oguzhan.0' Alıntı:(modaratörler) Hem islam karşıtı siteleri hackliyorsunuz.Hem de adult kapatılsın deyince karşı çıkıyorsunuz.Bu nedir?
ELLERİNE SAĞLIK DOSTUM DAHAH BAŞKA BİRŞEY YAZMAYA GEREK YOqchotes' Alıntı:girme ozamana kardesim..! kimse kimseyi bu siteyi zorla sokmuyor. Satin alabilcek programalarin cracklerini istersin ama bu haram olmuyor mu ? Ltfn yaaa
forum bilgi paylasilcak biyerdirr....Herkes istedigini koymak isterse koyar.....
:Sopa
ut:
FéRvénTßQY' Alıntı:arkadaşım saçma saçma konuşupta buradaki üyeler arasında bir tartışma ve bölünme çıkartma... bende müslümanım (her ne kadar fazla vakit ayırmasamda din için) ama adulttanda asla şikayetçi olmadım... Bu forum herkez için arkadaşım...
SEN ADULTA SAYGISIZLIK DİYORSUN AMA ASIL SAYGISIZLIĞIN DANİSKASINI SEN YAPIYORSUN...
ŞİMDİ BİZ ADULTA KARŞI DEĞİLİZ DİYE MÜSLÜMANLIKTANMI ÇIKTIK???
VEYA SEN ADULTA KARŞISIN DİYE ALLAH'IN SEVGİLİ KULU MU OLDUN?
ALLAH HERKEZE BEYİN VERMİŞ... MADEM GÜNAH OLDUĞUNU BİLİYORSUN GİRME KARDEŞİM SENİ ZORLA SOKANMI VAR?
BEN DAHA HİÇ GİRMEDİM ÇÜNKÜ BEN İRADEME SAHİBİM(BUARADA PCMDE 40 GB PRONO WAR)... SEN KENDİNE HAKİM OLAMIYORSAN O SENİN PROBLEMİN...
SEN BURDA KİMSENİN İSTEKLERİNİ KISITLAYAMAZSIN...
HER İŞİ ALLAH YÖNÜNE ÇEVİRİPTE DİNİ İSTİSMAR ETMEKTEN BIKMADI SENİN GİBİLER!!!
GİRMEYİN KARDEŞİM CAİZ DEĞİLSE...
BU ARADA SAYIN DİNCİ KARDEŞİM BU ÜSLÜBUNU DEĞİŞTİR ONDAN SONRA BİZE DİN DERSİ VER!!!!
BURADA SENİN MİLLETE DİNSİZ VEYA ALLAH'SIZ DEME HAKKIN YOK!!!!
fofer' Alıntı:Rabbin huzuruna çıktığımzıda meraq etme sen beni ben seni göreemeyeceğiz tırsmaktaqtan. bıraq ta herkes istediqi yere girsin. ŞEYTANIN AWUKATLIĞINI YAPMAYIN BANA BURADA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DeathMatch' Alıntı:kardeş anlaşilan adult bölümene cok takılıyonn yalmaz bir savunucusu olmuşsunn iyi sen bu yolda ilerle ben sadece görüşümü söyluyorumm bende biliyorum isteyen istedikten sonra heşekilde girer ama barı biz yani siz farklı olun yoksa cokta umrumda değil konuyu acan dogru bişi söylemiş ona destek olmak için yazdim sizde küçük şeylerin peşine düşmeyin(anlayan anladi)