**** ah şu erkekler !!!! ***

Özellikle ilk 3 madde lise hayatımda en nefret ettiğim hadiseler arasında yerini aLmıştır
Her zaman örnek öğrenciydim.DersLerde baaşrıLı değildim ama tertip ve örnek davranışLarımLa Geçerrdim =)

Bunların kızlar için olanını yazmak isterdim ama yaklasık 1 ayımı alır diye uğraşmıyorum :p

Kavga, dövüş

Erkekler, en küçük bir şeyde kaba kuvvete başvurmaktan
yanalar. Hele, kız arkadaşlarına laf atılmaya görsün. Oysa
ki kızlar, adam gibi konuşsunlar, uzlaşsınlar isterdik.
Kaslarını görmemiz için gövde gösterisine ihtiyacımız yok.
Üstelik, bu kavga hali sadece sinirlendikleri zaman
gerçekleşmiyor. Arkadaşlarıyla beraberken de, sırf zevk
olsun diye boğuşmaya, birbirlerinin üzerine atlamaya,
karate, judo falan yapmaya bayılıyorlar. İlginç tipler işte!

kavga sanattir.

:hhmanD :hhmanD

onlarada sorarsin dirdirimizmis vs. aman hayat böyle güzel hersey güllük gülüstanlik olcak degil yaa :D

Kavga, dövüş

Erkekler, en küçük bir şeyde kaba kuvvete başvurmaktan
yanalar. Hele, kız arkadaşlarına laf atılmaya görsün. Oysa
ki kızlar, adam gibi konuşsunlar, uzlaşsınlar isterdik.
Kaslarını görmemiz için gövde gösterisine ihtiyacımız yok.
Üstelik, bu kavga hali sadece sinirlendikleri zaman
gerçekleşmiyor. Arkadaşlarıyla beraberken de, sırf zevk
olsun diye boğuşmaya, birbirlerinin üzerine atlamaya,
karate, judo falan yapmaya bayılıyorlar. İlginç tipler işte!

Bir erkek olarak bu tür heriflerden nefret ediyorum

Otobüs, MeTro Gibi yoLcu TaşıtLarında öyLe tipLer Var Ama insandan insana Fark Ediyor. Kimisi İnsan Gibi Oturur. Kimisi Tır Şöförü giBi yayıLır =)

simdi öncelikle seni tanıyorum ancak yorumlarını sonuna kadar okudum.

sonuna kadarda cevap verecegim sevgili angel :D

1. sakal bıyık olayı
Biliyorum hosuna gitmeyecek ancak senin acından üzücü ama o sakal ve bıyık bir defa hormanal yapımızdan dolayı diyeceksinki her gün tras olsun o zamanda o adamın cektigi ızdırabı sorma gitsin
ayrıca parlak erkekde azımsanmayacak kadar var ama onlarda yaranamadı size bu seferde hiç erkege benzemiyor bu kız gibi ya bana degil kendine bile sahip cıkamaz dediniz onlara :D

2. yaka paça dagınık olayı
Bizler biraz rahat yetiştirilmiş cinsleriz (malum bizi annelerimiz egitti ve oda bir kadındı tıpkı senin gibi) kısa bir örnek vereyim benim yeğenimi annesi banyo yaptırıcaktıda ben utanırım gitmem die basmıstı yaygarayı kerata :D annesiyse oglum erkek adam utanırmı hiç demişti... unutmam bu olayı :D

3. kavga dövüş olayı
Kız arkadaşlarımız için kavga ederiz dogru bu sahiplenme ve koruma iç güdüsüyle ilgili bir durum konusarak halledilecek seyler varsa onuda yaparız ancak diyelimki yanımızdaki bir kıza densizin birisi laf attı o onda ne yapa bilir kardesim bir dakika gel konusalım surda 2 tekde bira iceriz benim kız arkadasıma neden laf atıyorsunmu desin eger bunu derse sen o anda bu adam (.....) demezmisin içinden :D

4. aşkta neymiş olayı
Yıllar önce olsaydı kuşkusuz mektup yazmak aşkın oluşması acısından uygun bir eylemdi ancak günümüzde siz kadınlar tarafından bizzat kaldırılmadımı bu gelenek?
saniye geçmeden numarasını veren kızlar uzaydan gelmediye :D mektubun yerini SMS aldıysa onudamı biz yaptık :D

5. yayıl dur olayı
Buna yukarda cevap vermis sayıyorum kendimi cünkü benzer konu gerek yok :D

