ADULT Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Hak Ettiğini alsin ve sende bunu hak ediyorsun +9999 İnsallah istediğin olur.

elmomaclro' Alıntı:
kardeş herkes ole diyo ama... :D :D

(joke)

Bir ara msjlarıma ve konularıma bir göz at istersen :goz:

fofer bildiğim bir arkadaş olduğu için oy verdim. Bilmediğim birine zaten oy vermem..

Oylamayı dağıtmayayım siz devam edin.. :sigara:

crazyquake' Alıntı:
Bir ara msjlarıma ve konularıma bir göz at istersen :goz:

fofer bildiğim bir arkadaş olduğu için oy verdim. Bilmediğim birine zaten oy vermem..

Oylamayı dağıtmayayım siz devam edin.. :sigara:

yoq be abi biraz gülelilim dedim yaaaa :D :D

fofer o bolumu bılıosun dımı bıde tvye cıkma buyuk sorumluluk sora tvde bole olma

5 tane etekaltı
fofer

:) ehehehhehehee

by_kan' Alıntı:
eğer ihtiyaç varsa + yoksa - daha cok erken bence :(
kusura baqma ama sen kimsin, ben seni HackHeLl'de ilk defa gördüm, o avatraında hiç hoş değil, bu arada neye göre çok erken didin çok ta meraq ettim açıklarsan sevinirim

Bence o bolumde boris18'in hakkını yememek gerekıyor benım düşüncem o senden önce gelir..

Senin paylasımların ii dıyebılırım ama bazende abartıyorsun gunde 2 konu kısıtlaması var ama sen bugun 4 konu acmıssın ;) Kurallara dıkkat etmelısın..

Ondan daha önemlisi yorumların cok sivri ve cogu zaman argo konusuyorsun.
Kullandıgın smılleylar bile bunlar :mad: :Sopa
Biraz daha ılımlı ve sakin olmalısın bence...

Şu an için olumsuz...-

J@ck@L herşeye okey derim ama kullandığım smillerim eleştirilmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum, boris kardeşimi bende severim paylaşımları oldukça iyi hakkını yemek istemem, eğer o adaylığını koyarsa buradan ben ARADAN ÇEKİLİRİM sen merq etme

fofer' Alıntı:
J@ck@L herşeye okey derim ama kullandığım smillerim eleştirilmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum, boris kardeşimi bende severim paylaşımları oldukça iyi hakkını yemek istemem, eğer o adaylığını koyarsa buradan ben ARADAN ÇEKİLİRİM sen merq etme

Kullandıgın smılleyları ben örnek olması acısından verdım;)

Her olumsuz yoruma da böyle cevap vermende hala senın için erken oldugunun
en belirgin kanıtıdır. bol şanslar..

fofer' Alıntı:
kusura baqma ama sen kimsin, ben seni HackHeLl'de ilk defa gördüm, o avatraında hiç hoş değil, bu arada neye göre çok erken didin çok ta meraq ettim açıklarsan sevinirim

senin avatarınında hiç iyi olduğu söylenemez daha mod disiplilini alamamışsın beni tanıyanlar bilir :eek: senin için erken olduğunu düşünüyorum :p

by_kan' Alıntı:
senin avatarınında hiç iyi olduğu söylenemez daha mod disiplilini alamamışsın beni tanıyanlar bilir :eek: senin için erken olduğunu düşünüyorum :p
tamam güsel kardeşim hepsine okey ama neden erken olduğunu bana söyle ben adaylığımı geri çekicem, geçerli bir sebep söylersen sevinirim, aşağıdaki resme bakarsan sevinirim. benim hakkımda yorum yapma hakkın olduğuna ben inanmıyorum.iyi akşamlar.

beyler bari burda polemik olmasın yaaw lutfen relax fofer sende fazla ustune gitme kardeş sende fazla uzatma istersen

elmomaclro' Alıntı:
beyler bari burda polemik olmasın yaaw lutfen relax fofer sende fazla ustune gitme kardeş sende fazla uzatma istersen
haklısın arkadasım böyle şeyler bize yakısmıyo lutfen arkadaslar

her üyenin senin adaylığın hakkında görüş bildirme hakkı vardır. Sen böyle en küçük bir sözde hemen polemiğe gireceksen hiç aday olma daha iyi sana bir kardeş tavsiyesi neden bu kadar agresifsin birde mod olursan yandık valla önüne geleni banlarsın herhalde :) yapıcı ol yıkıcı olma modluk göründüğü kadar kolay değil :(

by_kan' Alıntı:
her üyenin senin adaylığın hakkında görüş bildirme hakkı vardır. Sen böyle en küçük bir sözde hemen polemiğe gireceksen hiç aday olma daha iyi sana bir kardeş tavsiyesi neden bu kadar agresifsin birde mod olursan yandık valla önüne geleni banlarsın herhalde :) yapıcı ol yıkıcı olma modluk göründüğü kadar kolay değil :(
Rabbim Böyle Yaratmış Doğuştan AGRESİFİM. banlanmayı hak eden olursa kral olsa banlarım. meraq etme yeterince yapıcıyımdır, biraz mesajlarımı okusan tanırsın. buarada burası msn değil profilden msn adresimi al gel görüşelim iyi akşamlarmeraq etme modluğun neler gerektirdiğinden senden çok bilgim var. dert etmeee

-1.............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri