan olmanın ötesine geçirmez. Zaten mesafe bu sev say koru ama tabulaştırma,tapma.
Bugün Mustafa Kemal tartışılamıyor neden? Çünkü kanunen yasak. Kişiye özel yasa olan 3 ülke var bunlardan birisi de biziz, diğerleri İran ve K. Kore.
Her yasak kendi isyancısını doğurduğundan dolayı bugün M.K'i yanlış tanıyan bir çok insan var. Sen söz ettirmiyorsun, o isyancı tutuyor yalan yanlış şeyler konuşuyor hakkında. Sen inat o inat. Ondan sonra en ufak bir şey söylediğimizde "o da insandı" diye, bu sefer o isyancıyla aynı katagoriye sokularak düşman ve yobaz ilan ediliyorum. İşte benim dile getirmeye çalıştığım bu. Ona insani vasıfların üstünde değerler vermek çok yanlış.

Vay be demek savaşın kazanılmasını sağlayan adı duyulmamış yüzlerce komutan varmış. Bizde sanıyoruz ki Atatürk kılıcını kuşanıp beyaz atına bindi, ya allah en önde düşmana hücum etti. Vay be biz herşeyden habersizmişiz. Rütbeler, emir komuta zinciri, ordu düzeni, savaş planlanması, ordu hazırlığı, valla bunların hepsinden habersizmişiz. Biz sanıyoruz bitane komutan var geri kalan herkez asker...

Osmanlı parça pinçik olmuş, İstanbul zaten yok, Trakyada yeni bir devlet kurulma hazırlığında, kuzeyde Rum-Pontus, ermeniler bir yandan, Ege zaten Yunanistanın, Orta-doğu İngilizlerin, Ruslar bangır bangır geliyor e doğal olarak Ankara ve çevresinde öle ufacık bir Türk-İslam devleti kurulurdu tabi. O kadar Türk var nereye koyacaklar illaki düşünmüşlerdir Türklere bir devletcik. Ama tabi öle tam bağımsız değil ya İngiliz yada Amerika himayesinde...

Bu bataktan kurtulup bu kadar geniş bir çoğrafyada bu devleti kuracak çooook adam vardı diyorsun. Ama kusura bakma, doğru zamanda doğru yerde doğru hamleleri yapan tek bir lider vardı oda Kuurtuluş savaşı başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürktü... Sevsende sevmesende bu böyle...

Aslında Atatürkü gerçekten anlayamayanlar, Atatürk sevgisinide anlayamaz. Ya kıskandığından yada o sevgiyi anlayamadığından çıkar bas bas bağırır "Atatürkü putlaştırmayın!" diye. Halbuki ortada ne bir ibadet nede bir tapınma sözkonusudur. Atatürk insan üstü bir varlıktı yada peygamberdi diyende yok zaten. Ama kendini türk sanan bazı soyu belirsizlerin pekde hoşuna gitmesede onun "dahi" olduğunu dünya kabul etmiş gerisi boş...

Gelelim şu yasa mevzusuna. Atatürk zaten tartışılıyor. İçki içmesinden tut aldığı her karara kadar tartışılıyor. Hatta bu yasanın gerekliliği bile tartışılıyor. Ama açık açık küfür etmek istiyorsanız söyleyin onu bilelim.

İşin aslı ne Atatürkü nede başarılarını asla savunmazsınız kenardan izlersiniz hatta savunanları putperestlikle suçlarsınız. Ama konu herhangibir osmanlı padişahı yada tayip erdoğan olunca hepiniz aslan kesilirsiniz, avukat olursunuz...

Vay be demek savaşın kazanılmasını sağlayan adı duyulmamış yüzlerce komutan varmış. Bizde sanıyoruz ki Atatürk kılıcını kuşanıp beyaz atına bindi, ya allah en önde düşmana hücum etti. Vay be biz herşeyden habersizmişiz. Rütbeler, emir komuta zinciri, ordu düzeni, savaş planlanması, ordu hazırlığı, valla bunların hepsinden habersizmişiz. Biz sanıyoruz bitane komutan var geri kalan herkez asker...