6. zeka gösterisi olayı
Bir kadının erkekte aradıgı özelliklerin basında gelir zekilik kendinden eminlik erkeklerde testestoron hormonuda sizin bu isteginize cevap vermek icin masallah vızır vızır çalışıyor :D megolaman olmamızdan sikayetcisin belli ama naparsın hormanal yapı iste secme sansımız yoktu tıpkı sizin östrojen hormonunuzu secme sansınız olmadıgı gibi :D

7. yemek stilleri olayı
Annelerimiz sagolsun bu konudaki alıskanlıgımızı yine onlara borcluyuz aslan oğlum benim ye şunuda ye daha bak tatlıda var hah ye benim biricik oglum diye diye böyle yaptılar bizi (onlarda birer kadın) :D

8. futbol olayı
Futbol deyince çoğu erkek icin ofsayt birinici tartışma konusudur yapa bilecek bir şey yok onuda sagolsun futbola para karıstıran dünya düzeni bu hale soktu ama burada önemli olan erkeklerin ofsaytı cok tartışıp sevmesi (bazen kızlarda ofsayta düser acaba ondanmıki) :D

9. araba olayı
Siz kızlar evet rengi modeliyle ilgilenirsiniz marka bunların basında gelir tabiki görüntüye ne kadar deger verdiğinizi buradanda kavramak mümkün zaten erkeklerse görüntüye aldanmamayı bilir kaputu acıp bakar bu hayata bakıs acısıylada ilgilidir eminimki kadınlara kalsaydı bu gün bilgisayar icad edilmemis olurdu (görüntüye önem veriyosunuz ya o yüzden hep erkekler lotodan para vurunca 2 yavruyu kapıp bogaza kapak atacam die iç gecirir bununda suclusu onlar degilya) :D

10. game over olayı sonuncu buraya dikkat lütfen
Bir oyun erkeğe ne verir öncelikle bitmek bilmez bir naz vermez canı istedigi zaman düğmesine basar ve kapata bilir istedigi zamansa acar oyununa devam eder.
oyun erkekden zenginlikte istemez ayrıca oyun ne istedigini bilmemezlikte yapmaz kadınların ne istedigini kendilerininde bilmedigine süphem yoktur bu arada onuda belirtiyimde :D

Lütfen igneyi önce kendimize cuvaldızı sonra batırmaya can attıgımıza batıralım angel
hanım tşkler...

tabiiki bu simdiki gencler icin gecerli bizim zamanimizda ask mektuplari tabiiki avardi arkasindan gitmeler gözlerle süzmeler neler neler
tesekkürler güzel calisma olmus simdiki gencligin vay haline demekki bir seyden haberleri yok tühhhh
oysa bir kiza teklifte bulunmak bile bizim zamanimizda cok zaman alirdi cokkkk

Bu biraz toplumun yetistirme tarzindan da kaynaklaniyor. kiz cocuklarina asiri baski uyguluyorlar erkek cocuklarini da fazla serbest birakiyorlar. Ayrica whiteangel arakadasin soylediklerine hak veriyorum. biraz edep terbiye lazim biz erkeklere. ortalik kazmayla dolu milletin gorgu kurallarindan haberi yok.

Bu biraz toplumun yetistirme tarzindan da kaynaklaniyor. kiz cocuklarina asiri baski uyguluyorlar erkek cocuklarini da fazla serbest birakiyorlar. Ayrica whiteangel arakadasin soylediklerine hak veriyorum. biraz edep terbiye lazim biz erkeklere. ortalik kazmayla dolu milletin gorgu kurallarindan haberi yok.

Evet, buna tamamen katılıyorum. Sadece erkeklerde değil, kızlarda da var. Sokak ortasında yürümeyi bilmeyenler var. Bağıra çağıra dolaşanlar var. Kızlara laf atmayı geçtim, yanında sevgilisi olana niye laf atıyorlar ki, ayıptır. Ayıbın ne olduğunu bilmiyor bazıları. Kavga etmek hoş birşey değil tabi ki. Ama bazen de gerekiyor. Bazen dedim, çünkü kavga etmeyi adet haline getiren erkekler de var. Kızlara el kaldıran erkekler bile var.

Bazılarının erkeklik anlayışı çok farklı. Asıl erkekliğin çevreye saygıda, dürüst ve iyi bir insan olmaktan geçtiğini düşünüyorum.

Türk Erkeği Olmanın 76 kuralı

TÜRK ERKEĞİ OLMANIN 76 KURALI

1...Kagit mendili kumas mendil gibi günlerce burusuk sekilde cebinde tasir.

2...Rüzgarli havalarda küller uçmasin diye küllüge su koyar.

