Ahmet Necdet Sezer'e yeni oluşum liderliği teklifi?

أĸяα;2702822' Alıntı:
merkez soLa da hatta soLun göbeğine zatı muhteremi aday edin
Allahsızlık konusunda üstüne adam yoktur..

Sen nerden biliyorsun kimin allahı var kimin allahıyok.

Allahlı olanlarıda görüyoruz.Devletin can damarlarını satarak oğluna gemicikler alarak devletin hazine yerlerine kaçak villa yapanları ankara bşb sinde 3 kadınla beraber olanları ve açıklarını hazineden kapatılanları papayla işbirliği yapanlar papanın elini öperek allahlı olunuyorsa eğer,

Benim ülkemi adam gibi yöneten çalmayıp cumhur başkanlığının bütcesini hazineye geri gönderenler allahsızsa bende allasızım.

ikra gereken cezayı almıştır, ana konuya geri dönün artık lütfen ..

Lütfen seviye arkadaşlaaaaaarrrrr lütfen.

fetullah gülen hocaya olmadık iftirayı atıp papnın ajanı derken sen Allah(hasa) mıydın arkadasım millete laf etmeden önce kendine bakarsa ii olur

Vtnsvr'in tesbiti dogru hakkında,baksana hiç alakasız iki konuda bile suçlayacak bir şey buluyorsun.Bir kulun Allah'lı yada Allahsız oldugunu Yanlızca onu yaratan bilir yani kul bilemez.Ama arkana aldıgın arkadaşın Sezer gibi dürüstlügü tescilli bir insana bile Allahsız diyebildi ki kendisini yaradan yerine koydu yani şirke girdi.Ve sende bu günaha ortak oldun bu arkadaşını savunarak.Fethullah hocana iftira atmıyorum.İlgini konularda ben ve diger arkadaşlar bu konuda makaleler yayınladılar üstelik kaynaklarını belirterek.İlgili konularda bu makaleleri okuyabilirsin ki okudun ama işin yanıltıcı bilgi,o nedenle işini yapıyorsun.Sonuç olarak ben bir Vatansever olarak ülkeme zararlı oldugunu düşündügüm hocaefendin konusunda gerekli uyarılarımı yapıyorum yada diger arkadaşlarım yapıyorlar.Sende yanlışsa yanlış de ama o fethullah basınının yanıltıcı bilgi dolu şişirmelerini bizim gibiler yemiyor.Yani şirke girmek ile forumda paylaşımda bulunmayı nasıl aynı kefeye koyabilirsin?Üstelik bunu dini inancınızın güçlü oldugunu söyleyen sizler tarafından yapılması beni üzüyor ve dinimize zarar veriyor diye düşünüyorum.

Ahmet Necdet Sezer görev adamıdır.ve ülkemizde ki siyasetin pisliğine bulaşacağını sanmıyorum.
siyasi namussuluğun siyasi şerefsizliğin sorgulanamadığı bir yerde temiz insanlar bu pisliğe kolay kolay karışmaz.

ama eğer görev verilirse böyle temiz insanlarımıza Atatürke layık bir şekilde emanet edilen i korur ..

eğer fırtına koparsa temiz insanlarımıza yeni görevler verilecektir mutlaka....

Ahmet Necdet Sezer görev adamıdır.ve ülkemizde ki siyasetin pisliğine bulaşacağını sanmıyorum.
siyasi namussuluğun siyasi şerefsizliğin sorgulanamadığı bir yerde temiz insanlar bu pisliğe kolay kolay karışmaz.

ama eğer görev verilirse böyle temiz insanlarımıza Atatürke layık bir şekilde emanet edilen i korur ..

eğer fırtına koparsa temiz insanlarımıza yeni görevler verilecektir mutlaka....

doğrudur görev adamıdır veto ede ede gönderilenleri anayasa fırlatarak ve daha bir sürü şey yapsın sonrada görev adamı diyelim o biçim bir görev adamı ya (((!!!)))

Sezer bir haindir..
peşkeş çekilen degerlere onay vermediği için...
tanzanyalara gitmediği için...
kara harekatının başladıgı gün türbanı onaylamadıgı için...
arap kralının eteğini öpmediği için...
talabaniye kapısını açmadığı için...

Sezer bir haindir..
barzaniye kapısını açmadığı için...

sen,öncevatan ,vtnsvr bir grup gibisiniz ya hayranım size bu lafları çevirmenize iyi beceriyorsunuz ya laf kıvırmayı iyi yapıyorsunuz gerçekten devam edin bakalım yolunuza

.....fikirler değişmedikçe beyin de o fikirlerin gerçeği yansıttıığını düşünür
Ephilatesyon

sizin de bizim gibi insanları din düşmanı,''laik'' diye tanımlamakta üstünüze yok arkadasım.yukarda saydıgım maddelerin olmadıgını da iddaa etmeye devam edeceksen ben bu saatten sonra 1 harf bile yazıp boşa kürek çekmeye devam etmeyeceğim..

benim fikirlerim değişebilir..ama sizin tabularınızı yıkmanız,egonuzun son noktasıdır..bu ölüm gibidir..

sizin de bizim gibi insanları din düşmanı,''laik'' diye tanımlamakta üstünüze yok arkadasım.

benim fikirlerim değişebilir..ama sizin tabularınızı yıkmanız,egonuzun son noktasıdır..bu ölüm gibidir..
,

arkadaşım bizim gibi insanları din düşmanı,''laik'' diye tanımlamakta üstünüze yok arkadasım.
yazmışsın ben öyle bir kelime kullandımmı yok ama siz ha bire hakaret edip duruyorsunuz fikirleriniz de değişmiyor arkadaşım değişseydi belli olurdu serbest kürsüde yazdıklarını takip ediyorum merak etme sen sizin tabularınızı yazmışsın yıkmanız en son noktadır ölüm gibidir yazmışsın sadece gülüyorum

çünkü beni hiç tanımıyorsun ve hemen yargıya varıyorsun bu ne ya sen bir baştan önyargılısın ama sizin tabularınızı yıkmanız,egonuzun son noktasıdır..bu ölüm gibidir. yazmanda buna kanıt bence kendini bi gözden geçir bakalım fikirlerin değişiyor mu acaba

sen hep güldüğün şeyleri kopyalayıp başkasının önüne mi koyarsın..tüm bu olan bitene rağmen hala bir takım gerçekleri göremeyip karalama kampanyalarına alet oluyorsan dediğim gibi diyecek birşey yok..bu gerçekleri ben sana ispatlarım ama sen aksini ispatlayamassın..gülüyorum der geçersin ama öyle geçilmiyor işte..olan bir şeyin gerçekliği konusunda insanların fikri nasıl değişebilir? ya o insan düz beyinlidir,ya başkasından duydugu kulaktan dolma bilgilerle hareket eder,ya da nemalanacagı insanlar hakkında yazılanları göz ardı eder..başka açıklaması yok..

acaba hangimiz karalama kampanyasına alet oluyoruz senin grubun mu yok sa ben mi sen bana gerçekleri ispatlayamazsın kardeşim diğer mesajında da yazmışsın Muhammet Allah'ın resuludur' a gerek yok diye bir yazı varmış sözde ben sana o yazıyı buldum aslı öyle değil aslı bu

"Hatta Kelime-i Tevhidin ikinci bölümüne, yani 'Muhammed Allah'ın Resulüdür' kısmını söylemeksizin ikrar eden kimselere de merhamet nazarıyla bakılmalıdır...'

bunun anlayamıyormusun bunuda ispat et yalan söylemediğine internette buldun tabii yok şurada fetttullah hoca bunu dedi diye bir araştırsaydın keşke öylemidir diye

gülüyorum çünkü sen ve grubun tamamen saçmalıyorsunuz ispatsız şeyler yazıyorsunuz ispatlı dediğiniz de böyle başka taraflarınızdan anlaşılmış olanlar oluyor

bu gerçekleri ben sana ispatlarım ama sen aksini ispatlayamassın demekle olmuyo ispatla o zaman yazdıklarını

-------------------------------------
Forever Apocalyptica

açıklamasını diger başlıkta yaptım arkadasım o konuyu buraya taşımasan iyi olur çünkü burdaki gerçekler sapıyo..bu gerçekler üstüne bu konuda,fetullah gerçekleri üstüne diger konuda konusalım...

Sıkıntı varmı....! Kamu malları Peşkeş cekiliyor ses yok, Gelen paralar IMF borcumuzu azaltıyor mu hayır ses yok.Cumhuriyet Rejimini içine sindiremeyen ATATANMIŞ hükümet Rejimi yıpratıyor ses var mı yok.İçeride aslan Dışarıda kuzu ses var mı yok..Sehide kelle AP..sayın der halkta ses var mı yok..Fakir yine fakir , Kendi zenginini oluşturdumu evet halkta yine ses yok.Ben Gürcüyüm diyen Türk olduğunu daha kabul etmemiş başbakan ses varmı halktan yok Deveyi diken İnsanı üzenler iş yapıyorlar..................................................
Bu sıkıntılı ortamlarda Ülkenin ekmegini yemiş fedakar Vatan evlatları cıkacaktır.Ne olduğu belli olan Ben Türk üm diye bilen..Ben şahsen oyumu Anayasa Mahkemesine kadar Alın teri dökerek gelen Ve Tarafsız Cumhurbaşkanı A.Nejdet SEZERE veririm..elde 1

Çok istiyorum A.N.Sezer denen terörsit affedicisinin parti kurmasını.Bu sayede bizde görmüş olurz milletin nazarında kaç kuruşluk değeri olduğunu

A.N.Sezer liderlik vasfına sahip biri değil, naptı Allah aşkına c.b olduğu 7 yıl,
köşkten dışarı çıkmadı...

Sezer bir haindir..

hangi peşkeş çekilen değerlere onay vermediği için?
tanzanyaya gitmedi arap kralının eteğini öpmedi
peki kimin neresini öptü?

başörtüsünü sümerlerde fahişeler takardı dedi diye
bu ülkede hiç adı bilinmeyen bir kadını
Atatürkün ışığında bir ömür onur ödülü vermedi mi?

sözde ermeni soykırımını onayladı diye nobel ödülü alan
hainin önde gidenini bağrına basmadı

hadi bunların hepsi bir yana da
mesela Atatürkün bu ülkeden kovduğu masonları
köşkte ve cumhurbaşkanlığı makamında
kokteyllerle ağırlamadı mı?
Siz buna nasıl Atatürkçülük diyorsunuz yahu?
Ata kıçlarına tekme basmak suretiyle kovdu o masonları bu ülkeden
Bu herif Atatürkün makamında ağırladı
Siz daha neyden bahsediyorsunuz?

Ahmet Necdet Sezer ;
çok sağol ki vardın...
Umarım da bir başkanlık vasfı ile bir kez daha karşımıza çıkarsın...
Tanımayan veya AKP'nin yandaşlarının yazdıklarına da baktım da bu arada... Korkmayın...
Yaşamanıza izin verecektir 7 senelik cumhurbaşkanlığında olduğu gibi. Haklarımız dediğiniz şeylerde de birkez daha düşünün bence... Köşkten çıkmadı diyenler birkez daha düşünsün bence.. Aile yapısını bize birkez daha öğreten bu adamı düşünün beyler. Trafik ışıklarında bile duran bir cumhurbaşkanı düşünün.. Oğluna para akıtan fakat malı mülkü hep sabit kalan , hatta artan bakan ve başbakanlara bakın.. Yumurta çiftlikleri açanlara bakın. Oğluna servet döküp , cebinizden kısıp da ana babalarınızın maaşından kesen şu adamlara bakın..
Şöyle bir geçirin bakalım bunları aklınızdan. Karman çorman edin bir düşünün. Olmazsa kağıda yazın.. Ardından da laf edilecek kişiler kimler bir farkına varın..

A.N.Sezer liderlik vasfına sahip biri değil, naptı Allah aşkına c.b olduğu 7 yıl,
köşkten dışarı çıkmadı...

En azından kendi hür iradesi ile çıkmadı köşkten ve AKP bakanlarının getirdikleri saçma kararları reddetmek ile geçirdi zamanını.
Köşkten kendi hür iradesi ile dışında başkasının lafı ile girip , başkasının lafı ile iş yapan bir Cumhurbaşkanın var şu anda.. Kukla mı isterdin yoksa A.N. Sezer'i mi ??
Bir düşün öyle gel bence...

Ben bu oluşuma bayıldım.
ancak oluşumun başarısı için iyi bir kadro şart sadece Sezerle olmaz

Mesela Partinin Genel Başkanı A.Necdet Sezer

Genel başkan yardımcısı Kontörcü Tuncay

Genel Sekreteri Bombacı Veli Küçük

Valla süper oldu.

ya gerçekten de bazen düşünüyorum , yaş sınırını daha da yükseltmek gerek sitelere girişlerde.. Konuya hassasiyete ve hakimiyete bakar mısınız ya :)
gerçekten de güldüm arkadaşım , amacın da sanırım buydu ama kelimelere değil...
anladın sen onu... gerçekten de sağol...
ama konu gerçekten de önemli.. sen istersen şöyle geniş bir alan bul , koş oyna falan...
uğraşma bence bu tür konularla.. baksana seni aşmış bile...

أĸяα;2702822' Alıntı:
merkez soLa da hatta soLun göbeğine zatı muhteremi aday edin
Allahsızlık konusunda üstüne adam yoktur..

Peygamber misin bilader ?? Vahy mi geldi sana ?? Kimsin tanıyamadım da ?? Elçi falan mısın yoksa ?? Allahsızlık konusunda üstüne olmayan bu insan , senin peşinden koştuğun değerleri ülkemize sokmamak için çalıştı. Kara çarşafları atan Atatürk'ün peşinden gitti. anladın sen onu sanırım.. :goz: :goz: :goz: :goz: :goz: :goz: ama merak etme , arkasında da bizler varız. Yani senin daha kıyamet gününe kadar beklemen lazım..

Ya arkadaşlar boşuna uğraşmayın Sezer Parti falan kuramaz.Kapasiteside yetmez zaten.

Çankaya yı 7 yıl sabah 8 akşam 5 gibi memur nantığı ile yönetti.Hafta sonları Gölbaşındaki evinde geçirdi.Hani memurlarda hafta sonu tatili vardırya işte o hesap.

Hadi diğer devletleri bir kenara bıraktımda Şu türki cumhuriyetlerine 7 yılda kaç kez ziyarette bulundu.

ve kalkıp birileridse diyıor ki Sezer zamnında şu kadar tasarruf yapıl dı falan filan.

arkadaşlar Ülkenin bir tane cumhurbaşkanı var ve cumhurbaşkanının görevi tasarruf değil çalışmaktır .

Zaten hiçbirşey yapmayınca ister istemez tasarruf yapılmış olunuyor.

Boşuna uğraşmayın bu kumaş dikiş tutmaz

Sezer bir haindir..

Up Up Up Up Up

Geri