Ahmet Necdet Sezer ;
çok sağol ki vardın...
Umarım da bir başkanlık vasfı ile bir kez daha karşımıza çıkarsın...
Tanımayan veya AKP'nin yandaşlarının yazdıklarına da baktım da bu arada... Korkmayın...
Yaşamanıza izin verecektir 7 senelik cumhurbaşkanlığında olduğu gibi. Haklarımız dediğiniz şeylerde de birkez daha düşünün bence... Köşkten çıkmadı diyenler birkez daha düşünsün bence.. Aile yapısını bize birkez daha öğreten bu adamı düşünün beyler. Trafik ışıklarında bile duran bir cumhurbaşkanı düşünün.. Oğluna para akıtan fakat malı mülkü hep sabit kalan , hatta artan bakan ve başbakanlara bakın.. Yumurta çiftlikleri açanlara bakın. Oğluna servet döküp , cebinizden kısıp da ana babalarınızın maaşından kesen şu adamlara bakın..
Şöyle bir geçirin bakalım bunları aklınızdan. Karman çorman edin bir düşünün. Olmazsa kağıda yazın.. Ardından da laf edilecek kişiler kimler bir farkına varın..
A.N.Sezer liderlik vasfına sahip biri değil, naptı Allah aşkına c.b olduğu 7 yıl,
köşkten dışarı çıkmadı...
En azından kendi hür iradesi ile çıkmadı köşkten ve AKP bakanlarının getirdikleri saçma kararları reddetmek ile geçirdi zamanını.
Köşkten kendi hür iradesi ile dışında başkasının lafı ile girip , başkasının lafı ile iş yapan bir Cumhurbaşkanın var şu anda.. Kukla mı isterdin yoksa A.N. Sezer'i mi ??
Bir düşün öyle gel bence...
Ben bu oluşuma bayıldım.
ancak oluşumun başarısı için iyi bir kadro şart sadece Sezerle olmaz
Mesela Partinin Genel Başkanı A.Necdet Sezer
Genel başkan yardımcısı Kontörcü Tuncay
Genel Sekreteri Bombacı Veli Küçük
Valla süper oldu.
ya gerçekten de bazen düşünüyorum , yaş sınırını daha da yükseltmek gerek sitelere girişlerde.. Konuya hassasiyete ve hakimiyete bakar mısınız ya

gerçekten de güldüm arkadaşım , amacın da sanırım buydu ama kelimelere değil...
anladın sen onu... gerçekten de sağol...
ama konu gerçekten de önemli.. sen istersen şöyle geniş bir alan bul , koş oyna falan...
uğraşma bence bu tür konularla.. baksana seni aşmış bile...
أĸяα;2702822' Alıntı:
merkez soLa da hatta soLun göbeğine zatı muhteremi aday edin
Allahsızlık konusunda üstüne adam yoktur..
Peygamber misin bilader ?? Vahy mi geldi sana ?? Kimsin tanıyamadım da ?? Elçi falan mısın yoksa ?? Allahsızlık konusunda üstüne olmayan bu insan , senin peşinden koştuğun değerleri ülkemize sokmamak için çalıştı. Kara çarşafları atan Atatürk'ün peşinden gitti. anladın sen onu sanırım.. :goz: :goz: :goz: :goz: :goz: :goz: ama merak etme , arkasında da bizler varız. Yani senin daha kıyamet gününe kadar beklemen lazım..