3...Serçe parmagini kulagina sokup iyice sallayarak karistirir.

4...Ancak bir Türk gazete bulmacasini hep baskalarina sora sora çözebilme becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir.

5 ...Sakal trasi olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kagitlar yapistirir..

6...Evdeki yaslilar da kullanabilsin diye tv kumandasi , telefon gibi aletlerin üzerindeki tuslarin Türkçesini tercüme edip yapistirir. (on-aç; off-kapa ; redial-tekrar ara ; volume-ses vb...)

7...Çayi sogumasin diye çay tabaginin içine sicak su koyarak sogumasini önler.

8...Soba borusu aktiginda yogurt kaplarini telle soba borusuna baglar.

9...Nezle olunca tuvalet kagidini uzun bir serit yaparak kullanir.

10..Dis firçasiyla disini firçalamayip da saçini boyamak için kullanan birini görürseniz , o saçini seven bakimli bir Türk'tür.

11..Konusma yetenegi olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini ögretir.

12..Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaslarina havlu tutturarak giymeye çalisip bir de arkadaslarina "bakmayin lan" diye çikisir.

13..Denize girip güneslendikten sonra asiri derecede yanan sirtina yogurt sürerek iyilestirebilir.

14..Dolmusta veya otobüste bozuk paralari avucunda toplayip **** **** çevirip ses çikartir.

15..Herhangi bir yere hesap öderken arkasina dönüp gizli gizli para sayar.

16..Denizde "suyun altinda nefessiz ne kadar kalabiliyorum."diye deneme yapip bogulma tehlikesi geçirir.

17..Beton döktükten sonra bir sanat eserini bitirmiscesine beton kurumadan tarih ve imza eder.

18..Çorabinin kirlenip kirlenmedigini burnuna ***ürerek kisa süreli koklayarak anlayan kisi temizligine düskün bir Türk'tür.

19..Simit yedikten sonra , masaya dökülen susamlari parmaginin ucunu islatarak toplayip yutar.

20..Daha birinci telefon zili çaldiginda telefonun basina dikilen ama açmak için ikinci kez çalmasini bekler.

21..Yeni yapilmis bir binanin yeni takilmis c!!!!! beyaz boyayla S harfi yazar.

22..Bir dükkana girip , onun bunun fiyatini sorduktan sonra "abi araba bes dakka dursun ,ben hemen gelicem " deyip ,2 saat sonra gelir.

23..Okul yilliginda kendisi hakkinda ; okulu kiriyordu, kopya uzmaniydi gibi yazilari arkadaslarina gösterip bununla övünür.

24..Gazete bayiinin önünde durup da asili olan gazteleri ayak üstü okur.

25..Cebinden çikardigi paralarin içinde en eskisini özenle arayip bulduktan sonra para üstü verir.

26..Günlük gazeteyi alip evinin bir kösesinde biriktirir ve kus kafesinin altina sermek için , kisin sobayi tutusturmak için , bardak çanak sarmak için kullanir.

27..Trafikte ambulansin pesinen takilarak **** kurtulup, uyaniklik yaptigini zanneder.

28..Kagit paralarin üzerine not alir ve parayi harcadigi için notu kaybeder ve ya elden ele dolasacagini bildiginden komik yazilar yazar. Paranin ön yüzüne tehlike aninda arkayi çeviriniz yazip aninda çevirince de simdi degil salak tehlike aninda yazanlardan bahsediyoruz .)

29..Gece asiri nem ve sicak olmasina ragmen , üzerine örtmese de yanina yorgan alip yatar.

30..Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için agladiginda elini kesti veya düstü diye çocugunu döver.

31..Taksi tuttugunda taksicinin yanina oturur Eger üç dört kisi taksi tutuyorsa , taksi parasini veren kisi ön koltuga oturur.

32..Kredi kartinin islevsel kismi zarar görmesin diye selobant yapistirir

33...Denize yüzmeye gidip de yüzdügü yere afedersiniz iseyen birini göremeseniz bile ve sonra da piskin piskin " suyu isitiyorum oglum fena mi? " veya "kocaman deniz ne olacak ki " der.

34..Kaldirimda yürümeyip de cadde ortasinda yürür ve yanindan hizla geçen arabaya da " Çarpsaydin bari ! " diye tepki gösterir.

35..Bir turiste adres tarif ederken bagira bagira Türkçe konusur.

36..Bes genci yazin ögle sicaginda , beyaz renkli Sahin marka bir otomobilin içinde , atletli olarak sokaklari turladiklarini görürseniz bilin ki onlar Türk'tür. harbiden çok var bunlardan.

37..Alisveris merkezlerindeki güvenlik kameralarinda saç tarar.

38..Birini çagirmak için kapi zilini çalmak yerine evin c!!!!! tas atarak amacina ulasmaya çalisir.

39..Kürdanla disini karistirip önce çikarip bakar , sonra tekrar agzina koyar.

40..Ütü fisi , teyp fisi veya televiyon fisi kablosunun bakir teli disari çikmis ise çocuklari elektrik çarpmasin diye bakir teli selobantla yapistirir.

41..Yemegini yedikten sonra tatli yiyecekse , bulasik çikarmamak için çatalini veya kasigini iyice yaladiktan sonra tatlisini yer.

42..Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanin elindeyse ve o ne izlerse digerleri de onu izlemek zorunda kalir.

43..Ceket giyecekse gözükmez diye gömlegini ütülemez , kazaginin altina giyecekse sadece gömlegin yakasini ütüler.

44..Çantasinin içinde yeni tanistigi birisine bile çekinmeden göstermek üzere en güzel fotograflarini ve aile albümünü tasiyan birisini görürseniz hemen boynuna sarilmayin yoksa çantayi kafaniza yiyebilirsiniz , çünkü o kisi bir Türk kizidir.

45..Bir türk esnafi , müsterisinden aldigi parayi önce iki ucundan tutup iki defa gerginlestirir daha sonra da günese dogru tutup bakarak sahte olup olmadigini anlar.

46..Fayton , at arabasi ve el tezgahina bisiklet kornasi takma fikrinin patenti yüzde yüz bir Türk'e aittir.

47...Evin bir odasinin ampülü patladigi zaman yenisini almayip da fazla kullanmadigi bir odanin ampülünü onun yerine takar.

48..Evinde bulunan saksilarin dibini kültablasi olarak kullanir.

49..Dislerini gazoz açacagi , findik ve ceviz kiracagi olarak kullanir.

51.. Isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten baskasi olamaz. (Serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal olsun)

52..Aracin sinyal lâmbalari dururken kolunu çikararak "dönüyorum" hareketi yapar.

53..Yemegin etini en sona birakir.

54..Trafik isiklari kirmizidan yesile döndügünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basar.

55.. Dingildeyen bir masanin ayagina kagit **** fikri bir Türk'ündür..

56..Dislerinin arasindan "viij viij" diye ses çikarir.

57..Tv'de film seyrederken filmin oyunculariyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

58.. Kulagini kalem ya da örgü sisiyle karistirabilir.

59.. Arabasina öküz, köpek, horoz sesli korna taktirma fikrinin patenti bir Türk'e aittir.

60.. Gazete kagidini en iyi sekilde kullanir.(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi )

61.. Ancak bir Türk kadini, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

62..Plastik yogurt kabini saksi yapar.

63..Arabasinin arkasina yazi yazar . (Rahmetli de sollardi, tek rakibim THY, kroyum ama para bende)

64.. Uçakta bulunan tanidiklarina uçak havalandiktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallar.

65..Çignedigi sakizi daha sonra çignemek üzere kafasindaki tülbende yapistiran bir Türk kadinindan baskasi degildir.

66..Tek abdestle bes vakit namaz kilmak için iki büklüm kivranir.

67..Desenlerini çok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin üstünü baksa bir örtü örterek kullanir..

68..Çayi, çay tabagina döküp içer.

69..Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpilmis arabasina üzülür.

70..Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eder. Yemekte eti biçakla degil, çatalin yaniyla kesmeye çalisir.

72..Kirmizi isikta durdugunuz için size ancak bir Türk bagirabilir.

73..Otoyolda, otomobilin gaz pedalina tugla koyup, yorulmadan kullanma fikri bir Türk'ündür.

74..Cola'yi çalkalayip fiskirtarak asitsiz içmeyi akil edebilir.

75..Elektronik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmis, üzerine de ambalaj lastigi geçirmis birini görürseniz Türk'tür o.

76..On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini gösterir.T

:gulumseCocuk:

her erkek arasında kocaman bir fark var dicem ama yanlış nitelendirmiş olcam

ama emin olki bu anlattıklarına uymayanlarda var ve benim gibi düşünende "aşka inat yaşasın sevgilisiz hayat" çünkü dediğin gibi artık kızların çogunda aşk namına bişe kalmadı ve bizden de onu istiyolar 1 hafta başkasıyla 2. hafta başkasıyla takılanları gördükçe düşüncemin önemini anlıyorum

AŞKA İNAT YAŞASIN SEVGİLİSİZ HAYAT

Geri