Osmanlı parça pinçik olmuş, İstanbul zaten yok, Trakyada yeni bir devlet kurulma hazırlığında, kuzeyde Rum-Pontus, ermeniler bir yandan, Ege zaten Yunanistanın, Orta-doğu İngilizlerin, Ruslar bangır bangır geliyor e doğal olarak Ankara ve çevresinde öle ufacık bir Türk-İslam devleti kurulurdu tabi. O kadar Türk var nereye koyacaklar illaki düşünmüşlerdir Türklere bir devletcik. Ama tabi öle tam bağımsız değil ya İngiliz yada Amerika himayesinde...

Bu bataktan kurtulup bu kadar geniş bir çoğrafyada bu devleti kuracak çooook adam vardı diyorsun. Ama kusura bakma, doğru zamanda doğru yerde doğru hamleleri yapan tek bir lider vardı oda Kuurtuluş savaşı başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürktü... Sevsende sevmesende bu böyle...

Aslında Atatürkü gerçekten anlayamayanlar, Atatürk sevgisinide anlayamaz. Ya kıskandığından yada o sevgiyi anlayamadığından çıkar bas bas bağırır "Atatürkü putlaştırmayın!" diye. Halbuki ortada ne bir ibadet nede bir tapınma sözkonusudur. Atatürk insan üstü bir varlıktı yada peygamberdi diyende yok zaten. Ama kendini türk sanan bazı soyu belirsizlerin pekde hoşuna gitmesede onun "dahi" olduğunu dünya kabul etmiş gerisi boş...

Gelelim şu yasa mevzusuna. Atatürk zaten tartışılıyor. İçki içmesinden tut aldığı her karara kadar tartışılıyor. Hatta bu yasanın gerekliliği bile tartışılıyor. Ama açık açık küfür etmek istiyorsanız söyleyin onu bilelim.

İşin aslı ne Atatürkü nede başarılarını asla savunmazsınız kenardan izlersiniz hatta savunanları putperestlikle suçlarsınız. Ama konu herhangibir osmanlı padişahı yada tayip erdoğan olunca hepiniz aslan kesilirsiniz, avukat olursunuz...

İnsan soyunun nereden geldiğine kendi karar vermez ve de değiştiremez o yüzden kimseye soysuz deme.

Tarih bilgine hayran kaldım doğrusu, Rus Çarlığı 1917 yılında çöktü arkadaşım, bangır bangır gelmek yerine Kurtuluş Savaşı'nda bize yardım göndermiştir.

Ben dediğim gibi Atatürk'e sözüm yok, olmaz da zaten. Benim sözüm Atatürk'e insanüstü değerler yükleyenlere sen yüklemiyor olabilirsin ama yükleyen o kadar çok insan varki.

Kanuni Sultan Süleyman rolüne giren birisi gidip öpüşme sahneleriyle sözde onu anlatıyorsa sesim çıkacak tabi. İnsan kayırmam düşmanım olsa savunurum.

Hayranlığının sebebi galiba olaylara senin gibi basit bakmadığımdandır. 1917-1920 arası rus ilişkilerini incele bakalım o yardımlar babasının hayrınamı yapılmış. Çarlık yıkıldıda ardından gelen neydi, dünya üzerinde nasıl bir etkisi oldu bunlarıda araştır.

Kimseye "soysuz" demedim, soyu belirsizler dedim. Arasında fark var. Ki sanada dememiştim üstüne alınmadığına sevindim.

Atatürke insan üstü değerler yükleyen o kadar çok insan var ki demişsin. Peki kaç kişi bunlar? Neciler, tarikatları falanmı var? Tapınakları falan ayinlerimi var? Ya arkadaşım burda kimse Atatürke insan üstü demedi. Ama ortalamanın çok üstünde bir zekası var ki bunuda bütün dünya kabul etmiş. Başarılarıda öle bahsettiğin gibi basit şeylerde değil. Mücadelesi bir çok devrime, devrimciye ilham olmuş, sevilecek tabiki.

Kanuni insan değilmiydi öpüşüp sevişmezmiydi? Şehzadeleri avluya leyleklermi bırakırdı? Atatürkü sevip sayanlara, övenlere "Oda insandı putlaştırmayın!!!" gibi gereksiz çıkışlar yaparken bir padişahın öpüşebilmesine şiddetle karşı gelmeniz biraz saçma değilmi? Atatürk de bir insan hertürlü eleştirilmeli diyorsunuzda, hatta kanunu kaldıralım dileyen istediği gibi küfür etsin diyorsunuzda, padisahlar insan üstü varlıklarmıydı? Yapılan şey tarihi olaylardan esinlenilerek hazırlanmış bir dizi filim. Hiçbirşekilde belgesel niteliği yok sadece bir uyarlama. Ki bu diziyi tarih belgeseli niyetine izleyen adam içinde yapacak bişey yoktur, tükettiği oksijen fuzulidir...

Hayranlığının sebebi galiba olaylara senin gibi basit bakmadığımdandır. 1917-1920 arası rus ilişkilerini incele bakalım o yardımlar babasının hayrınamı yapılmış. Çarlık yıkıldıda ardından gelen neydi, dünya üzerinde nasıl bir etkisi oldu bunlarıda araştır.

Kimseye "soysuz" demedim, soyu belirsizler dedim. Arasında fark var. Ki sanada dememiştim üstüne alınmadığına sevindim.

Atatürke insan üstü değerler yükleyen o kadar çok insan var ki demişsin. Peki kaç kişi bunlar? Neciler, tarikatları falanmı var? Tapınakları falan ayinlerimi var? Ya arkadaşım burda kimse Atatürke insan üstü demedi. Ama ortalamanın çok üstünde bir zekası var ki bunuda bütün dünya kabul etmiş. Başarılarıda öle bahsettiğin gibi basit şeylerde değil. Mücadelesi bir çok devrime, devrimciye ilham olmuş, sevilecek tabiki.

Kanuni insan değilmiydi öpüşüp sevişmezmiydi? Şehzadeleri avluya leyleklermi bırakırdı? Atatürkü sevip sayanlara, övenlere "Oda insandı putlaştırmayın!!!" gibi gereksiz çıkışlar yaparken bir padişahın öpüşebilmesine şiddetle karşı gelmeniz biraz saçma değilmi? Atatürk de bir insan hertürlü eleştirilmeli diyorsunuzda, hatta kanunu kaldıralım dileyen istediği gibi küfür etsin diyorsunuzda, padisahlar insan üstü varlıklarmıydı? Yapılan şey tarihi olaylardan esinlenilerek hazırlanmış bir dizi filim. Hiçbirşekilde belgesel niteliği yok sadece bir uyarlama. Ki bu diziyi tarih belgeseli niyetine izleyen adam içinde yapacak bişey yoktur, tükettiği oksijen fuzulidir...

Atatürke insan üstü değerler yükleyen o kadar çok insan var ki demişsin. Peki kaç kişi bunlar? Neciler, tarikatları falanmı var?

Tarikat mı, değil mi sen karar ver.
YouTube - Kemalistler Atatürk Peygamber ilan etti
Youtube'a giremiyorsan daha kısa halde: Atatürk'ü Peygamber ilan etti!

Nasıl bir anlama tarzın var senin?

Ben sanki Atatürk'ü neden seviyorsunuz diye sorguluyorum. Kaldırın şu kanunuda küfrü basalım diyorum.
Yani bu kadar çarpıtma yapılmaz arkadaş.

Padişah'lar eşleriyle istediğini yapar arkadaşım, ben padişah sevişmez demiyorumki.
Ben rol gereği padişah rolüne giren birisinin o roldeki öpüşme sahnelerine kızıyorum. Dillere destan aşkı yatak odasından içeriye girmeden de anlatılabilir. Burada alenen merhum olmuş bir kişi böyle ifşa ediliyor. Aynısını M.K. Atatürk için çekseler gene karşıyım, düşmanım için çekseler gene karşıyım. Ben Kanuni'yi putlaştırmıyorum sadece ona yapılan hareketleri hakaret olarak gördüğüm için sesimi yükseltiyorum ki bunu gören sadece ben değilim.

