Adult Hikayeler A mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapatılmasından yanayım bölümün--------------------------------------------------------

Bölümün ihtiyacı var sanırım yorumlardan bunu cıkardım.... Seninde bu görevin üstesinden geleceğini düşünüyorum ve +1923....

[--]

Bence kendini geliştir ve daha fazla konu açarak herkezin dikkatini çek o zaman sana ++ derim :victory

Ayrıca bölümün kapatılmasından yana deilim çünkü adult filmler ayrı hikayeler ayrı kesinlikle kapatılmasın!!!!

1.5 yıl adult bölüm yöneticiliği yapmama rağmen
Hikaye bölümünden her zaman nefret etmişimdir
ve kapatılması için teklifte bulunmuşumdur...

Hikaye bölümünün kökten kapatılması taraftarıyım [----]

Katılmıyorum. Zevkler ve Renkler Tartısılmaz. Bir cok üye o bölüme girebiliyor. Sen Nefret edebiliyor olabilirsin, bende ki.. öle :) ama sevenler var .

Beyler Burda FoFeR'in dedigine deil ShoCk'un A.mod'luqunu tartısıyoruz.İsteyen (+) İstemeyen (-) verir..Eger Bölümün Kapatılmasını İstiyorsanız burdan dileklerinizi Admin'lere ve diger kıdemli yöneticilere duyurabilirsiniz.ShoCk yasın itibariyle (-) eksi ...16 ya$ında birinin +18 bölümde mod olması sacma bence.. HayırLı oLsun ne diyelim...

Şimdi eğer sen oraya mod olursan; beni kahkaha krizine sokan uydurma hikayeler var, onlar gidecekmi ?. Eğer gidecekse -. Fakat o komik hikayeler kalacaksa + xD

16 yaşındaki biri AduLt +18 böLümüne adayLık koyuyor?

2ex0ns2.jpg

KesinLikLe -1

1:daha 16 yaşındaki birine adult bolum modluğu verılmesine kesinlikle karsıyım
2 :yasının tutmadıgı ve ılerıkı zamanlarda gelısmene buyuk zarar verecek bı bolumle ılgılenmen cok yanlıs bu yasta senın ılgılenmen gereken cok onemlı seyler varken sana hiç yakıstıramadım

oyum - hiç + olmayacak yaşın gereği

İlgilenmediğim bir bölüm,yapabilirim diyosan [+]

Geç Farketmişim...Yaşın O bölüme uygun deiL....

16 yaşındaki birine aduLtda modLuk weriLirse o zman +18 İbaresinin ne Anlamı war.Ve bunu biLdigin haLde!!

KesinLikle oyum -7 Olumsuz Yönde DeişmiştiR....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri