ADSL hız artışı

tofurkan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar son 1 haftadır internet bağlantımda dikkat ettiğim bir şey var. yaklaşık 1 yıldır kotasız 256 kbps inetrnet bağlantısı kullanıyorum. azureuz dan dosya indirirken 20 kb/s hızının üstüne nadir çıktığı olmuştur (lost un, heroes un haftalık torrentlerinden indirirken bile). son 1 haftadır azureus dan dosya indirirken 70-80 kb/s görüyorum ve gözlerime inanamıyorum. yoksa bilgisayarlar çökmekten başka 40 yılda bir iyi bir işe mi yarıyor acaba..
Not: 50 kb/s altına hiç düşmedi. ayrıca bunları yaparken IE ve MSN gibi şeyler de açık oluyor.

bu salak TTnet kotasızların kızını katlayıp durduk kotalılara ayıp oldu diyip kotasız bağlantıların hızlarını mı arttırdı acaba diyorum ama gerçi dünyanın en pahalı adsl sini ödeyen biz kerizlere böyle bir iyilik yapacaklarına da inanmıyorum ..

özetle arkadaşlar kotasız internet bağlantı hızında bir artış olan var mı acaba? bilgisi olan mar mı?

bide nasıl olur da 256 lık ken indirme hızın 20 kb olur yaw. ben hep 114 te filan indiriyodum şimdide 380 oldu. yarım saatte bir film indiriyoruz.

alifuat_a' Alıntı:
bide nasıl olur da 256 lık ken indirme hızın 20 kb olur yaw. ben hep 114 te filan indiriyodum şimdide 380 oldu. yarım saatte bir film indiriyoruz.

kardes 256 lık baglantıda nasıl 114 le ındırıon senın yanlısın var kıme sorarsan sor yanlsıın var 114 le ındırmen için 1024 olması gereklı 2048 de 250 300 arası ındırırsın 4096 da yanı benım su an kullandıgımda 450 -- 500 arası ındırrırsın

ben kotalıyım benim ki azldı youtube filan girmiyo yavaşladı adi ttnet

Bazı santrallerde hız öle oluyorki 1mbit internetin 2224 le çektiğini gördüm dediler inanmadım birbuçuk saatlik yola gidip gördüm inanılmaz bişi. :)

bak

yani telekomun verdiği hız için sana yalan mı söyleyeyim işte resmi

26242dba9807f8206c3ez.JPG

:clap

bu 256 lık tan 1024 yapıldıktan sonra.

Benim 1024/ 256 bağlantı ve 4 gb sınırlıdayım bize bişi yok bu nasıl iş yaa...

Geri