**** ah şu erkekler !!!! ***

wallaha bende ole yırtıgımdır pat küt dalarım kıza konusurum konusmadıgım kız var su an 1 dene olmuo aga asık olunca olmuo ama olesıne takılınca cat at solyuyon

Sizi kebapçıya götürdük, saatlerce dolmuşta gezdik, yorulduğunuzda en yakın kıraathaneye oturduk çay ısmarladık, pazardan istediğiniz kıyafeti aldık, eyüp sabri tuncer parfümünüzü eksik etmedik, her türlü plastik leğen ve kabınızı temin ettik hatta gün geldi onları mandalla değiştiniz gık demedik, elde çamaşır yıkarken zor oluyor diye plastik eldiven de aldık, arka mahalleden taşıdığınız suya ayda birkaç kez yardım da ettik, odununuzu kömürünüzü aldık size sadece yakması ve temizlemesini bıraktık, yeni yerler görün diye 6 ayda bir taşındık, elinizde pazar torbalarıyla merdiven çıkarken yorulmayın diye hep bodrum katları tuttuk, hatta cildiniz kurumasın diye özellikle rutubetli olanları tercih ettik, seviyoruz ulan dedik inanmadınız ağzınızı burnunuzu kırdık yine de ikna olmadınız...tüm bunların üstüne kalkmışınız bikaç tane kusurumuzu gelip burda ifşa etmişiniz, hiç yakıştıramadım... yazıklar olsun, hepiniz aynısınız !!!

Yani Uğurum, Tezattan Mesajını İLettin Ya, Edebi Yönünede Ortaya Koymuş OLdun. Çocuk Mevzuunuda EkLeseydin.:)

Yani Uğurum, Tezattan Mesajını İLettin Ya, Edebi Yönünede Ortaya Koymuş OLdun. Çocuk Mevzuunuda EkLeseydin.:)

Abi tamam 8 çocuk var ama, 2 oda 1 salon koca evde 3 teyze + 2 hala + 4 kızkardeş + 1 benim anam, 1 onun anası toplam 12 kadın bikaç çocuğa mı bakmak zor gelecek. Ama yine de bütün gün vırvır zırzır, bir akşam da huzur yok be !

Kavga oLayı ßenım oLayım Yaw.. Yanımdakı Kıza ßi ßakış AtsaLar Dahi Direk KafaLama Giriyorum.. :hhmanD

bi erkek olarak seni tebrik ediyorum.erkekleri çok iyi anlatmışsın:Demeğine sağlık...

Ama bir dakika... Tırnaklarını siyaha boyayan , saçlarını kazıttıran , düşük bel pantolon giyen kızlardan da ben şikayetçiyim.. Nerede öyle Ava Gardner gibi kiraz kırmızısı dudaklı , Marilyn monroe gibi sarı saçlı , ursula andress gibi ince belli , samantha fox gibi koca şeyli.... ahhh ahhh gençliğim... galiba bayağı yaşlandım..

seni gidi uyanık.. hava sıcak tabii. "atın beni denizlere"... kışın niye böyle bir istekte bulunmuyordun ...

bunları yapmayan adam adam denirm ilan gol kaçtığı bağırmayan adm olurmu yada gol atıldığı zaman.
hee şu araba sohbetleri espiri olayları bir erkek olarak benimde hoşuma gitmiyor.bazen millet sakilleşebiliyor oz tür zamanlarda susmayı tercih ediyorum.

tabiatımız bu napalım

WhiteAngel sen erkeklerin kötülerinden yola çıkarak genelleme yapmışsın. Biz de o zaman kızların kötülerini konu alalım.

ÖLSÜN butun erkekler o zaman

Sen Naaapmıssın yaa cok derinden girmissin ama :D Sana katılmıyorum değil ama aynı tipin kızlarıda war onlarıda es geçmemek lazım =P onlar hakkındada biraz bilgi verseydin tam süper olurdu daaa :D

E ölelim ozaman .. Suda boğulalım :D :D

burda anltılan profilde bi erkek degilim fakat ben de kızlardan memnun degilim ne olcak simdi? demek ki burdan ne anlasılıyor? bi tarafın bi taraftan memnun olmaması gerekiyor illa ki bi taraf mutsuz olucak demek ki. aşkta terazi ayarsız demek ki. denge yok

Geri