Sen o videoyu izleyince ordakilerin bir tarikat olduğu ve Atatürke tapındıkları anlamını mı çıkarttın? Eğer böyleyse anlama tarzımız gerçekten çok farklı. Hani sizinkilerden bitanesi tayip erdoğan içinde peygamber demişti ondan nasıl bir anlam çıkarttın? Atatürkçüler tarikatte tayipciler tarikat değilmi yani? Ama o partiden ihrac edildi deme? Vah canım tarikat deşifre oldu diye adamcağızı apartopar ihrac etmişler... Olamazmı? Dostum be o videoyu izleyince gerçekten böyle acayip anlamlar çıkartmadın şaka yapıyorsun değilmi? Kendi kendine kendi zekana hakaret etmen üzer beni...

Bitanesi Atatürke peygamber demiş bitanesi tayibe peygamber demiş yani bukadarda basit şeylerin peşinde koşmayın yahu. Ortada 100 tane tarikat var hepsi birbirinden üçkaıtçı, yalancı, dinin içine girmiş binlerce hurafe, acayip acyip şeyler hiçbirinde sorun yok ama biri birine peygamber demişte vay efendim çok tehlikeliymiş, vay efendim putlaştırmaymış, vay efendim din elden gitmiş... Yani bırakın artık böyle boş işlerle uğraşmayı arkadaşım... Zır delinin teki çıkar açık açık kendini mesih ilan eder sorun yok ikitane yalakamı desek artık nedesek onların sözleriyle acaip acaip anlamlar çıkar yok artık...

Mesele yatak odasıysa yapcak bişey yok, çokda sıkıntı yaparsa izlemezsin olur biter. Bende birkaçkere baktım diziye maşallah padişah aslan gibi her akşam bir hatunla birde düşünsene koskoca padişahın iktidarsız yada eşcinsel olduğunu ve bunu dizi yaptıklarını. Yemin ediyorum sana bütün dünya alay ederdi sen buna şükret sıkıntı yokmuş yani her akşam her akşam cariyeler falan çaktın?

ATATÜRK ata binmeyi bilirdi
ATATÜRK çifçiyle konuşmayı bilirdi
ATATÜRKün ayağına 10 larca devlet adamı gelirdi
ATATÜRK doları 0,75 cente eşitlemişti
ATATÜRK SÜMERBANK fabrikası yapılmasına önayak olmuştu
ATATÜRK ŞEKER fabrikası yapılmasına önayak olmuştu
ATATÜRK Türk kadınna seçilme hakkı verdi
ATATÜRK tarikatları kapattı
ATATÜRK yoktan bir devlet yarattı
ATATÜRK Osmanlının borcnu ödedi
ATATÜRK ormanları gözeirdi
ATATÜRK seçim otobüsünde adam dövdürtmedi
ATATÜRK AOÇ yi kurdu,yağmalatmadı
ATATÜRK bayrağımızı yarattı

bu listeyi sizler uzatabilirsiniz
ama RECEP beye yamayamazsınız.................

1----Peygamberler hatasızdır ve insan olma özelliklerinin yanında Allah(c.c) tarafından kendilerine bahşedilen özellikler vardır.

2-----Şimdi gelelim kaç komutan ülke kurtardı soruna.
Ülke kurtaran o kadar çok komutan varki, dünya sadece ülkemizden ibaret değil.

3-----Mustafa Kemal olmasaydı bu vatan gene de kurtulacaktı ki bunu reddeden tarihci olamaz, .

şimdi bu yazından seçtiğm hatalarıyazayım

1-------peygamberlere Allah c.c. tarafından sen 45 yaşında git 6 yaşında kızla gerdeğe gir denmemştir herhalde

2-------Çok komutan ülke kurtarmıştır
ancak 19 yıl içinde hem cephede savaşarak başarı kazanan
ardından da sivil olarak sayısız devrim yapan bir lider hala dünyaya gelmedi

3-------Mustafa Kemal olmasa idi bu vatanı kurtaracak bir

GÜVEN.
ÖZVERİ.
TECRÜBE

sahibi bulamazdık

Geri