Ahmet Necdet Sezer'e yeni oluşum liderliği teklifi?

bırakın insanların inançlarıyla uğraşmayı arkadaşlar.ülkemizin nasıl yönetildiğini tartışalım.istediği kadar Allahsız olsun,hiçbirşeye inanmasın ama düzgün yönetsin..bize ne insanların inançlarından..Hain ve ibrani siyonist olmadığı sürece bizim için bir sakıncası yok.inançlarla değilde zihniyetle mücadele edelim.herkes herşeyi bilemez ama en azından bildiğini de güzel anlatması gerekirki onun bildiklerini bilmeyenlerde bişeyler öğrensin..hoşgörü gerekir.ayrım yapmamak gerekir.sağlam ve selim bir düşünce sistemi gerekir..

bırakın insanların inançlarıyla uğraşmayı arkadaşlar.ülkemizin nasıl yönetildiğini tartışalım.

istediği kadar Allahsız olsun,hiçbirşeye inanmasın ama düzgün yönetsin..bize ne insanların inançlarından..Hain ve ibrani siyonist olmadığı sürece bizim için bir sakıncası yok.inançlarla değilde zihniyetle mücadele edelim.herkes herşeyi bilemez ama en azından bildiğini de güzel anlatması gerekirki onun bildiklerini bilmeyenlerde bişeyler öğrensin..hoşgörü gerekir.ayrım yapmamak gerekir.sağlam ve selim bir düşünce sistemi gerekir..

kardeş sorunu tam olarak anladığını sanmıyorum.inançlar siyasetin oyuncağı olmuş görmüyormusun ,duymuyormusun, farkedemiyormusun çokmu demokratsın ,,
siyasi oyuncak olmuş inançlar iktidar olmuşken parti programlarını mı iktidar icraatlarınımı tartışalım..

sana bir inançtan bahsedeyim.
bu inaç ta yalan söylemek ,namus yemini edip namussuzluk yapmak ,ulusu alt üst kimlik kargaşasına sürükleyip ümmetçiliği propaganda etmek,siyasi çıkarlar için din,kitap veher türlü argüman ın kullanmak gayet doğal

sorun şerri(şeriat) hükümlerle yönetilen bir ülke inancı
sorun haremlik selamlık salatalık bir ülke inancı ve bu uğurda takkıye yapmak yalan söylemek iftira etmek saldırmak demokratik yolları kullanmak dini kullanmak serbest

artık yeni oluşum safsatalarından ıktım biliyor musun?Çünkü,şuan öyle bir zamandayız ki milleti bir arada tutacak,her ortamda birliğimizi ve beraberliğimizi savunacak kurumların varlığını şiddetle hissediyorum.Bunun adı parti olur,sivil toplum örgütü olur hiç farketmez.Ama artık sağ,sol,yukarı,aşağı muhabbetini bırakıp herkesin bu vatana,bu millete nasıl faydalı olurum endişesinde olması gerektiğini düşünüyorum.

Ben bu konuya yorum bile yapamıyorum. Suna bak ya adamın biri kendini Allah sanmıs atıp tutmus digeri onun peygamberi. Biri Ahmet Necdet SEZER Atatürkçü degil demis neymis Atatürk'ün kovdugu masonları davet etmis. Siz Atatürk'ün kovdugu seriatcıları ulkemize davet etmeyi daha iyi bilirsiniz. Hele su terorist meselesinden de cok sıkıldım hala anlamıyorsunuz dimi cumhurbaskanı kafasından yasa cıkaramaz bu yasanın meclis tarafından gonderilmesin lazım. mecliste kim var AKP. ama yok siz camur atın belki izi kalır. Ben size derim ki o guzel dusuncelerinizi insanlara inandırmak icin once kendinizi inandırın ama onu bile basaramazsınız...

Süpersiniz ya :durdurun hayretle ve gülerek okudum sayfaları :durdurun
Neymiş Ahmet Necdet Sezer Allah'sızmış =) yok artık nerden anladın yahu ?
O zaman çok dinine sadıksan şöyle bi teori geliştirelim.
Ülke'yi dış güçlere peşkeş çeken , Allah nazarında önemli olan Şehit'lere "KELLE" diyen vs vs. Sen bu adamı savunuyorsan sen ne oluyorsun ?

millet sapıtmış...
kendine bakmadan insanlara Allahsız diyebilen birileri gerçekten üzüntü verici.. İslam'ı hiç anlamamışlar yazıklar olsun üstelikde devlet yönetiminde böyle şeyler bekliyorlar ya helal olsun ...

Geri