Adult bölümü kapatılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir adultçu olarak bu konuyu nasıl kaçırmışım bilmiyorum:)
yanında küçük çocuklarla giren arkadaşımız...nereye giriyon çocuklarla..?hackelle giriyosan onları nasıl görüyorsun?
mod.lar islam dışı siteleri kapatıyor demişsin mod.lar elinden geldigince islam ve türk düşmanlıgı yapan siteler le ilgili ugraşıyorlar bu ayrı bir konudur...
ama hackelll sizin düşündügünüz gibi bir site degildir özgür ve hertürlü düşüncenin paylaşıldıgı bir sitedir...
ve bu site sizin düşündügünüz tarzda ..islami bir site degildir..5 mesajdan biri adul demişsin ya kardeşim demekki burada paylaşım böyle..begenmiyorsan çekip gidersin varmı ötesi...
bu sitede yavaş yavaş islami karşıtı site olmaya başlıyor.Çünkü islamda harama bakmak yoktur. demişsin ben silahı çekip bakmı dedim sana yada bizim bölümle ilgilenen arkadaşlarmı zorladı seni GİRME YA ...
ve sana bir sorum var..bunu gerçekten cevaplamanı istiyorum..
adult şifreler bölümünde yetkiliyim......sana göre ben neyim yada kimim bunu dürüstçe kendi düşüncene göre anlatırsan sevinirim...

Sevgili arkadaşlar bu adult olayı sizleri neden bu kadar rahatsız ediyo anlamıyorum sonuçta sitenin index'inde adult la ilgili herhangi bir yazı yada teşhircilik yok.. artı anlıyamadığım bir konu daha var oda konular kısmında zaten adult sekmesi yok arşivden giriyo millet bu olayın çok basit bi çözümü var mademki mahrem resimlere bakmak sizi bozuyo girmeyin kardeşim... heee ama eliniz yanlışlıkla gidiyosa bide kendinize engelde olamıyorsanız. o zaman saçma sapan şeyler yazıp şu güzelim siteyi abuk subuk mevzuularla oyalamayın ... ADULT KAPANMAZ

saygılar....

kapatılaması gibi birşey bu saatten sonra imkansız gibi birşey. sitenin %70 o bölümün le ilgileniyor. Her zaman desteklediğim bir düşünce var dır oda www.adult.hackhell.com bu şekilde ayrılsa hem bölüm için faydalı hemde site için faydalı olucağını düşünüyorum.

oguzhan.0' Alıntı:
Sayın modaratör arkadaşlarım ve sevgili üyeler

Nedir bu böyle ya bu siteyi resmen adult sitesine çevirdiniz.yanımda küçük çocuklarla giriyorum bir başlık lolita kızlar hay lolitanıza başlıyayım.Yaw siz ne biçim insansınız günah be yaptığız.Modaratör arkadaşlarım da bir şey demiyor.Hepten zıvanadan çıkıtınız.Modaratörler islam dışı siteleri kapatıyor.Gövde gösterisi yapıyor.Bu gidişle bu sitede islam dışı site oluyor.Ya bu siteyi kapatın yada bırakın bu işleri.Ayıptır insanlığınız küçülür böyle hareketlerle.Her 5 mesajdan biri Adult nedir bu böyle bu sitenin açılış amacı bu mu?Eğer buysa yuh olsun.Beni bu sitenin düşmanı olarak algılamayın.Bu sitenin daha iyi olmasını istiyorum sadece lütfen modaratör ve üyeler böyle şeyleri bırakın öbür sitelerden bir farkımız olsun.Sayın modaratörler Lütfen adult bölümünü kapatın.İslami karşıtı siteleri çökertiyorsunuz.Helal olsun bu sitede yavaş yavaş islami karşıtı site olmaya başlıyor.Çünkü islamda harama bakmak yoktur.Lütfen arkadaşlar bırakın bu işleri

arkadaşım böyle düşündüğün için sana kızmıyorum tabii ki, görüşürünü belirtmisin.

