arkadaşlar son 1 haftadır internet bağlantımda dikkat ettiğim bir şey var. yaklaşık 1 yıldır kotasız 256 kbps inetrnet bağlantısı kullanıyorum. azureuz dan dosya indirirken 20 kb/s hızının üstüne nadir çıktığı olmuştur (lost un, heroes un haftalık torrentlerinden indirirken bile). son 1 haftadır azureus dan dosya indirirken 70-80 kb/s görüyorum ve gözlerime inanamıyorum. yoksa bilgisayarlar çökmekten başka 40 yılda bir iyi bir işe mi yarıyor acaba..
Not: 50 kb/s altına hiç düşmedi. ayrıca bunları yaparken IE ve MSN gibi şeyler de açık oluyor.
bu salak TTnet kotasızların kızını katlayıp durduk kotalılara ayıp oldu diyip kotasız bağlantıların hızlarını mı arttırdı acaba diyorum ama gerçi dünyanın en pahalı adsl sini ödeyen biz kerizlere böyle bir iyilik yapacaklarına da inanmıyorum ..
özetle arkadaşlar kotasız internet bağlantı hızında bir artış olan var mı acaba? bilgisi olan mar mı?
Not: 50 kb/s altına hiç düşmedi. ayrıca bunları yaparken IE ve MSN gibi şeyler de açık oluyor.
bu salak TTnet kotasızların kızını katlayıp durduk kotalılara ayıp oldu diyip kotasız bağlantıların hızlarını mı arttırdı acaba diyorum ama gerçi dünyanın en pahalı adsl sini ödeyen biz kerizlere böyle bir iyilik yapacaklarına da inanmıyorum ..
özetle arkadaşlar kotasız internet bağlantı hızında bir artış olan var mı acaba? bilgisi olan mar mı?