sana şöyle basit bir çözüm önerisi: Rahatsız oluyorsan girmezsin siteye.

bence gayet basit bir çözüm

İnsan yaratılışında ve dünyaya salınışında bile yüce yaratıcı tarafından özgür bırakılmış iyi de kötü de bildirilmiş yapıp yapmama konusunda belli bir vadeye kadar serbest bırakılmıştır.Hiç bir şekilde tebliğ dişinda bir kısıtlama getirilmemiştir.İsteyen harama bakar isteyen helale bakar.her koyun günü ve saati geldiğinde kendi bacağından asılır ve ecrini görür.KIYMETLİ KARDEŞİM SANA KATILIYORUM ANCAK ÜSLUBUNA DEĞİL....ÇÜNKİ KISITLAYARAK VE ENGELLEYEREK DAHA FAZLA YÖNLENDİRMİŞ OLURUZ BENCE.İSTEYEN GİRER ADULTA İSTEYEN GİRMEZ.aLLAH AZZE VE CELLENİN BİLE YAPMADIĞI BİR ŞEYİ MODERATÖR ARKADAŞLARIMIZDAN BEKLEMEK HAKSIZLIK OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BENCE SEN ÜSLUBUNU BİR KONTROL ET DERİM.SAYGILARIMLA.....:Sopa

gerek yok abi kasmaya kapatılmaz kimse zorla sokmuyo seni illa da yeni mesajlara girmek zorunda diilsin

olay gayet basit seçim...
herkez istediğini seçebilir
aynı yaşamda olduğu gibi.
iradeli olan adultu seçmez.
olmaynada kimse karışamaz.

bu arada arkadaşım küçük çocuklarla
girdiğine göre yaşını başını almış bir
insansın ama kullandığın üslup çok
kötü. bazı fikirler ortaya atarken
kendi adına konuşmalı insan.

arkadaşım konuya yazmışsın 4 msg
karıştırmışsın ortalığı. bi iş yaparken
düşünerek hareket edin lütfen.
bu konu defalarca konuşuldu hem
yönetimde hem forumda genel olarak
ve kararlar alındı.

adult bir forum için vazgeçilmez reklamdır
buna kimse bişe diyemez. desede boş olur.

Adult bölümünde olan yerli gizli çekim de trende ellenen kız diye birşey izledim meraktan. Arkadaşın veryansınına tam olarak katılıyorum dersem yalan olur ama bu izlediğim görüntüler adeta içimi parçaladı... bunu izlemeyenler izlesinle moderatörler de izlesinler. böyle görüntüleri yayınlatmayın arkadaşlar. bu resmen küçük bir kıza yapılan tacizdir. aşağılık adice şerefsşzce yapılmış bir harekettir. bunu yapana, izleyip onay verene lanet olsun!!!

oku oku gözlerim ağrıdı ne konuymuş bea....

Kralwampir' Alıntı:
Adult bölümünde olan yerli gizli çekim de trende ellenen kız diye birşey izledim meraktan. Arkadaşın veryansınına tam olarak katılıyorum dersem yalan olur ama bu izlediğim görüntüler adeta içimi parçaladı... bunu izlemeyenler izlesinle moderatörler de izlesinler. böyle görüntüleri yayınlatmayın arkadaşlar. bu resmen küçük bir kıza yapılan tacizdir. aşağılık adice şerefsşzce yapılmış bir harekettir. bunu yapana, izleyip onay verene lanet olsun!!!
peki arkadaşımda izledigin o filmin tamamıyla bir şov oldugunu anlıymadınmı..
ha onun bilerek çekilmiş oldugunu anlıyamıyorsan ve türk olmayıp japon bir sitede bunun bir şow olarak ve seri halde verildigini anlıyyamıyorsan yada göremiyorsan
sizlere ve sizin gibi düşünen lere diyecegim bırakın at gözlüklerini insan içine çıkın ve azıcıkda gerçeklere dönün sanal ortamda verilen çogu şey bilinçli yapılan şeydir...
ben şifre bölümünde yöneticiyim inanın bu gün piyasada dolaşan ne bileyim çogu türk olan bir çok film yabancı sitelerden alınmıştır...ve bunların tamamı bilerek yapılan olaylardır..istisnalar tabiki vardır...ama ben hç görmedim buna inanın:)

by_hacı bazıları harbi Türk yaw

hiç yoktan sadist murat var adam arkada aşk fm çalıyo :D :goz:

FLeTCh®' Alıntı:
by_hacı bazıları harbi Türk yaw

hiç yoktan sadist murat var adam arkada aşk fm çalıyo :D :goz:
haklısın türkler tabiki var da senin görmediklerinde var:)
spyhome da bunlar zaten mevcut bu gün forumlarda dolaşan her film yada klip (gizli çekim)
tamamı oradan alınır.. :Sopa

by_hacı' Alıntı:
haklısın türkler tabiki var da senin görmediklerinde var:)
spyhome da bunlar zaten mevcut bu gün forumlarda dolaşan her film yada klip (gizli çekim)
tamamı oradan alınır.. :Sopa

zaten çoğunun tipten belli oluyo Türk olmadığı :D

neyse boşver yaw konuyu çok saptırmış gibi hissettim kendimi :p

Adult bölümünden rahatsız olan arkadaslar, lütfen baksın...

Bastıgınız zaman, o bölümü görsel olarak kapatırsınız, ve bosuna topic açmak zorunda kalmazsınız.

İyi HackHell'ler...

haklısın biz susalım benencede:)

Bencede katılıyorum... Adult Bölümü kapatılmalı yada islam ve insan bölümü.. ikisi bir arada olmaz diye düşünüyorum. ama modlarda haklı arkadaşım en fazla hit alan bölümleri orası kapatmak risk olabilir.. yada ayrı bi site açılabilir sırf bu işler için.. bunlar öneri tabi ne senın demenle nede benım dememle adult kalkmaz burdan hh seviyorum bayada iyi paylaşimlarda bulundum ama adult bölümü kalksa dahada iyi olur diye düşünüyorum....
Takdir Sizin Saygılar...

leblebi' Alıntı:
Bencede katılıyorum... Adult Bölümü kapatılmalı yada islam ve insan bölümü.. ikisi bir arada olmaz diye düşünüyorum. ama modlarda haklı arkadaşım en fazla hit alan bölümleri orası kapatmak risk olabilir.. yada ayrı bi site açılabilir sırf bu işler için.. bunlar öneri tabi ne senın demenle nede benım dememle adult kalkmaz burdan hh seviyorum bayada iyi paylaşimlarda bulundum ama adult bölümü kalksa dahada iyi olur diye düşünüyorum....
Takdir Sizin Saygılar...

her guruptan insana hitap edebilmek adına 2 sininde kapatılmasına karşıyım arkadaşım

leblebi' Alıntı:
Takdir Sizin Saygılar...
ya bence çok alkasız olmuş adulta giren adam islam ve insan bölümüne girmemelimi demek istiyosun
günahsız kul yoktur insan hata da yapsa günah da işlese aynı zaman da sevap kazanacağı şeylerde yapmalı yada öğrenmelidir
ben burda adult resimlere baktım diye islam bölümünde verilen bilgileri öğrenmeyimmi yada cuma namazına gitmeyimmi islamı inkarmı edeyim
günah işliyosam cezasını ben çekerim sevap işliyosamda mükafatını ben görürüm
ben adulta gircek olduktan sonra hackhell de yada başka bi yerde mutlaka girerim
o yüzden hackhell de adult ın kapanmasın benim yada başka bi üyenin yararına olacağını düşünmüyorum
çok tartışmaya gerek yok bence konu çok uzadı bir an önce kapanmasını talep ediyorum

Çogu üye Adult bölümüne takılıyor kapanması bence yanlıs olur istemeyen gidebilir kimse tutmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri